TV Paprika - Programe TV
Joi
12 decembrie
-
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi reţete delicioase pe care le puteţi prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiţi două feluri de mâncare simultan.
-
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi reţete delicioase pe care le puteţi prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiţi două feluri de mâncare simultan.
-
Raymond Blanc: Turul grădinilor regale
De data aceasta, Raymond Blanc dezvăluie secretele mâncărurilor sale preferate într-un serial cu accente personale şi noutăţi şi ne arată reţete nou-nouţe care i-au atras atenţia ca expert. Putem observa pasiunea lui pentru produsele proaspete în timp ce vizitează grădinile sale imense şi îi invită pe cei mai celebri bucătari ai ţării să-şi împărtăşească reţetele cu spectatorii.
-
Sophie Grigson: Gastronomia italiană
Sophie merge la piaţă şi găteşte o mâncărică de dovlecei, învaţă cum să umple vinete cu vecinul ei şi face frittata de sparanghel pentru prietenii ei.
-
Gino: Secretele Sudului Italiei
Revenind la comorile ascunse ale patriei sale, Gino porneşte într-o călătorie culinară în timp ce le prezintă telespectatorilor regiunile mai puţin cunoscute din cea mai sudică parte a Italiei: Puglia şi Basilicata. El dezvăluie cea mai uimitoare faţă a ţării: aventurându-se în colţul sudic şi talpa „cizmei” italiene, călătoreşte prin spaţii romantice intercalate cu munţi stâncoşi, oraşe peşteră antice, plaje cu nisip şi ape limpezi de un albastru strălucitor. Aceste regiuni păstrează însă multe
-
Florida lui Jimmy
Jimmy începe aventura în Florida în Pensacola, unde explorează bucatele oraşului alături de bucătarul Blake şi descoperă arahidele fierte. Apoi ajunge în Panama City Beach, unde se întâlneşte cu campionul la desfăcut stridii, Honor Allen, pe care nu-l poate învinge. Apoi încearcă să facă gogoşi la o gogoşerie de familie.
-
Campionatul deserturilor
În emisiunea distractivă şi captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry şi maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaşti teme prin care aceştia îşi pot etala diferite abilităţi, iar telespectatorii vor putea cunoaşte ştiinţa artei cofetarilor plină de provocări. Concurenţii depun toate eforturile ca să facă faţă celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă p
-
Raymond Blanc: Turul grădinilor regale
De data aceasta, Raymond Blanc dezvăluie secretele mâncărurilor sale preferate într-un serial cu accente personale şi noutăţi şi ne arată reţete nou-nouţe care i-au atras atenţia ca expert. Putem observa pasiunea lui pentru produsele proaspete în timp ce vizitează grădinile sale imense şi îi invită pe cei mai celebri bucătari ai ţării să-şi împărtăşească reţetele cu spectatorii.
-
Campionatul deserturilor
În emisiunea distractivă şi captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry şi maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaşti teme prin care aceştia îşi pot etala diferite abilităţi, iar telespectatorii vor putea cunoaşte ştiinţa artei cofetarilor plină de provocări. Concurenţii depun toate eforturile ca să facă faţă celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă p
-
Sophie Grigson: Gastronomia italiană
Sophie merge la piaţă şi găteşte o mâncărică de dovlecei, învaţă cum să umple vinete cu vecinul ei şi face frittata de sparanghel pentru prietenii ei.
-
Gino în vacanţă cu familia
Gino D'Acampo îşi vizitează din nou iubita ţară, dar de data aceasta vine cu el şi familia, pentru a descoperi împreună comorile ascunse din Sardinia şi tot ce e mai bun în sudul Italiei. Gino vrea ca bambini săi, crescuţi în Anglia, să-şi descopere rădăcinile italiene. Ei călătoresc din insula Sardinia până în oraşul natal al lui Gino, Napoli, în timp ce se cufundă în sentimentul italian al vieţii, iar Gino găteşte unele dintre reţetele sale familiale preferate.
-
Florida lui Jimmy
Jimmy începe aventura în Florida în Pensacola, unde explorează bucatele oraşului alături de bucătarul Blake şi descoperă arahidele fierte. Apoi ajunge în Panama City Beach, unde se întâlneşte cu campionul la desfăcut stridii, Honor Allen, pe care nu-l poate învinge. Apoi încearcă să facă gogoşi la o gogoşerie de familie.
-
Raymond Blanc: Turul grădinilor regale
De data aceasta, Raymond Blanc dezvăluie secretele mâncărurilor sale preferate într-un serial cu accente personale şi noutăţi şi ne arată reţete nou-nouţe care i-au atras atenţia ca expert. Putem observa pasiunea lui pentru produsele proaspete în timp ce vizitează grădinile sale imense şi îi invită pe cei mai celebri bucătari ai ţării să-şi împărtăşească reţetele cu spectatorii.
-
Trucurile de Crăciun ale lui Jamie
Emisiunea ne asigură mult aşteptata odihnă de Crăciun, deoarece prezintă reţete uşoare care se pot prepara rapid şi care nu ne vor împovăra portofelele nici în perioada sărbătorilor. În cele două episoade, putem afla idei excelente şi modalităţi simple de a pregăti mâncarea, care pot fi folosite pentru a pune pe masă mâncăruri delicioase fără stres şi economisind timp. De la o friptură de curcan cu reuşită garantată şi un uimitor fel principal de legume până la utilizarea resturilor, reţetele şi
-
Ajunul Crăciunului cu Jamie
Această emisiune este un program de Crăciun obligatoriu, în care Jamie Oliver „serveşte” telespectatorilor idei convingătoare, şiretlicuri şi trucuri pentru deliciul papilelor gustative şi o atmosferă de Crăciun fără stres. Putem să spunem adio fripturilor fleşcăite sau pieptului de curcan prea uscat!
-
Florida lui Jimmy
Jimmy începe aventura în Florida în Pensacola, unde explorează bucatele oraşului alături de bucătarul Blake şi descoperă arahidele fierte. Apoi ajunge în Panama City Beach, unde se întâlneşte cu campionul la desfăcut stridii, Honor Allen, pe care nu-l poate învinge. Apoi încearcă să facă gogoşi la o gogoşerie de familie.
-
Sophie Grigson: Gastronomia italiană
Sophie merge la piaţă şi găteşte o mâncărică de dovlecei, învaţă cum să umple vinete cu vecinul ei şi face frittata de sparanghel pentru prietenii ei.
-
Gino în vacanţă cu familia
Gino D'Acampo îşi vizitează din nou iubita ţară, dar de data aceasta vine cu el şi familia, pentru a descoperi împreună comorile ascunse din Sardinia şi tot ce e mai bun în sudul Italiei. Gino vrea ca bambini săi, crescuţi în Anglia, să-şi descopere rădăcinile italiene. Ei călătoresc din insula Sardinia până în oraşul natal al lui Gino, Napoli, în timp ce se cufundă în sentimentul italian al vieţii, iar Gino găteşte unele dintre reţetele sale familiale preferate.
-
Campionatul deserturilor
În emisiunea distractivă şi captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry şi maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaşti teme prin care aceştia îşi pot etala diferite abilităţi, iar telespectatorii vor putea cunoaşte ştiinţa artei cofetarilor plină de provocări. Concurenţii depun toate eforturile ca să facă faţă celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă p
-
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi reţete delicioase pe care le puteţi prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiţi două feluri de mâncare simultan.
-
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi reţete delicioase pe care le puteţi prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiţi două feluri de mâncare simultan.
-
Trucurile de Crăciun ale lui Jamie
Emisiunea ne asigură mult aşteptata odihnă de Crăciun, deoarece prezintă reţete uşoare care se pot prepara rapid şi care nu ne vor împovăra portofelele nici în perioada sărbătorilor. În cele două episoade, putem afla idei excelente şi modalităţi simple de a pregăti mâncarea, care pot fi folosite pentru a pune pe masă mâncăruri delicioase fără stres şi economisind timp. De la o friptură de curcan cu reuşită garantată şi un uimitor fel principal de legume până la utilizarea resturilor, reţetele şi
-
Ajunul Crăciunului cu Jamie
Această emisiune este un program de Crăciun obligatoriu, în care Jamie Oliver „serveşte” telespectatorilor idei convingătoare, şiretlicuri şi trucuri pentru deliciul papilelor gustative şi o atmosferă de Crăciun fără stres. Putem să spunem adio fripturilor fleşcăite sau pieptului de curcan prea uscat!
Vineri
13 decembrie
-
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi reţete delicioase pe care le puteţi prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiţi două feluri de mâncare simultan.
-
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi reţete delicioase pe care le puteţi prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiţi două feluri de mâncare simultan.
-
Raymond Blanc: Turul grădinilor regale
De data aceasta, Raymond Blanc dezvăluie secretele mâncărurilor sale preferate într-un serial cu accente personale şi noutăţi şi ne arată reţete nou-nouţe care i-au atras atenţia ca expert. Putem observa pasiunea lui pentru produsele proaspete în timp ce vizitează grădinile sale imense şi îi invită pe cei mai celebri bucătari ai ţării să-şi împărtăşească reţetele cu spectatorii.
-
Trucurile de Crăciun ale lui Jamie
Emisiunea ne asigură mult aşteptata odihnă de Crăciun, deoarece prezintă reţete uşoare care se pot prepara rapid şi care nu ne vor împovăra portofelele nici în perioada sărbătorilor. În cele două episoade, putem afla idei excelente şi modalităţi simple de a pregăti mâncarea, care pot fi folosite pentru a pune pe masă mâncăruri delicioase fără stres şi economisind timp. De la o friptură de curcan cu reuşită garantată şi un uimitor fel principal de legume până la utilizarea resturilor, reţetele şi
-
Ajunul Crăciunului cu Jamie
Această emisiune este un program de Crăciun obligatoriu, în care Jamie Oliver „serveşte” telespectatorilor idei convingătoare, şiretlicuri şi trucuri pentru deliciul papilelor gustative şi o atmosferă de Crăciun fără stres. Putem să spunem adio fripturilor fleşcăite sau pieptului de curcan prea uscat!
-
Sophie Grigson: Gastronomia italiană
Sophie merge la piaţă şi găteşte o mâncărică de dovlecei, învaţă cum să umple vinete cu vecinul ei şi face frittata de sparanghel pentru prietenii ei.
-
Gino în vacanţă cu familia
Gino D'Acampo îşi vizitează din nou iubita ţară, dar de data aceasta vine cu el şi familia, pentru a descoperi împreună comorile ascunse din Sardinia şi tot ce e mai bun în sudul Italiei. Gino vrea ca bambini săi, crescuţi în Anglia, să-şi descopere rădăcinile italiene. Ei călătoresc din insula Sardinia până în oraşul natal al lui Gino, Napoli, în timp ce se cufundă în sentimentul italian al vieţii, iar Gino găteşte unele dintre reţetele sale familiale preferate.
-
Florida lui Jimmy
Jimmy începe aventura în Florida în Pensacola, unde explorează bucatele oraşului alături de bucătarul Blake şi descoperă arahidele fierte. Apoi ajunge în Panama City Beach, unde se întâlneşte cu campionul la desfăcut stridii, Honor Allen, pe care nu-l poate învinge. Apoi încearcă să facă gogoşi la o gogoşerie de familie.
-
Campionatul deserturilor
În emisiunea distractivă şi captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry şi maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaşti teme prin care aceştia îşi pot etala diferite abilităţi, iar telespectatorii vor putea cunoaşte ştiinţa artei cofetarilor plină de provocări. Concurenţii depun toate eforturile ca să facă faţă celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă p
-
Raymond Blanc: Turul grădinilor regale
De data aceasta, Raymond Blanc dezvăluie secretele mâncărurilor sale preferate într-un serial cu accente personale şi noutăţi şi ne arată reţete nou-nouţe care i-au atras atenţia ca expert. Putem observa pasiunea lui pentru produsele proaspete în timp ce vizitează grădinile sale imense şi îi invită pe cei mai celebri bucătari ai ţării să-şi împărtăşească reţetele cu spectatorii.
-
Trucurile de Crăciun ale lui Jamie
Emisiunea ne asigură mult aşteptata odihnă de Crăciun, deoarece prezintă reţete uşoare care se pot prepara rapid şi care nu ne vor împovăra portofelele nici în perioada sărbătorilor. În cele două episoade, putem afla idei excelente şi modalităţi simple de a pregăti mâncarea, care pot fi folosite pentru a pune pe masă mâncăruri delicioase fără stres şi economisind timp. De la o friptură de curcan cu reuşită garantată şi un uimitor fel principal de legume până la utilizarea resturilor, reţetele şi
-
Ajunul Crăciunului cu Jamie
Această emisiune este un program de Crăciun obligatoriu, în care Jamie Oliver „serveşte” telespectatorilor idei convingătoare, şiretlicuri şi trucuri pentru deliciul papilelor gustative şi o atmosferă de Crăciun fără stres. Putem să spunem adio fripturilor fleşcăite sau pieptului de curcan prea uscat!
-
Campionatul deserturilor
În emisiunea distractivă şi captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry şi maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaşti teme prin care aceştia îşi pot etala diferite abilităţi, iar telespectatorii vor putea cunoaşte ştiinţa artei cofetarilor plină de provocări. Concurenţii depun toate eforturile ca să facă faţă celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă p
-
Sophie Grigson: Gastronomia italiană
Sophie merge la piaţă şi găteşte o mâncărică de dovlecei, învaţă cum să umple vinete cu vecinul ei şi face frittata de sparanghel pentru prietenii ei.
-
Gino în vacanţă cu familia
Gino D'Acampo îşi vizitează din nou iubita ţară, dar de data aceasta vine cu el şi familia, pentru a descoperi împreună comorile ascunse din Sardinia şi tot ce e mai bun în sudul Italiei. Gino vrea ca bambini săi, crescuţi în Anglia, să-şi descopere rădăcinile italiene. Ei călătoresc din insula Sardinia până în oraşul natal al lui Gino, Napoli, în timp ce se cufundă în sentimentul italian al vieţii, iar Gino găteşte unele dintre reţetele sale familiale preferate.
-
Carlton McCoy: Viaţă de nomad
De la orăşelele din Delta Mississippiului la străzile aglomerate din Coreea de Sud, din orăşelele africane pe insulele vulcanice, Carlton McCoy ne oferă o serie cu şase episoade, în care explorează lumea într-un mod nou.
-
Raymond Blanc: Turul grădinilor regale
De data aceasta, Raymond Blanc dezvăluie secretele mâncărurilor sale preferate într-un serial cu accente personale şi noutăţi şi ne arată reţete nou-nouţe care i-au atras atenţia ca expert. Putem observa pasiunea lui pentru produsele proaspete în timp ce vizitează grădinile sale imense şi îi invită pe cei mai celebri bucătari ai ţării să-şi împărtăşească reţetele cu spectatorii.
-
Trucurile de Crăciun ale lui Jamie
Emisiunea ne asigură mult aşteptata odihnă de Crăciun, deoarece prezintă reţete uşoare care se pot prepara rapid şi care nu ne vor împovăra portofelele nici în perioada sărbătorilor. În cele două episoade, putem afla idei excelente şi modalităţi simple de a pregăti mâncarea, care pot fi folosite pentru a pune pe masă mâncăruri delicioase fără stres şi economisind timp. De la o friptură de curcan cu reuşită garantată şi un uimitor fel principal de legume până la utilizarea resturilor, reţetele şi
-
Din grădina lui Jamie Oliver: Masa de Crăciun
Jamie înlătură mitul stresului de Crăciun, iar dacă îi dăm crezare, vom redobândi însuşi Crăciunul. Dacă urmăm sfaturile lui Jamie, vom fi mai liniştiţi, mai organizaţi şi pregătiţi, iar masa de Crăciun cu siguranţă va fi un succes real. În opinia lui, este foarte importantă calitatea ingredientelor. Pe Jamie îl vor vizita experţii de gâşte şi curcan, oferindu-ne sfaturi despre aspectele la care trebuie să fim atenţi când selectăm cea mai bună carne de pasăre. Jamie şi Brian, grădinarul, caută ş
-
Carlton McCoy: Viaţă de nomad
De la orăşelele din Delta Mississippiului la străzile aglomerate din Coreea de Sud, din orăşelele africane pe insulele vulcanice, Carlton McCoy ne oferă o serie cu şase episoade, în care explorează lumea într-un mod nou.
-
Sophie Grigson: Gastronomia italiană
Sophie merge la piaţă şi găteşte o mâncărică de dovlecei, învaţă cum să umple vinete cu vecinul ei şi face frittata de sparanghel pentru prietenii ei.
-
Gino în vacanţă cu familia
Gino D'Acampo îşi vizitează din nou iubita ţară, dar de data aceasta vine cu el şi familia, pentru a descoperi împreună comorile ascunse din Sardinia şi tot ce e mai bun în sudul Italiei. Gino vrea ca bambini săi, crescuţi în Anglia, să-şi descopere rădăcinile italiene. Ei călătoresc din insula Sardinia până în oraşul natal al lui Gino, Napoli, în timp ce se cufundă în sentimentul italian al vieţii, iar Gino găteşte unele dintre reţetele sale familiale preferate.
-
Campionatul deserturilor
În emisiunea distractivă şi captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry şi maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaşti teme prin care aceştia îşi pot etala diferite abilităţi, iar telespectatorii vor putea cunoaşte ştiinţa artei cofetarilor plină de provocări. Concurenţii depun toate eforturile ca să facă faţă celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă p
-
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi reţete delicioase pe care le puteţi prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiţi două feluri de mâncare simultan.
-
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi reţete delicioase pe care le puteţi prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiţi două feluri de mâncare simultan.
-
Trucurile de Crăciun ale lui Jamie
Emisiunea ne asigură mult aşteptata odihnă de Crăciun, deoarece prezintă reţete uşoare care se pot prepara rapid şi care nu ne vor împovăra portofelele nici în perioada sărbătorilor. În cele două episoade, putem afla idei excelente şi modalităţi simple de a pregăti mâncarea, care pot fi folosite pentru a pune pe masă mâncăruri delicioase fără stres şi economisind timp. De la o friptură de curcan cu reuşită garantată şi un uimitor fel principal de legume până la utilizarea resturilor, reţetele şi
-
Din grădina lui Jamie Oliver: Masa de Crăciun
Jamie înlătură mitul stresului de Crăciun, iar dacă îi dăm crezare, vom redobândi însuşi Crăciunul. Dacă urmăm sfaturile lui Jamie, vom fi mai liniştiţi, mai organizaţi şi pregătiţi, iar masa de Crăciun cu siguranţă va fi un succes real. În opinia lui, este foarte importantă calitatea ingredientelor. Pe Jamie îl vor vizita experţii de gâşte şi curcan, oferindu-ne sfaturi despre aspectele la care trebuie să fim atenţi când selectăm cea mai bună carne de pasăre. Jamie şi Brian, grădinarul, caută ş
-
Jamie găteşte simplu
Sâmbătă
14 decembrie
-
De la fermă în farfurie, cu Prăjiturela
Aventură în inima munţilor! Descoperim gustul autentic al lactatelor de la o stână tradiţională din Cotumba, Bacău, unde timpul pare să fi stat în loc. Oile pasc pe pajişti alpine, iar baciul ne iniţiază în tainele manufacturării brânzeturilor autentice. O experienţă unică, o istorie vie a transhumanţei şi gustul autentic al tradiţiilor româneşti.
-
Gusturi şi arome din bucătăria bunicii, cu Prăjiturela
În episodul de astăzi, invitata specială este mama Mihaelei, Rodica Matei. Originară din Moldova, dar trăind peste 45 de ani în Ardeal, ea îmbină poveştile şi gusturile a două lumi. La casa de vacanţă din Brusturoasa, Bacău, ea pregăteşte plăcinte cu brânză şi prăjitura Jerbo.
-
La piaţă cu Antonio Passarelli
Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piaţă. Am cutreierat multe pieţe, am discutat cu producători şi vânzători şi peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Antonio Passarelli va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare delicioase şi interesante. Desigur, alături de reţetele excelente vor fi prezentate şi de această dată idei şi trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât şi pent
-
Regina ciocolatei
Kirsten Tibbals, desemnată drept „regina ciocolatei” în serialul MasterChef, este unul dintre cei mai populari patiseri şi ciocolatieri din Australia, care se bucură de recunoaştere mondială. De-a lungul anilor, Kirsten a dezvoltat numeroase metode şi tehnici simple şi uşor de adaptat, prin care creează deserturi fabuloase cu ajutorul unor instrumente disponibile în orice bucătărie. Majoritatea reţetelor necesită un timp de preparare de sub 20 de minute. Iar rezultatul este incredibil!
-
Mary Berry: Crăciunul suprem
-
Gordon, Gino şi Fred: Crăciunul în Laponia
După ce Gino şi-a condus prietenii în deşertul marocan în cea mai recentă aventură din serial, Gordon decide că de data aceasta vor sărbători Crăciunul cum se cuvine şi vor vizita Laponia, patria lui Moş Crăciun.
-
Jamie găteşte simplu
-
Crăciunul la TV Paprika
Dacă există un sezon de vârf în bucătării când toţi caută să-i răsfeţe pe cei dragi cu cele mai bune şi mai gustoase bucate, cu siguranţă este perioada Crăciunului. La fel stau lucrurile şi în bucătăria TV Paprika: maeştrii bucătari pregătesc cele mai apetisante meniuri de sărbătoare, dând idei şi poftă telespectatorilor cu spirit întreprinzător.
-
Confruntarea cofetarilor: Canada
În noua emisiune a lui Mary Berg, cunoscută şi telespectatorilor TV Paprika, cei mai buni cofetari se întrec în creativitate fără limite, în timp ce noi putem cunoaşte poveştile care îi inspiră, pline de umor şi emoţii. Cele 10 episoade efervescente ale emisiunii de divertisment leagă ţara prin pasiunea pentru coacerea torturilor.
-
Campionatul deserturilor
În emisiunea distractivă şi captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry şi maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaşti teme prin care aceştia îşi pot etala diferite abilităţi, iar telespectatorii vor putea cunoaşte ştiinţa artei cofetarilor plină de provocări. Concurenţii depun toate eforturile ca să facă faţă celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă p
-
Mary Berry: Crăciunul suprem
-
Gordon, Gino şi Fred: Crăciunul în Laponia
După ce Gino şi-a condus prietenii în deşertul marocan în cea mai recentă aventură din serial, Gordon decide că de data aceasta vor sărbători Crăciunul cum se cuvine şi vor vizita Laponia, patria lui Moş Crăciun.
-
Deserturi Magice cu Prăjiturela
"Deserturi Magice cu Prăjiturela" este noua emisiune marca TV Paprika care te va purta într-o călătorie gustativă incitantă, ghidată de pasiunea Mihaelei Sava, cunoscută drept Prăjiturela. Fiecare episod ne va purta într-un univers magic al aromelor şi gusturilor. Prăjiturela ne va dezvălui reţete de deserturi tradiţionale, moştenite de la mama sau de la bunici, dar şi inovaţii surprinzătoare, aducând în prim-plan combinaţii neaşteptate de ingrediente, pentru deserturi savuroase, colorate şi uşo
-
De la fermă în farfurie, cu Prăjiturela
Aventură în inima munţilor! Descoperim gustul autentic al lactatelor de la o stână tradiţională din Cotumba, Bacău, unde timpul pare să fi stat în loc. Oile pasc pe pajişti alpine, iar baciul ne iniţiază în tainele manufacturării brânzeturilor autentice. O experienţă unică, o istorie vie a transhumanţei şi gustul autentic al tradiţiilor româneşti.
-
Gusturi şi arome din bucătăria bunicii, cu Prăjiturela
În episodul de astăzi, invitata specială este mama Mihaelei, Rodica Matei. Originară din Moldova, dar trăind peste 45 de ani în Ardeal, ea îmbină poveştile şi gusturile a două lumi. La casa de vacanţă din Brusturoasa, Bacău, ea pregăteşte plăcinte cu brânză şi prăjitura Jerbo.
-
Confruntarea cofetarilor: Canada
În noua emisiune a lui Mary Berg, cunoscută şi telespectatorilor TV Paprika, cei mai buni cofetari se întrec în creativitate fără limite, în timp ce noi putem cunoaşte poveştile care îi inspiră, pline de umor şi emoţii. Cele 10 episoade efervescente ale emisiunii de divertisment leagă ţara prin pasiunea pentru coacerea torturilor.
-
Campionatul deserturilor
În emisiunea distractivă şi captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry şi maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaşti teme prin care aceştia îşi pot etala diferite abilităţi, iar telespectatorii vor putea cunoaşte ştiinţa artei cofetarilor plină de provocări. Concurenţii depun toate eforturile ca să facă faţă celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă p
-
Jamie găteşte simplu
-
Crăciunul cu Nigella
În această ediţie specială de o oră, Nigella dezvăluie telespectatorilor câteva trucuri simple ca bună ziua prin care prepararea bucatelor pentru sărbători devine o îndeletnicire relaxantă şi distractivă, în spiritul Crăciunului. Desigur, şi de această dată, Nigella prezintă numeroase feluri de mâncare festive după reţete practice care promit un răsfăţ al simţurilor.
-
Hairy Bikers: Crăciunul
Motocicliştii înfometaţi s-au întors: de data aceasta se apucă de organizarea unui festin familial în stil nordic. Dave şi Si simt că de prea mult timp familiile lor nu au mai sărbătorit împreună. Aşa că vin cu un plan, în timp ce se delectează cu un sandviş cu bacon şi o cană de ceai în locul lor de întâlnire preferat, cafeneaua Hartside din Cumbria. Motocicliştii caută mai întâi locul potrivit pentru gătit şi pentru organizarea petrecerii, apoi călătoresc prin Munţii Pennine, consideraţi coloa
-
Confruntarea cofetarilor: Canada
În noua emisiune a lui Mary Berg, cunoscută şi telespectatorilor TV Paprika, cei mai buni cofetari se întrec în creativitate fără limite, în timp ce noi putem cunoaşte poveştile care îi inspiră, pline de umor şi emoţii. Cele 10 episoade efervescente ale emisiunii de divertisment leagă ţara prin pasiunea pentru coacerea torturilor.
-
Campionatul deserturilor
În emisiunea distractivă şi captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry şi maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaşti teme prin care aceştia îşi pot etala diferite abilităţi, iar telespectatorii vor putea cunoaşte ştiinţa artei cofetarilor plină de provocări. Concurenţii depun toate eforturile ca să facă faţă celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă p
-
Deserturi Magice cu Prăjiturela
"Deserturi Magice cu Prăjiturela" este noua emisiune marca TV Paprika care te va purta într-o călătorie gustativă incitantă, ghidată de pasiunea Mihaelei Sava, cunoscută drept Prăjiturela. Fiecare episod ne va purta într-un univers magic al aromelor şi gusturilor. Prăjiturela ne va dezvălui reţete de deserturi tradiţionale, moştenite de la mama sau de la bunici, dar şi inovaţii surprinzătoare, aducând în prim-plan combinaţii neaşteptate de ingrediente, pentru deserturi savuroase, colorate şi uşo
-
Crăciunul la TV Paprika
Dacă există un sezon de vârf în bucătării când toţi caută să-i răsfeţe pe cei dragi cu cele mai bune şi mai gustoase bucate, cu siguranţă este perioada Crăciunului. La fel stau lucrurile şi în bucătăria TV Paprika: maeştrii bucătari pregătesc cele mai apetisante meniuri de sărbătoare, dând idei şi poftă telespectatorilor cu spirit întreprinzător.
-
Crăciunul cu Nigella
În această ediţie specială de o oră, Nigella dezvăluie telespectatorilor câteva trucuri simple ca bună ziua prin care prepararea bucatelor pentru sărbători devine o îndeletnicire relaxantă şi distractivă, în spiritul Crăciunului. Desigur, şi de această dată, Nigella prezintă numeroase feluri de mâncare festive după reţete practice care promit un răsfăţ al simţurilor.
-
Hairy Bikers: Crăciunul
Motocicliştii înfometaţi s-au întors: de data aceasta se apucă de organizarea unui festin familial în stil nordic. Dave şi Si simt că de prea mult timp familiile lor nu au mai sărbătorit împreună. Aşa că vin cu un plan, în timp ce se delectează cu un sandviş cu bacon şi o cană de ceai în locul lor de întâlnire preferat, cafeneaua Hartside din Cumbria. Motocicliştii caută mai întâi locul potrivit pentru gătit şi pentru organizarea petrecerii, apoi călătoresc prin Munţii Pennine, consideraţi coloa
-
Jamie găteşte simplu
Duminică
15 decembrie
-
De la fermă în farfurie, cu Prăjiturela
Aventură în inima munţilor! Descoperim gustul autentic al lactatelor de la o stână tradiţională din Cotumba, Bacău, unde timpul pare să fi stat în loc. Oile pasc pe pajişti alpine, iar baciul ne iniţiază în tainele manufacturării brânzeturilor autentice. O experienţă unică, o istorie vie a transhumanţei şi gustul autentic al tradiţiilor româneşti.
-
Gusturi şi arome din bucătăria bunicii, cu Prăjiturela
În episodul de astăzi, invitata specială este mama Mihaelei, Rodica Matei. Originară din Moldova, dar trăind peste 45 de ani în Ardeal, ea îmbină poveştile şi gusturile a două lumi. La casa de vacanţă din Brusturoasa, Bacău, ea pregăteşte plăcinte cu brânză şi prăjitura Jerbo.
-
Crăciunul la TV Paprika
Dacă există un sezon de vârf în bucătării când toţi caută să-i răsfeţe pe cei dragi cu cele mai bune şi mai gustoase bucate, cu siguranţă este perioada Crăciunului. La fel stau lucrurile şi în bucătăria TV Paprika: maeştrii bucătari pregătesc cele mai apetisante meniuri de sărbătoare, dând idei şi poftă telespectatorilor cu spirit întreprinzător.
-
Deserturi Magice cu Prăjiturela
"Deserturi Magice cu Prăjiturela" este noua emisiune marca TV Paprika care te va purta într-o călătorie gustativă incitantă, ghidată de pasiunea Mihaelei Sava, cunoscută drept Prăjiturela. Fiecare episod ne va purta într-un univers magic al aromelor şi gusturilor. Prăjiturela ne va dezvălui reţete de deserturi tradiţionale, moştenite de la mama sau de la bunici, dar şi inovaţii surprinzătoare, aducând în prim-plan combinaţii neaşteptate de ingrediente, pentru deserturi savuroase, colorate şi uşo
-
Crăciunul cu Nigella
În această ediţie specială de o oră, Nigella dezvăluie telespectatorilor câteva trucuri simple ca bună ziua prin care prepararea bucatelor pentru sărbători devine o îndeletnicire relaxantă şi distractivă, în spiritul Crăciunului. Desigur, şi de această dată, Nigella prezintă numeroase feluri de mâncare festive după reţete practice care promit un răsfăţ al simţurilor.
-
Hairy Bikers: Crăciunul
Motocicliştii înfometaţi s-au întors: de data aceasta se apucă de organizarea unui festin familial în stil nordic. Dave şi Si simt că de prea mult timp familiile lor nu au mai sărbătorit împreună. Aşa că vin cu un plan, în timp ce se delectează cu un sandviş cu bacon şi o cană de ceai în locul lor de întâlnire preferat, cafeneaua Hartside din Cumbria. Motocicliştii caută mai întâi locul potrivit pentru gătit şi pentru organizarea petrecerii, apoi călătoresc prin Munţii Pennine, consideraţi coloa
-
Jamie găteşte simplu
-
Crăciunul la TV Paprika
Dacă există un sezon de vârf în bucătării când toţi caută să-i răsfeţe pe cei dragi cu cele mai bune şi mai gustoase bucate, cu siguranţă este perioada Crăciunului. La fel stau lucrurile şi în bucătăria TV Paprika: maeştrii bucătari pregătesc cele mai apetisante meniuri de sărbătoare, dând idei şi poftă telespectatorilor cu spirit întreprinzător.
-
Confruntarea cofetarilor: Canada
În noua emisiune a lui Mary Berg, cunoscută şi telespectatorilor TV Paprika, cei mai buni cofetari se întrec în creativitate fără limite, în timp ce noi putem cunoaşte poveştile care îi inspiră, pline de umor şi emoţii. Cele 10 episoade efervescente ale emisiunii de divertisment leagă ţara prin pasiunea pentru coacerea torturilor.
-
Campionatul deserturilor
În emisiunea distractivă şi captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry şi maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaşti teme prin care aceştia îşi pot etala diferite abilităţi, iar telespectatorii vor putea cunoaşte ştiinţa artei cofetarilor plină de provocări. Concurenţii depun toate eforturile ca să facă faţă celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă p
-
Crăciunul cu Nigella
În această ediţie specială de o oră, Nigella dezvăluie telespectatorilor câteva trucuri simple ca bună ziua prin care prepararea bucatelor pentru sărbători devine o îndeletnicire relaxantă şi distractivă, în spiritul Crăciunului. Desigur, şi de această dată, Nigella prezintă numeroase feluri de mâncare festive după reţete practice care promit un răsfăţ al simţurilor.
-
Hairy Bikers: Crăciunul
Motocicliştii înfometaţi s-au întors: de data aceasta se apucă de organizarea unui festin familial în stil nordic. Dave şi Si simt că de prea mult timp familiile lor nu au mai sărbătorit împreună. Aşa că vin cu un plan, în timp ce se delectează cu un sandviş cu bacon şi o cană de ceai în locul lor de întâlnire preferat, cafeneaua Hartside din Cumbria. Motocicliştii caută mai întâi locul potrivit pentru gătit şi pentru organizarea petrecerii, apoi călătoresc prin Munţii Pennine, consideraţi coloa
-
Deserturi Magice cu Prăjiturela
"Deserturi Magice cu Prăjiturela" este noua emisiune marca TV Paprika care te va purta într-o călătorie gustativă incitantă, ghidată de pasiunea Mihaelei Sava, cunoscută drept Prăjiturela. Fiecare episod ne va purta într-un univers magic al aromelor şi gusturilor. Prăjiturela ne va dezvălui reţete de deserturi tradiţionale, moştenite de la mama sau de la bunici, dar şi inovaţii surprinzătoare, aducând în prim-plan combinaţii neaşteptate de ingrediente, pentru deserturi savuroase, colorate şi uşo
-
De la fermă în farfurie, cu Prăjiturela
Aventură în inima munţilor! Descoperim gustul autentic al lactatelor de la o stână tradiţională din Cotumba, Bacău, unde timpul pare să fi stat în loc. Oile pasc pe pajişti alpine, iar baciul ne iniţiază în tainele manufacturării brânzeturilor autentice. O experienţă unică, o istorie vie a transhumanţei şi gustul autentic al tradiţiilor româneşti.
-
Gusturi şi arome din bucătăria bunicii, cu Prăjiturela
În episodul de astăzi, invitata specială este mama Mihaelei, Rodica Matei. Originară din Moldova, dar trăind peste 45 de ani în Ardeal, ea îmbină poveştile şi gusturile a două lumi. La casa de vacanţă din Brusturoasa, Bacău, ea pregăteşte plăcinte cu brânză şi prăjitura Jerbo.
-
Confruntarea cofetarilor: Canada
În noua emisiune a lui Mary Berg, cunoscută şi telespectatorilor TV Paprika, cei mai buni cofetari se întrec în creativitate fără limite, în timp ce noi putem cunoaşte poveştile care îi inspiră, pline de umor şi emoţii. Cele 10 episoade efervescente ale emisiunii de divertisment leagă ţara prin pasiunea pentru coacerea torturilor.
-
Campionatul deserturilor
În emisiunea distractivă şi captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry şi maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaşti teme prin care aceştia îşi pot etala diferite abilităţi, iar telespectatorii vor putea cunoaşte ştiinţa artei cofetarilor plină de provocări. Concurenţii depun toate eforturile ca să facă faţă celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă p
-
Jamie găteşte simplu
-
Mary Berry - Delicii de Crăciun
În ediţia specială de Crăciun dedicată reţetelor clasice ale lui Mary Berry, ea şi invitaţii ei prepară delicatese festive în stilul cu care ne-a obişnuit: tehnici uşor de învăţat, doar câteva ingrediente şi idei ingenioase de simplificare care pot fi aplicate cu uşurinţă de oricine.
-
La masă cu Nigella: Crăciunul
Nigella Lawson vizitează regiunile rurale, în căutarea unui Crăciun în cadru intim, şi oferă telespectatorilor sfaturi pentru relaxare şi tihnă, din care nu pot lipsi ouăle umplute, cocteilurile, friptura de raţă cu portocale şi bezelele cu ciocolată şi fistic.
-
Confruntarea cofetarilor: Canada
În noua emisiune a lui Mary Berg, cunoscută şi telespectatorilor TV Paprika, cei mai buni cofetari se întrec în creativitate fără limite, în timp ce noi putem cunoaşte poveştile care îi inspiră, pline de umor şi emoţii. Cele 10 episoade efervescente ale emisiunii de divertisment leagă ţara prin pasiunea pentru coacerea torturilor.
-
Campionatul deserturilor
În emisiunea distractivă şi captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry şi maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaşti teme prin care aceştia îşi pot etala diferite abilităţi, iar telespectatorii vor putea cunoaşte ştiinţa artei cofetarilor plină de provocări. Concurenţii depun toate eforturile ca să facă faţă celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă p
-
Deserturi Magice cu Prăjiturela
"Deserturi Magice cu Prăjiturela" este noua emisiune marca TV Paprika care te va purta într-o călătorie gustativă incitantă, ghidată de pasiunea Mihaelei Sava, cunoscută drept Prăjiturela. Fiecare episod ne va purta într-un univers magic al aromelor şi gusturilor. Prăjiturela ne va dezvălui reţete de deserturi tradiţionale, moştenite de la mama sau de la bunici, dar şi inovaţii surprinzătoare, aducând în prim-plan combinaţii neaşteptate de ingrediente, pentru deserturi savuroase, colorate şi uşo
-
Crăciunul la TV Paprika
Dacă există un sezon de vârf în bucătării când toţi caută să-i răsfeţe pe cei dragi cu cele mai bune şi mai gustoase bucate, cu siguranţă este perioada Crăciunului. La fel stau lucrurile şi în bucătăria TV Paprika: maeştrii bucătari pregătesc cele mai apetisante meniuri de sărbătoare, dând idei şi poftă telespectatorilor cu spirit întreprinzător.
-
Mary Berry - Delicii de Crăciun
În ediţia specială de Crăciun dedicată reţetelor clasice ale lui Mary Berry, ea şi invitaţii ei prepară delicatese festive în stilul cu care ne-a obişnuit: tehnici uşor de învăţat, doar câteva ingrediente şi idei ingenioase de simplificare care pot fi aplicate cu uşurinţă de oricine.
-
La masă cu Nigella: Crăciunul
Nigella Lawson vizitează regiunile rurale, în căutarea unui Crăciun în cadru intim, şi oferă telespectatorilor sfaturi pentru relaxare şi tihnă, din care nu pot lipsi ouăle umplute, cocteilurile, friptura de raţă cu portocale şi bezelele cu ciocolată şi fistic.
Luni
16 decembrie
-
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi reţete delicioase pe care le puteţi prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiţi două feluri de mâncare simultan.
-
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi reţete delicioase pe care le puteţi prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiţi două feluri de mâncare simultan.
-
Raymond Blanc: Turul grădinilor regale
De data aceasta, Raymond Blanc dezvăluie secretele mâncărurilor sale preferate într-un serial cu accente personale şi noutăţi şi ne arată reţete nou-nouţe care i-au atras atenţia ca expert. Putem observa pasiunea lui pentru produsele proaspete în timp ce vizitează grădinile sale imense şi îi invită pe cei mai celebri bucătari ai ţării să-şi împărtăşească reţetele cu spectatorii.
-
Trucurile de Crăciun ale lui Jamie
Emisiunea ne asigură mult aşteptata odihnă de Crăciun, deoarece prezintă reţete uşoare care se pot prepara rapid şi care nu ne vor împovăra portofelele nici în perioada sărbătorilor. În cele două episoade, putem afla idei excelente şi modalităţi simple de a pregăti mâncarea, care pot fi folosite pentru a pune pe masă mâncăruri delicioase fără stres şi economisind timp. De la o friptură de curcan cu reuşită garantată şi un uimitor fel principal de legume până la utilizarea resturilor, reţetele şi
-
Din grădina lui Jamie Oliver: Masa de Crăciun
Jamie înlătură mitul stresului de Crăciun, iar dacă îi dăm crezare, vom redobândi însuşi Crăciunul. Dacă urmăm sfaturile lui Jamie, vom fi mai liniştiţi, mai organizaţi şi pregătiţi, iar masa de Crăciun cu siguranţă va fi un succes real. În opinia lui, este foarte importantă calitatea ingredientelor. Pe Jamie îl vor vizita experţii de gâşte şi curcan, oferindu-ne sfaturi despre aspectele la care trebuie să fim atenţi când selectăm cea mai bună carne de pasăre. Jamie şi Brian, grădinarul, caută ş
-
Sophie Grigson: Gastronomia italiană
Sophie merge la piaţă şi găteşte o mâncărică de dovlecei, învaţă cum să umple vinete cu vecinul ei şi face frittata de sparanghel pentru prietenii ei.
-
Gino în vacanţă cu familia
Gino D'Acampo îşi vizitează din nou iubita ţară, dar de data aceasta vine cu el şi familia, pentru a descoperi împreună comorile ascunse din Sardinia şi tot ce e mai bun în sudul Italiei. Gino vrea ca bambini săi, crescuţi în Anglia, să-şi descopere rădăcinile italiene. Ei călătoresc din insula Sardinia până în oraşul natal al lui Gino, Napoli, în timp ce se cufundă în sentimentul italian al vieţii, iar Gino găteşte unele dintre reţetele sale familiale preferate.
-
Carlton McCoy: Viaţă de nomad
De la orăşelele din Delta Mississippiului la străzile aglomerate din Coreea de Sud, din orăşelele africane pe insulele vulcanice, Carlton McCoy ne oferă o serie cu şase episoade, în care explorează lumea într-un mod nou.
-
Campionatul deserturilor
În emisiunea distractivă şi captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry şi maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaşti teme prin care aceştia îşi pot etala diferite abilităţi, iar telespectatorii vor putea cunoaşte ştiinţa artei cofetarilor plină de provocări. Concurenţii depun toate eforturile ca să facă faţă celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă p
-
Raymond Blanc: Turul grădinilor regale
De data aceasta, Raymond Blanc dezvăluie secretele mâncărurilor sale preferate într-un serial cu accente personale şi noutăţi şi ne arată reţete nou-nouţe care i-au atras atenţia ca expert. Putem observa pasiunea lui pentru produsele proaspete în timp ce vizitează grădinile sale imense şi îi invită pe cei mai celebri bucătari ai ţării să-şi împărtăşească reţetele cu spectatorii.
-
Trucurile de Crăciun ale lui Jamie
Emisiunea ne asigură mult aşteptata odihnă de Crăciun, deoarece prezintă reţete uşoare care se pot prepara rapid şi care nu ne vor împovăra portofelele nici în perioada sărbătorilor. În cele două episoade, putem afla idei excelente şi modalităţi simple de a pregăti mâncarea, care pot fi folosite pentru a pune pe masă mâncăruri delicioase fără stres şi economisind timp. De la o friptură de curcan cu reuşită garantată şi un uimitor fel principal de legume până la utilizarea resturilor, reţetele şi
-
Din grădina lui Jamie Oliver: Masa de Crăciun
Jamie înlătură mitul stresului de Crăciun, iar dacă îi dăm crezare, vom redobândi însuşi Crăciunul. Dacă urmăm sfaturile lui Jamie, vom fi mai liniştiţi, mai organizaţi şi pregătiţi, iar masa de Crăciun cu siguranţă va fi un succes real. În opinia lui, este foarte importantă calitatea ingredientelor. Pe Jamie îl vor vizita experţii de gâşte şi curcan, oferindu-ne sfaturi despre aspectele la care trebuie să fim atenţi când selectăm cea mai bună carne de pasăre. Jamie şi Brian, grădinarul, caută ş
-
Campionatul deserturilor
În emisiunea distractivă şi captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry şi maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaşti teme prin care aceştia îşi pot etala diferite abilităţi, iar telespectatorii vor putea cunoaşte ştiinţa artei cofetarilor plină de provocări. Concurenţii depun toate eforturile ca să facă faţă celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă p
-
Sophie Grigson: Gastronomia italiană
Sophie merge la piaţă şi găteşte o mâncărică de dovlecei, învaţă cum să umple vinete cu vecinul ei şi face frittata de sparanghel pentru prietenii ei.
-
Gino în vacanţă cu familia
Gino D'Acampo îşi vizitează din nou iubita ţară, dar de data aceasta vine cu el şi familia, pentru a descoperi împreună comorile ascunse din Sardinia şi tot ce e mai bun în sudul Italiei. Gino vrea ca bambini săi, crescuţi în Anglia, să-şi descopere rădăcinile italiene. Ei călătoresc din insula Sardinia până în oraşul natal al lui Gino, Napoli, în timp ce se cufundă în sentimentul italian al vieţii, iar Gino găteşte unele dintre reţetele sale familiale preferate.
-
Carlton McCoy: Viaţă de nomad
De la orăşelele din Delta Mississippiului la străzile aglomerate din Coreea de Sud, din orăşelele africane pe insulele vulcanice, Carlton McCoy ne oferă o serie cu şase episoade, în care explorează lumea într-un mod nou.
-
Crăciunul motocicliştilor
Serialul caută răspuns la întrebarea: cum putem uşura ospăţul de Crăciun cu prietenii şi familia, şi ne oferă sugestii simpatice şi modalităţi de simplificare prin care putem reduce timpul petrecut în bucătărie. În fiecare episod, Si şi Dave sunt însoţiţi de celebrităţi, cu care îşi amintesc de Crăciunuri din trecut şi prepară împreună reţetele. Cercetează diferitele tradiţii de Crăciun din Marea Britanie, în timp ce ne atrag atenţia asupra ingredientelor principale ale acestei sărbători.
-
Trucurile de Crăciun ale lui Jamie
Emisiunea ne asigură mult aşteptata odihnă de Crăciun, deoarece prezintă reţete uşoare care se pot prepara rapid şi care nu ne vor împovăra portofelele nici în perioada sărbătorilor. În cele două episoade, putem afla idei excelente şi modalităţi simple de a pregăti mâncarea, care pot fi folosite pentru a pune pe masă mâncăruri delicioase fără stres şi economisind timp. De la o friptură de curcan cu reuşită garantată şi un uimitor fel principal de legume până la utilizarea resturilor, reţetele şi
-
Carlton McCoy: Viaţă de nomad
De la orăşelele din Delta Mississippiului la străzile aglomerate din Coreea de Sud, din orăşelele africane pe insulele vulcanice, Carlton McCoy ne oferă o serie cu şase episoade, în care explorează lumea într-un mod nou.
-
Sophie Grigson: Gastronomia italiană
Sophie merge la piaţă şi găteşte o mâncărică de dovlecei, învaţă cum să umple vinete cu vecinul ei şi face frittata de sparanghel pentru prietenii ei.
-
Gino în vacanţă cu familia
Gino D'Acampo îşi vizitează din nou iubita ţară, dar de data aceasta vine cu el şi familia, pentru a descoperi împreună comorile ascunse din Sardinia şi tot ce e mai bun în sudul Italiei. Gino vrea ca bambini săi, crescuţi în Anglia, să-şi descopere rădăcinile italiene. Ei călătoresc din insula Sardinia până în oraşul natal al lui Gino, Napoli, în timp ce se cufundă în sentimentul italian al vieţii, iar Gino găteşte unele dintre reţetele sale familiale preferate.
-
Campionatul deserturilor
În emisiunea distractivă şi captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry şi maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaşti teme prin care aceştia îşi pot etala diferite abilităţi, iar telespectatorii vor putea cunoaşte ştiinţa artei cofetarilor plină de provocări. Concurenţii depun toate eforturile ca să facă faţă celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă p
-
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi reţete delicioase pe care le puteţi prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiţi două feluri de mâncare simultan.
-
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi reţete delicioase pe care le puteţi prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiţi două feluri de mâncare simultan.
-
Trucurile de Crăciun ale lui Jamie
Emisiunea ne asigură mult aşteptata odihnă de Crăciun, deoarece prezintă reţete uşoare care se pot prepara rapid şi care nu ne vor împovăra portofelele nici în perioada sărbătorilor. În cele două episoade, putem afla idei excelente şi modalităţi simple de a pregăti mâncarea, care pot fi folosite pentru a pune pe masă mâncăruri delicioase fără stres şi economisind timp. De la o friptură de curcan cu reuşită garantată şi un uimitor fel principal de legume până la utilizarea resturilor, reţetele şi
Marţi
17 decembrie
-
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi reţete delicioase pe care le puteţi prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiţi două feluri de mâncare simultan.
-
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi reţete delicioase pe care le puteţi prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiţi două feluri de mâncare simultan.
-
Crăciunul motocicliştilor
Serialul caută răspuns la întrebarea: cum putem uşura ospăţul de Crăciun cu prietenii şi familia, şi ne oferă sugestii simpatice şi modalităţi de simplificare prin care putem reduce timpul petrecut în bucătărie. În fiecare episod, Si şi Dave sunt însoţiţi de celebrităţi, cu care îşi amintesc de Crăciunuri din trecut şi prepară împreună reţetele. Cercetează diferitele tradiţii de Crăciun din Marea Britanie, în timp ce ne atrag atenţia asupra ingredientelor principale ale acestei sărbători.
-
Trucurile de Crăciun ale lui Jamie
Emisiunea ne asigură mult aşteptata odihnă de Crăciun, deoarece prezintă reţete uşoare care se pot prepara rapid şi care nu ne vor împovăra portofelele nici în perioada sărbătorilor. În cele două episoade, putem afla idei excelente şi modalităţi simple de a pregăti mâncarea, care pot fi folosite pentru a pune pe masă mâncăruri delicioase fără stres şi economisind timp. De la o friptură de curcan cu reuşită garantată şi un uimitor fel principal de legume până la utilizarea resturilor, reţetele şi
-
Sophie Grigson: Gastronomia italiană
Sophie merge la piaţă şi găteşte o mâncărică de dovlecei, învaţă cum să umple vinete cu vecinul ei şi face frittata de sparanghel pentru prietenii ei.
-
Gino în vacanţă cu familia
Gino D'Acampo îşi vizitează din nou iubita ţară, dar de data aceasta vine cu el şi familia, pentru a descoperi împreună comorile ascunse din Sardinia şi tot ce e mai bun în sudul Italiei. Gino vrea ca bambini săi, crescuţi în Anglia, să-şi descopere rădăcinile italiene. Ei călătoresc din insula Sardinia până în oraşul natal al lui Gino, Napoli, în timp ce se cufundă în sentimentul italian al vieţii, iar Gino găteşte unele dintre reţetele sale familiale preferate.
-
Carlton McCoy: Viaţă de nomad
De la orăşelele din Delta Mississippiului la străzile aglomerate din Coreea de Sud, din orăşelele africane pe insulele vulcanice, Carlton McCoy ne oferă o serie cu şase episoade, în care explorează lumea într-un mod nou.
-
Campionatul deserturilor
În emisiunea distractivă şi captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry şi maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaşti teme prin care aceştia îşi pot etala diferite abilităţi, iar telespectatorii vor putea cunoaşte ştiinţa artei cofetarilor plină de provocări. Concurenţii depun toate eforturile ca să facă faţă celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă p
-
Crăciunul motocicliştilor
Serialul caută răspuns la întrebarea: cum putem uşura ospăţul de Crăciun cu prietenii şi familia, şi ne oferă sugestii simpatice şi modalităţi de simplificare prin care putem reduce timpul petrecut în bucătărie. În fiecare episod, Si şi Dave sunt însoţiţi de celebrităţi, cu care îşi amintesc de Crăciunuri din trecut şi prepară împreună reţetele. Cercetează diferitele tradiţii de Crăciun din Marea Britanie, în timp ce ne atrag atenţia asupra ingredientelor principale ale acestei sărbători.
-
Trucurile de Crăciun ale lui Jamie
Emisiunea ne asigură mult aşteptata odihnă de Crăciun, deoarece prezintă reţete uşoare care se pot prepara rapid şi care nu ne vor împovăra portofelele nici în perioada sărbătorilor. În cele două episoade, putem afla idei excelente şi modalităţi simple de a pregăti mâncarea, care pot fi folosite pentru a pune pe masă mâncăruri delicioase fără stres şi economisind timp. De la o friptură de curcan cu reuşită garantată şi un uimitor fel principal de legume până la utilizarea resturilor, reţetele şi
-
Campionatul deserturilor
În emisiunea distractivă şi captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry şi maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaşti teme prin care aceştia îşi pot etala diferite abilităţi, iar telespectatorii vor putea cunoaşte ştiinţa artei cofetarilor plină de provocări. Concurenţii depun toate eforturile ca să facă faţă celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă p
-
Sophie Grigson: Gastronomia italiană
Sophie merge la piaţă şi găteşte o mâncărică de dovlecei, învaţă cum să umple vinete cu vecinul ei şi face frittata de sparanghel pentru prietenii ei.
-
Gino în vacanţă cu familia
Gino D'Acampo îşi vizitează din nou iubita ţară, dar de data aceasta vine cu el şi familia, pentru a descoperi împreună comorile ascunse din Sardinia şi tot ce e mai bun în sudul Italiei. Gino vrea ca bambini săi, crescuţi în Anglia, să-şi descopere rădăcinile italiene. Ei călătoresc din insula Sardinia până în oraşul natal al lui Gino, Napoli, în timp ce se cufundă în sentimentul italian al vieţii, iar Gino găteşte unele dintre reţetele sale familiale preferate.
-
Carlton McCoy: Viaţă de nomad
De la orăşelele din Delta Mississippiului la străzile aglomerate din Coreea de Sud, din orăşelele africane pe insulele vulcanice, Carlton McCoy ne oferă o serie cu şase episoade, în care explorează lumea într-un mod nou.
-
Crăciunul motocicliştilor
Serialul caută răspuns la întrebarea: cum putem uşura ospăţul de Crăciun cu prietenii şi familia, şi ne oferă sugestii simpatice şi modalităţi de simplificare prin care putem reduce timpul petrecut în bucătărie. În fiecare episod, Si şi Dave sunt însoţiţi de celebrităţi, cu care îşi amintesc de Crăciunuri din trecut şi prepară împreună reţetele. Cercetează diferitele tradiţii de Crăciun din Marea Britanie, în timp ce ne atrag atenţia asupra ingredientelor principale ale acestei sărbători.
-
Din grădina lui Jamie Oliver: Masa de Crăciun
Jamie înlătură mitul stresului de Crăciun, iar dacă îi dăm crezare, vom redobândi însuşi Crăciunul. Dacă urmăm sfaturile lui Jamie, vom fi mai liniştiţi, mai organizaţi şi pregătiţi, iar masa de Crăciun cu siguranţă va fi un succes real. În opinia lui, este foarte importantă calitatea ingredientelor. Pe Jamie îl vor vizita experţii de gâşte şi curcan, oferindu-ne sfaturi despre aspectele la care trebuie să fim atenţi când selectăm cea mai bună carne de pasăre. Jamie şi Brian, grădinarul, caută ş
-
Trucurile de Crăciun ale lui Jamie
Emisiunea ne asigură mult aşteptata odihnă de Crăciun, deoarece prezintă reţete uşoare care se pot prepara rapid şi care nu ne vor împovăra portofelele nici în perioada sărbătorilor. În cele două episoade, putem afla idei excelente şi modalităţi simple de a pregăti mâncarea, care pot fi folosite pentru a pune pe masă mâncăruri delicioase fără stres şi economisind timp. De la o friptură de curcan cu reuşită garantată şi un uimitor fel principal de legume până la utilizarea resturilor, reţetele şi
-
Carlton McCoy: Viaţă de nomad
De la orăşelele din Delta Mississippiului la străzile aglomerate din Coreea de Sud, din orăşelele africane pe insulele vulcanice, Carlton McCoy ne oferă o serie cu şase episoade, în care explorează lumea într-un mod nou.
-
Sophie Grigson: Gastronomia italiană
Sophie merge la piaţă şi găteşte o mâncărică de dovlecei, învaţă cum să umple vinete cu vecinul ei şi face frittata de sparanghel pentru prietenii ei.
-
Gino în vacanţă cu familia
Gino D'Acampo îşi vizitează din nou iubita ţară, dar de data aceasta vine cu el şi familia, pentru a descoperi împreună comorile ascunse din Sardinia şi tot ce e mai bun în sudul Italiei. Gino vrea ca bambini săi, crescuţi în Anglia, să-şi descopere rădăcinile italiene. Ei călătoresc din insula Sardinia până în oraşul natal al lui Gino, Napoli, în timp ce se cufundă în sentimentul italian al vieţii, iar Gino găteşte unele dintre reţetele sale familiale preferate.
-
Campionatul deserturilor
În emisiunea distractivă şi captivantă, ne propunem să-l găsim pe cel mai bun cofetar amator din Marea Britanie. Membrii juriului, printre care Mary Berry şi maestrul cofetar Paul Hollywood, dau celor 12 cofetari entuziaşti teme prin care aceştia îşi pot etala diferite abilităţi, iar telespectatorii vor putea cunoaşte ştiinţa artei cofetarilor plină de provocări. Concurenţii depun toate eforturile ca să facă faţă celor mai înspăimântătoare provocări, ca să captiveze juriul, în timp ce se luptă p
-
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi reţete delicioase pe care le puteţi prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiţi două feluri de mâncare simultan.
-
Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
Continuând succesul primei serii, emisiunea ” Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie” vă prezintă noi reţete delicioase pe care le puteţi prepara rapid. În fiecare episod, timp de o jumătate de oră, Jamie vă arată cum să pregătiţi două feluri de mâncare simultan.
-
Din grădina lui Jamie Oliver: Masa de Crăciun
Jamie înlătură mitul stresului de Crăciun, iar dacă îi dăm crezare, vom redobândi însuşi Crăciunul. Dacă urmăm sfaturile lui Jamie, vom fi mai liniştiţi, mai organizaţi şi pregătiţi, iar masa de Crăciun cu siguranţă va fi un succes real. În opinia lui, este foarte importantă calitatea ingredientelor. Pe Jamie îl vor vizita experţii de gâşte şi curcan, oferindu-ne sfaturi despre aspectele la care trebuie să fim atenţi când selectăm cea mai bună carne de pasăre. Jamie şi Brian, grădinarul, caută ş
-
Trucurile de Crăciun ale lui Jamie
Emisiunea ne asigură mult aşteptata odihnă de Crăciun, deoarece prezintă reţete uşoare care se pot prepara rapid şi care nu ne vor împovăra portofelele nici în perioada sărbătorilor. În cele două episoade, putem afla idei excelente şi modalităţi simple de a pregăti mâncarea, care pot fi folosite pentru a pune pe masă mâncăruri delicioase fără stres şi economisind timp. De la o friptură de curcan cu reuşită garantată şi un uimitor fel principal de legume până la utilizarea resturilor, reţetele şi