HGTV HD

National Geographic - Programe TV

Vineri

23 februarie

 • Doctor Pol

  În această săptămână, veterinarii de la clinica doctorului Pol se ocupă de o serie de pacienţi ciripitori, între alte necuvântătoare.

 • Vedete în sălbăticie, cu Bear Grylls

  Bear o invită pe actriţa Florence Pugh în pădurea tropicală din Costa Rica unde o învaţă abiliţăti de supravieţuire.

 • Ultimii giganţi

  Însoţiţi de o escortă armată a poliţiei, Cyril şi echipa sa încep extenuanta misiune de găsire a celui mai turbulent peşte prădător din America Centrală: măreţul tarpon. Având sarcina de a găsi mai mulţi tarponi în Nicaragua, ei trebuie să navigheze pe râuri şi prin lagune pierdute în junglă şi să evite crocodilii, şerpii veninoşi, rechinii şi imense pisici de mare.

 • La pescuit de ton

  Tyler şi Marissa duc cea mai lungă şi acerbă luptă din acest sezon, realizând că pescuitul tonului nu este doar un sprint, ci un adevărat maraton.

 • Avioane uriaşe

  Din cele peste 40 de modele şi variante ale avionului Hercules, „Skibird” are cea mai provocatoare misiuni dintre toate: să menţină viaţa în taberele ştiinţifice îndepărtate din Groenlanda şi Antarctica, transportând provizii, combustibil şi echipaj atât de necesare în aceste locaţii. LC-130 Hercules „Skibirds” sunt operate de Air National Guard’s 109th Airlift Wing din New York. National Guard, cu baza în afara Scoţiei, este singura unitate militară din lume de unde zboară uriaşul avion de mar

 • Oceanul pe uscat

  Condiţiile extreme de climă au pus în pericol nave şi marimari secole la rând. Furtuna perfectă, pereţii uriaşi de apă, vântul puternic şi apele agitate pot să doboare orice navă.

 • Pierdut printre străini

  Robert Pringle a fost închis şapte ani într-o închisoare sud-americană violentă după ce dealerul său l-a forţat să transporte droguri.

 • Traficanţi pe aeroport

  Departamentul de Securitate Internă din San Diego confiscă un amestec de narcotice ascunse într-o maşină, serviciile vamale verifică pasagerii ce călătoresc cu feribotul în Puerto Rico, iar ofiţerii de la JFK descoperă artefacte furate.

 • Dezastre în aer

  În timpul manevrelor de aterizare pe o insulă caraibiană, în condiţii de furtună tropicală extremă, un avion de pasageri columbian se prăbuşeşte la mică distanţă de pistă. Anchetatorii trebuie să afle de ce.

 • Salvatori pe drumuri îngheţate

  În sudul Norvegiei, Thord, Bjoern şi întreaga lor echipa lor sunt nevoiţi să iasă într-una dintre cele mai grave furtuni ale ţării din ultimii 10 ani. Ei trebuie să salveze un camion încărcat cu grinzi de oţel, care a fost scos de pe drum de vântul puternic. La serviciu, Bjoern îi dă lui Svein Arne o lecţie despre legea gravitaţiei. În nord, Jo Roger îl trimite pe Stig, ucenicul de anul trecut, în prima misiune solo a sezonului.

 • Dezastre în spaţiu

  Intrarea în atmosferă este una dintre cele mai dificile faze ale zborului spaţial. Temperaturile foarte ridicate şi viteza extraordinară sunt o adevărată provocare.

 • Doctor Pol

  Există cazuri similare ce creează probleme duble, iar atunci dr. Pol şi dr. Lisa devin un duo dinamic, de nestăvilit. Împreună, ei ajută un cal cu un nodul misterios la gât şi examinează căţeluşi. Dr. Lisa tratează un alt cal în timp ce dr. Pol ajută nişte păsări cu probleme. În plus, doi veterinari sunt mai buni decât unul atunci când la clinică ajung, unul după altul, cazuri de câini răniţi.

 • Fabrica de mâncare

  În căutarea experienţei supreme cu bacon, în acest episod vizităm o afumătoare din Texas, învaţăm secretele sifonului cu aromă de bacon şi vizităm o fosta fermă de curcani, unde bucăţile crocante de bacon sunt acoperite de ciocolată cremoasă.

 • Fabrica de mâncare

  În acest episod vedem cum conservele de fasole verde Del Monte sunt făcute din legume întotdeauna culese şi ambalate în aceeaşi zi, pentru maximă prospeţime , cum este nevoie de o instalaţie de ultimă generaţie pentru a produce tone de paste farfalle perfecte şi descoperă secretul ceaiul unic cu gheaţă.

 • Traficanţi pe aeroport

  În Philadelphia, agenţii interceptează două containere de transport maritim încărcate cu banane şi 192 de kilograme de cocaină în valoare de 13.500.000 de dolari. În El Paso, agenţii descoperă peste 40 de kilograme de marijuana ascunse sub capota unei maşini. În Fort Lauderdale, agenţii opresc un pasager care călătorea cu nişte cutii suspecte ascunse în saci de ghimbir.

 • Spania

  Inspecţia de rutină a bărcilor de pescuit aduce rezultate surprinzătoare. Una dintre bărcile cu motor şi echipajul său stârnesc suspiciuni serioase. La faţa locului este trimisă o echipă pentru a investiga cazul. În Insulele Baleare, ofiţerii gărzii de coastă trebuie să intervină într-un caz neaşteptat de presupusă violenţă domestică.

 • Noua Zeelandă

  Aceştia sunt fetele şi băieţii echipaţi în albastru ce asigură paza graniţelor Noii Zeelande. Nu o să-ţi vină să crezi unele dintre lucrurile pe care le găsesc... sau unde le găsesc...

 • Noua Zeelandă

  Aceştia sunt fetele şi băieţii echipaţi în albastru ce asigură paza graniţelor Noii Zeelande. Nu o să-ţi vină să crezi unele dintre lucrurile pe care le găsesc... sau unde le găsesc...

 • Războiul drogurilor

  Războaiele împotriva drogurilor din America Latină scapă de sub control. În ciuda efortului de 1 trilion de dolari cheltuiţi pentru aplicarea legii şi a celor 2,5 milioane de victime sunt produse, traficate şi consumate mai multe droguri ca niciodată. Vă invităm să urmăriţi interviuri şi acţiuni filmate cu personaje cheie din ambele tabere în această serie de 10 episoade, care prezintă războiul drogurilor din trecut şi din prezent încercând să explice cauza.

 • Pierdut printre străini

  După ce a fost închis în penitenciarul mexican „Palatul negru”, traficantul de droguri Dwight Worker şi-a jurat să evadeze cu orice preţ.

 • Securitatea aeroportului

  În acest episod, poliţia antidrog trebuie să efectueze o percheziţie amănunţită asupra unui italian, în timp ce o pereche de pasageri albanezi fac atmosferă la biroul de investigaţii al frontierei. În timp ce ofiţerii de frontieră investighează modul în care un pasager a ajuns în ţară în mod ilegal, echipele de securitate îşi concentrează atenţia asupra unei potenţiale ameninţări cu bombă.

 • Atacuri teroriste anihilate

  De-a lungul a zece episoade aflăm despre cele mai periculoase comploturi teroriste din lume, având acces exclusiv la agenţii implicaţi în dejucarea acestora, precum şi la autorităţile naţionale şi internaţionale de combatere a terorismului. Fiecare episod oferă o perspectivă a celor care conduc lupta împotriva terorismului: directori şi agenţi ai FBI, CIA şi Serviciul de Securitate Naţională al Statelor Unite, împreună cu experţi internaţionali din Germania până la agenţi de elită din Israel şi

 • Clipe de coşmar

  Recreăm şi analizăm o parte dintre cele mai răsunătoare dezastre ale istoriei recente. Mărturiile martorilor-cheie şi ale supravieţuitorilor, întregite de reconstituiri, grafică computerizată şi imagini de arhivă, conturează confuzia şi panica premergătoare catastrofelor. Experţii – în general anchetatorii originali – reconstituie dificultăţile întâmpinate în descoperirea indiciilor vitale pentru determinarea cauzelor ce au produs lanţul de evenimente critice şi dezastruoase.

 • Supravieţuitorul

  Hazen Audel încearcă să ajungă la un fost sat al vânătorilor de capete, dincolo de lacuri pline de crocodili şi hotare străvechi dintre triburi.

 • Insula fără legi

  Cu iarna aproape, rezidenţii din Port Protection se grăbesc să-şi asigure adăpost şi hrană. Matt înfruntă vânturi puternice, ploaia şi zăpada în încercarea de a găsi căprioare. Curly şi Junior încearcă să vâneze păsări. Carl şi Morgan se ocupă de izolarea noii lor case, ca să se poată muta înainte de sosirea iernii. Troy, Sam, Squibb şi Oliver se grăbesc să facă un acoperiş pentru cabana lui Troy, înainte să vină ploaia.

 • Aeroportul îngheţat din Alaska

  Este singurul aeroport de pe planetă care îşi desfăşoară activitatea la la temperaturi de aproape -40 grade Celsius şi vânturi de peste 160 km/oră. Katie urmăreşte un elan pe o pistă, iar vremea ameninţă zborul lui Nick.

Sâmbătă

24 februarie

 • Fabrica de mâncare

  Află cum bomboanele Rocket, berea Pilsener perfect de răcoroasă, afinele învelite în ciocolată şi gustoasa friptură de raţă ajung să delecteze masele.

 • Fabrica de mâncare

  Află cum ajung supele condensate din legume produse de Campbell, bomboanele ce se transformă în gumă de mestecat Razzles, whisky-ul canadian şi brioşele dulci şi lipicioase să bucure masele.

 • Fabrica de mâncare

  Află de ce e nevoie de degete agile pentru a crea delicioasele plăcinte cu spanac spanikopita, de ce mai puţină frecare înseamnă biscuiţi cu aromă de ghimbir mai sănătoşi, cum desertul sicilian tartufo, îndrăgit de o lume întreagă, a pornit de la o mică afacere de familie şi ce face ca sucul de mere să rămână bun de consumat un an întreg.

 • Fabrica de mâncare

  Află cum ajung la marea populaţie chipsurile crocante, îndrăgitul desert sud-asiatic gulab jamun, minunaţii biscotti cu migdale şi tofu plin de proteine.

 • Dezastre descifrate

  Deplasarea bruscă a plăcilor tectonice provoacă unde de şoc ce pot fi resimţite la suprafaţa planetei noastre. Acesta este ceea ce numim un cutremur. Recent, în acest fel peste 11 milioane de oameni din China au rămas fără adăpost, iar cutremurul din Kashmir a provocat aproape 80.000 de morţi, lăsând milioane de oameni fără hrană şi adăpost. Vă prezentăm modul în care se produce acest dezastru natural mortal şi vom afla despre puterea şi consecinţele sale.

 • Martor la dezastru

  Nepal a fost lovit de un cutremur cu magnitudinea de 6,7 grade pe scara Richter care a ucis mii de oameni. Peste tot în ţară, supravieţuitorii au fost loviţi de avalanşe terifiante. Află poveştile remarcabile de supravieţuire, din valea Kathmandu până pe muntele Everest.

 • Fenomene meteo ciudate

  În martie 2011, un zid de nori întunecaţi a ajuns în capitala Kuweitului. Având o viteză de peste 100 km/h, norii au intrat peste o bază militară americană.

 • Climă virală

  În capitala Indoneziei, Jakarta, plouă abundent timp de 12 ore. O furtună puternică doboară o macara într-un bloc de apartamente din Dallas.

 • Patrula câinilor

  Josh şi Blue urmăresc un bărbat suspect. Teagan şi Willow investighează un caz de documentare falsă. Kerryn şi Rosie trebuie să vâneze dăunători.

 • Patrula câinilor

  Jason şi Hitch caută un şofer beat care a distrus maşina vecinului lor. Mai multe echipe vânează un animal mic cu o reputaţie foarte proastă.

 • Traficanţi pe aeroport

  CBP Nogales se confruntă cu o tendinţă în creştere a tinerilor cărăuşi de droguri, recrutaţi pentru a transporta narcotice din Mexic pe şi în corpurile lor, în timpul restricţiilor de călătorie ale COVID-19. HSI Denver pătrunde în dark web ca să intercepteze un transport de ecstasy legat de decesele cauzate de supradoză din Marea Britanie. CBP Newark confiscă 15.000 de kilograme de Khat, o amfetamină halucinogenă în valoare de aproximativ 2.000.000 de dolari.

 • Traficanţi pe aeroport

  Agenţii Departamentului de Securitate Internă din New York organizează un transport controlat de arme. Între timp, oficialii C.B.P. se luptă cu un aflux de metamfetamină în Calexico.

 • Traficanţi pe aeroport

  Pe aeroportul internaţional din Miami, agenţii caută un călător cu o poveste şi un bagaj suspecte. Agenţii de pe aeroportul JFK descoperă nişte pistoane pline cu droguri, care fac parte dintr-o livrare controlată.

 • Pierdut printre străini

  După ce un tânăr din Orange County îşi împlineşte visul de a deveni gangster, o lovitură a mafiei din Las Vegas schimbă totul. Confruntat cu ani de detenţie în spatele gratiilor, acesta se transformă în informator al FBI ca să evite închisoarea.

 • Înregistrările lui Armstrong

  Filmul de o oră conturează un portret detaliat al primului om care a pus piciorul pe Lună: Neil Armstrong.

 • Superstructuri antice

  În Asia, cel mai mare continent al planetei, Marele Zid Chinezesc străbate ţara de la Est la Vest: dar acest monument enigmatic este încă învăluit în mister. Datorită celei mai recente tehnologii digitale, experţii de astăzi au acum mijloacele de a examina acest sit inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO din toate perspectivele, de la foarte departe până la infinit de aproape. Istorie, ştiinţă, construcţii... disecă munca constructorilor antici pentru a încerca să dezvăluie secrete păstrate de mil

 • Traficanţi pe aeroport

  Pe aeroportul din Los Angeles, ofiţerii vamali interoghează un pasager nigerian suspect, iar, pe aeroportul internaţional JFK, agenţii urmăresc un transport de alimente care conţine, de fapt, narcotice.

 • Traficanţi pe aeroport

  Ofiţerii departamentului american de securitate internă anchetează o reţea de traficanţi de droguri ce include angajaţi ai aeroportului JFK. Un pasanger este suspectat că transportă droguri în pantofi.

 • Aeroportul din Sydney

  Unul dintre cele mai ploioase anotimpuri face ravagii pe aeroportul din Sydney. Pe măsură ce furtunile violente închid două piste, un zbor ce vine spre aeroport trimite un apel de urgenţă despre un bărbat care a suferit un aparent atac de cord, însă avionul s-ar putea să nu poată ateriza din cauza vremii. Mai târziu, un exerciţiu de instruire de incendiu se transformă într-o adevărată urgenţă.

 • Spania

  Inspecţia de rutină a bărcilor de pescuit aduce rezultate surprinzătoare. Una dintre bărcile cu motor şi echipajul său stârnesc suspiciuni serioase. La faţa locului este trimisă o echipă pentru a investiga cazul. În Insulele Baleare, ofiţerii gărzii de coastă trebuie să intervină într-un caz neaşteptat de presupusă violenţă domestică.

 • Graniţa

  70 de imigranţi sunt găsiţi întâmplător, o reţea de pornografie infantilă este arestată şi nişte traficanţi de oameni sunt prinşi în flagrant.

 • Securitatea aeroportului

  Echipele de securitate din cel mai mare aeroport din Peru lucrează nonstop pentru a opri activităţile ilegale. Cea mai mare problemă: traficul de cocaină.

 • Dezastre în aer

  Trei avioane sunt doborâte de gheaţă şi este acum rândul anchetatorilor să afle cum este posibil o aeronavă modernă să sfârşească cu aripile îngheţate.

 • Dezastre în aer

  In acest episod urmăriţi trei aterizări de urgenţă pe apă, fiecare diferită, însă toate trei cruciale în îmbunăţirea aterizărilor pe apă.

 • Gordon Ramsay

  Gordon Ramsay călătoreşte în Louisiana pentru a afla secretele bucătăriei Cajun. În timpul vizitei sale, el are de-a face cu creaturi periculoase dar delicioase ce trăiesc în mlaştinile din Louisiana până în golful Mexic.

 • Viaţa sub zero grade

  Când ruşii au sosit în secolul al XVIII-lea în Alaska, populaţia indigenă era deja acolo de mii de ani, dezvoltând şi perfecţionând modalităţi sofisticate de a prospera în cele mai dure medii. Tradiţiile şi metodele lor s-au transmis din generaţie în generaţie şi, împotriva sorţii, au reuşit să-şi păstreze intacte obiceiurile şi modul unic de viaţă. Cu toate acestea, rămâne constant pericolul dispariţiei acestora. În faţa peisajului dur şi în continuă schimbare din Alaska, un număr tot mai mic d

 • Gordon Ramsay

  Pe meleagurile neumblate ale peninsulei Istria din Croaţia, Gordon Ramsay face scufundări, pescuieşte şi aleargă animalele de la fermă, totul pentru a descoperi reţete unice demne de cele mai rafinate bucătării.

Duminică

25 februarie

 • Epave investigate

  Mii de epave din cel de-al Doilea Război Mondial zac latente în apele lumii. După 75 de ani, puterea necruţătoare a oceanului a erodat aceste vase cândva impunătoare, până în pragul colapsului total. În acest episod descoperim două nave pline de încărcături toxice mortale. Aceşti monştri scufundaţi sunt ca nişte bombe cu ceas şi nimeni nu ştie exact când sau cum ar putea exploda.

 • Oceanul pe uscat

  Nilul era cândva casa vechilor egipteni, locul uneia dintre cele mai mari civilizaţii ale lumii. Date ştiinţifice, combinate cu grafica computerizată, pot ”seca” apele şi elimina nisipul Nilului, lăsând la vedere minunile pierdute ale unei lumi străvechi, fortăreţele sale impresionante şi originile obsesiei acestei culturi pentru viaţa de după moarte.

 • Istoria interzisă

  Jamie Theakston încearcă să descopere adevărul despre mistere istorice, relicve antice, comori ascunse, teorii ale conspiraţiei şi civilizaţii pierdute. Au fost omise aceste poveşti din cărţile de istorie?

 • Pierdut printre străini

  Un contrabandist de arme şi droguri, tentat de un câştig de un milion de dolari, se infiltrează într-o bandă ilegală de motociclişti şi este implicat într-o crimă. Pentru a evita închisoarea pe viaţă, el cooperează cu poliţia lucrând sub acoperire şi obţinând probe împotriva membrilor unui grup infracţional. După 19 ani în programul de protecţie al martorilor, cu o recompensă existentă asupra sa, Paul Derry îşi spune povestea pentru prima dată în faţa camerei.

 • Pierdut printre străini

  Aceasta este o povestea adevărată din Baltimore care ar putea face parte din scenariul ”The Law of the Street”. Davon Mayer are un talent înnăscut pentru a câştiga bani. Într-o zi, însă, este arestat de doi poliţişti. Se dovedeşte, însă, că nu-i este destinat să ajungă în închisoare. Ofiţerii vor să-l folosească pentru a distribui droguri. Davon devine curând prizonierul lăcomiei lor. Singura cale de ieşire din această situaţie este să-şi asume riscul şi să coopereze cu FBI.

 • Traficanţi pe aeroport

  CBP Laredo descoperă 560 kg de metamfetamina lichidă ascunsă în cutii de vopsea, iar HSI Atlanta arestează destinatarii unui aparat de aer condiţionat plin cu metamfetamina.

 • Traficanţi pe aeroport

  HSI urmăreşte un camion încărcat cu narcotice lângă Los Angeles, iar CBP descoperă fentanil şi metamfetamina în maşini care folosesc rutele pentru călători.

 • Traficanţi pe aeroport

  Sub atenta supraveghere a „observatorilor” trimişi de cartelurile mexicane, CBP descoperă 34,6 kg de metamfetamina ascunse în roata de rezervă a unei maşini. CBP New York a găsit şase vehicule furate destinate pieţelor internaţionale, în valoare de 600.000 de dolari. CBP de la JFK interceptează artefacte culturale furate din Orientul Mijlociu, cu o valoare de piaţă cuprinsă între 500 USD şi 150.000 USD, toate obiectele istorice de neînlocuit.

 • Patrula câinilor

  Josh şi Blue urmăresc un bărbat suspect. Teagan şi Willow investighează un caz de documentare falsă. Kerryn şi Rosie trebuie să vâneze dăunători.

 • Patrula câinilor

  Jason şi Hitch caută un şofer beat care a distrus maşina vecinului lor. Mai multe echipe vânează un animal mic cu o reputaţie foarte proastă.

 • Inginerie de excepţie

  Când campingul devine un lux. Producătorii de rulote trec printr-o epocă de aur. Cererea de locuinţe de vacanţă pe roţi este mai mare decât oricând. În fabrica unuia dintre cei mai mari producători de rulote din Europa se construiesc locuinţe de lux din clasa extra. Vehiculele produse elaborat costă până la 150.000 de euro.

 • Inginerie abandonată

  Seria documentară ”Inginerie abandonată” călătoreşte în jurul lumii pentru a dezvălui şi explora numeroase situri abandonate; fragmente uitate ale unor realizări inginereşti incredibile, oraşe-fantomă întinse, complexe industriale enigmatice şi rămăşiţe sinistre ale conflictelor sângeroase. Fiecare astfel de loc îşi spune propria poveste despre modul în care a fost construit şi ce factori au determinat apoi abandonarea sa.

 • Traficanţi pe aeroport

  Pe aeroportul internaţional din Miami, un călător este suspectat că transporă droguri în propriul corp. Pe aeroportul JFK, agenţii se ocupă de o livrare controlată de ecstasy către Manhattan, pe Wall Street.

 • Dezastre în aer

  Un avion de linie bulgar se îndreaptă spre oraşul-staţiune Varna, când deturnători violenţi preiau controlul zborului şi cer să fie transportaţi cu avionul la Viena, chiar dacă nu există suficient combustibil la bord pentru ocolul de două ore. Conspirând cu autorităţile de la sol, echipajul vine cu un plan îndrăzneţ, dar care, dacă nu reuşeşte, va avea consecinţe fatale pentru toţi cei de la bord.

 • Naţiunile arctice

  Aceasta este prima serie documentară care dezvăluie rolul naţiunilor din regiunea arctică în Al Doilea Război Mondial şi importanţa lor în cel mai extins război de până acum. Urmăreşte scafandrii în timp ce găsesc epavele unor avioane germane scufundate, arheologii care investighează gropi comune ascunse şi istoricii care descoperă fortăreţe secrete. Imaginile nemaivăzute, păstrate în arhive, alături de imagini generate de computer şi hărţi animate arată câmpurile de luptă îngheţate din Nord.

 • Momente definitorii

  O nouă generaţie de adolescenţi cu bani de cheltuială începe să modeleze deceniul după imaginea lor. TRL a controlat undele, Scream a redefinit un gen, House Party a început nebunia dansului, Dawson’s Creek ne umple de sentimente iar Cher domneşte cu sloganurile ei. Urmărim modul în care s-au construit anii '90 având ca bază visele adolescentine.

 • Limita necunoscutului

  Marea schioare Angel Collinson se mândreşte cu cele mai importante realizări ale sale - trofee şi trasee cucerite. Căutând să depăşească noi limite, ea se aventurează pe unele dintre cele mai abrupte trasee din Alaska, pentru un nou film. În momentul în care pierde controlul schiurilor la o coborâre de mare viteză, Angel nu se mai poate opri din cădere decât la poalele pârtiei.

 • Limita necunoscutului

  În 2016, snowboarderul de elită Travis Rice se afla în Alaska, unde a fost surprins de zăpadă şi catapultat într-o avalanşă. Privind în urmă, Travis reflectă asupra greşelii aproape fatale care l-a împins în necunoscut, împărtăşind cum evenimentul traumatizant de atunci i-a modelat abordarea asupra sportului în particular şi vieţii sale, în general.

 • Climă virală

  O tornadă îngrozitoare se abate peste Nashville, surprinzând un operator de macara la sute de metri deasupra oraşului. Doi pasionaţi de căţărari pe gheaţă îşi asumă riscuri enorme pentru reuşita supremă, iar vremea transformă o vacanţă de vis din frumoasa staţiune Ibiza într-un adevărat coşmar.

 • OZN

  Au existat multe teorii ale conspiraţiei despre OZN-uri şi Zona 51, o bază militară top-secretă din Statele Unite. Membrii unuia dintre grupurile de pe Facebook, fascinaţi de acest fenomen de cultură pop, au plănuit chiar să invadeze unitatea pentru a afla răspunsuri la întrebări. Pentru prima dată din 1969, înalţi oficiali ai Departamentului de Apărare sunt convocaţi la o audiere publică a Congresului privind OZN-urile.

 • OZN

  De mai bine de cinci decenii, guvernul Statelor Unite a refuzat să discute despre OZN-uri, dar acum, piloţii Marinei spun că au văzut obiecte misterioase urmărindu-şi avioanele de luptă au raportat vehicule cum nu au mai văzut până acum. Oficiali guvernamentali, conduşi de fostul senator Harry Reid, cer o anchetă. În cele din urmă, se pare că adevărul despre OZN-uri poate fi, în sfârşit, dezvăluit.

 • Ultimii giganţi

  Echipa de cercetători are încă nevoie de mostre de la un al doilea tarpon uriaş, aşa că Cyril şi echipa sa nu au nicio altă opţiune: trebuie să pătrundă mai adânc decât au fost vreodată în jungla nicaraguană. Acolo, adevăraţii uriaşi îi aşteaptă, inclusiv tarponi mari, crocodili imenşi, rechini-taur periculoşi şi unul dintre cei mai mari monştri subacvatici pe care Cyril i-a prins vreodată cu o undiţă şi o mulineta!

 • Ultimii giganţi

  După ce au auzit de la pescarii locali despre o lagună îndepărtată din junglă ce adăposteşte adevăraţi uriaşi, inclusiv tarponi, Cyril şi echipa sa se pregătesc pentru o nouă misiune. Pentru a ajunge acolo, trebuie să supravieţuiască unui labirint periculos de râuri tulburi, pâraie împânzite de vegetaţie şi junglă densă populată cu caimani, crocodili, şerpi, păianjeni veninoşi şi pisici de mare, într-un final palpitant al aventurii lor din Nicaragua.

 • S.O.S. Maşini clasice

  Tim şi Fuzz ajung în South Yorkshire ca să recondiţioneze, pentru prima oară, un tractor Ferguson TE20 din 1953.

 • Striptease piesă cu piesă

  Echipa de dezmembrare vizează un Jaguar XJR avariat şi un Audi A8 ieftin, dornică să valorifice maşini puternice, ideale pentru o evadare.

 • Salvatori pe drumuri îngheţate

  Salvatorii drumurilor îngheţate din Norvegia primesc mai mult decât se aşteptau, scoţând gunoi şi camioane septice umplute până la refuz.

Luni

26 februarie

 • Doctor Pol

  Domolit de tauri, fugărit de viţei şi calmat porcuşori ce guiţă isteric. Iată doar o parte din ce fac veterinarii clinicii atunci când pornesc zilnic în misiunea ce-i face cei mai fericiţi: aceea de a îngriji şi salva animale.

 • Vedete în sălbăticie, cu Bear Grylls

  „Vedete în sălbăticie, cu Bear Grylls: Provocarea” este un program parţial talk-show, parţial despre supravieţuire, în care cel mai faimos expert în supravieţuire de pe planetă îşi foloseşte talentul într-o transformatoare aventură în sălbăticie.

 • Ultimii giganţi

  Cyril şi echipa sa se îndreaptă spre mare, învingând valuri epuizante şi recife periculoase, însoţiţi de escorta armată a poliţiei, pentru a colecta mostrele de ADN ale tarponului, de care oamenii de ştiinţă din Nicaragua au nevoie disperată. Dar Marea Caraibilor este plină de prădători şi obstacole periculoase, iar pentru a găsi tarponul gigant pe care îl caută, echipajul trebuie să înfrunte barracude cu dinţi ascuţiţi, rechini care se ascund şi câmpuri minate cu arici de mare.

 • La pescuit de ton

  Acest sezon a adus un val de imprevizibilitate. Câştigătorii sezonului anterior se luptă să câştige teren, în timp ce noii veniţi sunt foarte determinaţi. Fat Tuna continuă să-şi testeze norocul pe Chatham, iar ambarcaţiunea rivală Time Flies are şansa unui sezon-record. Dar dacă cineva are nevoie de o schimbare a destinului, acesta este Hot Tuna şi, în ciuda faptului că toată lumea luptă pentru victorie, doar timpul va spune cine are norocul să ajungă în frunte.

 • Avioane uriaşe

  C-5 Galaxy este unul dintre cele mai mari avioane din lume. Având o lungime de 247 picioare şi o înălţime de peste şase etaje, acest avion este cel mai mare şi mai puternic avion din Forţelor Aeriene ale Statelor Unite. Baza Forţei Aeriene Dover din Delaware găzduieşte treizeci şi doi de astfel de giganţi şi lucrează constant. Echipa "Avioane uriaşe" va urca la bordul unui C-5MS Super Galaxy pentru o misiune într-o zonă de război care documentează întregul proces, de la briefingul iniţial până l

 • Oceanul pe uscat

  Ascunse adânc sub ocean se află rămăşiţele distruse ale epavelor antice. Drenând apa, dezvăluim o poveste veche despre bătălii epice între imperii care se confruntau pentru a conduce oceanele. Colaborare sau competiţie? Comerţ sau invadare? Aceste instincte umane au caracterizat mările de secole. Confruntări epice dintre Spania şi Anglia, Roma şi Cartagina sau Japonia şi Imperiul Mongol au modelat destinul lor de putere! Putere pentru care s-a plătit un preţ foarte mare de vieţi umane.

 • Pierdut printre străini

  Melanie Di Egidio, mamă singură, riscă totul pentru a face rost de bani rapid, dar planul său nu decurge bine, iar Melanie este prinsă cu şase kilograme de heroină, în cadrul unei ample operaţiuni de flagrant, şi ajunge într-o închisoare ecuadoriană dură.

 • Traficanţi pe aeroport

  Departamentul de Securitate Internă din San Diego urmăreşte un camion cu metamfetamina ascunsă într-un transport de usturoi. Oficialii vamali din New York caută mărfuri şi droguri contrafăcute.

 • Dezastre în aer

  Zburând la doar 100 de metri deasupra deşertului, şase avioane de vânătoare din al Doilea Război Mondial se pregătesc pentru marele eveniment Reno Air Events, ce va fi urmărit de la sol de 30.000 de spectatori.

 • Salvatori pe drumuri îngheţate

  Bjoern intervine când o coliziune frontală între două camioane blochează o ambulanţă cu o urgenţă. Thord lucrează toată noaptea ca să salveze un şofer prins în camion şi să ducă valoroasa marfă la timp, la aeroport. În nord, Stig supraveghează salvarea unui camion de 30 de tone care a ieşit de pe banda de siguranţă, periculos de aproape de un stâlp de electricitate.

 • Dezastre în spaţiu

  La câteva sute de kilometri deasupra Pământului, decizia corectă, intervenţia imediată sau reparaţia la faţa locului pot decide între viaţă sau moarte.

 • Doctor Pol

  Târgul ”Isabella” este în plină desfăşurare! Dr. Pol îşi continuă rolul tradiţional de veterinar neoficial al târgului, ajutându-i pe copii să aibă animalele din fermă pregătite de spectacol şi sănătoase pentru licitaţie. Charles prezintă momentele importante micuţei sale fiice. Înapoi la clinică, echipa este ocupată cu diverse dureri de burtă, înţepături de albine şi mulţi pui. În plus, dr. Nicole se ocupă de o urgenţă oculară...după orele de program.

 • Fabrica de mâncare

  În acest episod faceţi cunoştinţă cu deliciosul cheesecake pe băţ de la White Castle, aflaţi de ce este nevoie pentru a face o roată de brânză de 250 de kg şi cum irezistibilele prăjituri ”Blondies” sunt livrate iubitorilor de gustări din toată ţara.

 • Fabrica de mâncare

  În acest episod faceţi cunoştinţă cu un celebru strănepot şi aflaţi secretele distilate ale legendarului producător de bourbon din Kentucky, Jim Beam, apoi despre laptele de ciocolată TruMoo care este produs şi amestecat de camionul delicios de ciocolată şi cum peste un milion de burritos Tin sunt rulate zilnic manual. Olé!

 • Supravieţuitor în Al Doilea Război Mondial

  Hazen Audel se aventurează pe cel mai mare platou din Europa pentru a reface evadarea incredibilă a comandoului norvegian care a reuşit să dejoace planul lui Hitler de a crea bomba atomică.

 • Epave de război

  Între anii 1939-1945 s-au pierdut mii de avioane, nave şi tancuri. Acum, le găsim epavele şi reînviem poveştile uitate ale celui de-al Doilea Război Mondial.

 • Cum se pierde un război

  Analiza surselor înfrângerii Japoniei în 1945. Potrivit istoricilor, seria de evenimente care au dus la înfrângerea în ciocnirea cu SUA a început cu aşa-numita incidentul din Manciurian şi războiul cu China. Aliatul Japoniei, Germania, a făcut şi ele greşeli strategice din cauza planificării proaste. Decizia lui Hitler de a lua Creta în locul Maltei a avut consecinţe grave în teatrul de război nord-african. Mai mult, puterile Axei nu aveau un scop comun şi nu s-au avertizat reciproc despre acţiu

 • Culise

  Cel de-al Doilea Război Mondial a fost deseori descris ca fiind cel mai distructiv din istorie. În acest miniserial din trei părţi, confuzia şi haosul sunt relatate chiar de cei care le-au trăit, în poveşti extraordinare cu eroi, ticăloşi, tragedii şi triumfuri. Veteranii şi victimele celui de-al Doilea Război Mondial oferă mărturisiri senzaţionale, detaliate, în care descriu cele mai importante bătălii ale conflictului definitoriu al secolului al XX-lea, retrăind tumultul care a afectat vieţile

 • Pierdut printre străini

  În clipa în care a descoperit că a fost păcălit să scoată opiu din Pakistan, tânărul actor Erik Aude a trebuit să lupte pentru viaţă şi onoare.

 • Securitatea aeroportului

  Poliţia de pe aeroportul Fiumicino din Roma se confruntă cu multe ameninţări la adresa securităţii. Agenţii opresc un bărbat cu un compartiment ascuns în valiză în care se află cocaină. Doi pasageri iranieni susţin că sunt străini, dar vizele şi poveştile lor sunt suspecte. Un pasager testează pozitiv pentru explozivi. Poliţiştii i-au dat jos bagajele verificate pentru a opri ameninţarea. O femeie care transportă obiecte pentru fratele ei este şocată când află că sunt înmuiate cu cocaină.

 • Atacuri teroriste anihilate

  De-a lungul a zece episoade aflăm despre cele mai periculoase comploturi teroriste din lume, având acces exclusiv la agenţii implicaţi în dejucarea acestora, precum şi la autorităţile naţionale şi internaţionale de combatere a terorismului. Fiecare episod oferă o perspectivă a celor care conduc lupta împotriva terorismului: directori şi agenţi ai FBI, CIA şi Serviciul de Securitate Naţională al Statelor Unite, împreună cu experţi internaţionali din Germania până la agenţi de elită din Israel şi

 • Clipe de coşmar

  Din cauza reglementărilor pe timp de pace, flota americană din Hawaii a fost luată prin surprindere de atacul japonez din 7 decembrie 1941.

 • Supravieţuitorul

  Hazen Audel porneşte în călătorie către celebra regiune Darién, inspirat de drumeţia solitară prin junglă făcută de tinerii din tribul Embera.

 • Insula fără legi

  Cu iarna la orizont, este esenţial ca rezidenţii din Port Protection să nu piardă timp preţios înainte să înceapă să ningă. Bre şi Oliver pornesc în căutarea somonului. Sam vânează căprioare, sperând să aducă ceva hrană acasă. Curly merge la pescuit de halibut. Troy are un nou loc de muncă la oficiul poştal local.

 • Aeroportul îngheţat din Alaska

  Peste 200 de cetăţeni americani ajung într-un zbor de urgenţă din China, fugind de pandemie. În premieră mondială, pilotul Kevin de la Rotak Helicopter încearcă să transporte aerian un avion prăbuşit.

Marţi

27 februarie

 • Doctor Pol

  Iarna îşi face ieşirea din scenă cu lentoare, dar animalele cu probleme ajung la clinică în ritm accelerat. Fiul doctorului Pol se căsătoreşte cu iubita sa din copilărie.

 • Vedete în sălbăticie, cu Bear Grylls

  Bear îl supune pe Rob Riggle unei serii de teste de supravieţuire montană, cu scopul de a-l pregăti pe acesta pentru un nou rol de film. Cei doi încep prin a coborî în rapel dintr-un elicopter. Apoi, traversează un râu agitat, caută hrană şi construiesc un adăpost. În cea de-a doua zi, Bear îl provoacă pe Riggle să se camufleze şi să se deplaseze prin teren fără a fi observat.

 • Ultimii giganţi

  Echipa de cercetători are încă nevoie de mostre de la un al doilea tarpon uriaş, aşa că Cyril şi echipa sa nu au nicio altă opţiune: trebuie să pătrundă mai adânc decât au fost vreodată în jungla nicaraguană. Acolo, adevăraţii uriaşi îi aşteaptă, inclusiv tarponi mari, crocodili imenşi, rechini-taur periculoşi şi unul dintre cei mai mari monştri subacvatici pe care Cyril i-a prins vreodată cu o undiţă şi o mulineta!

 • La pescuit de ton

  S-a dus mai mult de jumătate de sezon de pescuit, iar experienţa şi tinereţea se luptă pentru tonul roşu. Tinerii veri de pe Hard Merchandise sunt gata să-şi demonstreze abilităţile iar „Tatăl Tonului” de pe Moonshine transformă un începător într-un elev silitor. Vor reuşi oare cei de pe Dot Com şi cei defavorizaţi de pe Time Flies să-şi păstreze avantajele?

 • Aeroportul îngheţat din Alaska

  Pe măsură ce se apropie iarna, echipajele de întreţinere de la Aeroportul Internaţional "Ted Stevens" din Alaska se luptă cu fenomenele naturii pentru a menţine totul funcţional.

 • Oceanul pe uscat

  Arheologii explorează evenimentele din jurul Bătăliei de la Alamo din 1836, cel mai faimos asediu al Americii. Epavele din Golful Mexic vorbesc despre traficul de arme care prefigurează bătălia. Arheologii dezvăluie structura originală a fortului, recreată pe computer, iar la San Jacinto, investigaţiile ştiinţifice descoperă modul în care Texasul şi-a asigurat independenţa.

 • Pierdut printre străini

  Dealer-ul de ecstasy Shaun Attwood atrage atenţia unui mafiot din Arizona. În Coreea de Sud, profesorul Jesse Moskel începe contrabanda la scară mare tot cu drogul extazului.

 • Traficanţi pe aeroport

  La aeroportul internaţional J.F.K., echipa CBP descoperă un pasager care face contrabandă cu mii de pastile periculoase. În Miami, ofiţerii descoperă un lot de arme ilegale. În perioada afectată de COVID-19 , CBP răspunde de ultimele tendinţe în materie de contrabandă. În Nogales, ofiţerii fac cea mai mare confiscare de metamfetamină din istoria portului. La Newark Seaport, CBP examinează un transport de potenţiale narcotice care sosesc la bordul unei nave mari.

 • Dezastre în aer

  Un avion american de marfă încearcă o aterizare dificilă la baza navală din golful Guantanamo. Cum pista se află la doar câţiva metri de graniţa cu agenţi înarmaţi, manevrele pilotului implică evitarea spaţiului aerian cubanez.

 • Salvatori pe drumuri îngheţate

  Thord şi Bjoern se confruntă cu provocarea supremă atunci când un camion complet încărcat se prăbuşeşte la 40 de metri pe versantul unui munte şi este complet distrus. Condiţiile grele şi logistica complexă fac din această operaţiune de salvare una dintre cele mai mari provocări ale carierei lor. Într-o staţiune de schi din apropiere, Svein Arne se află într-o misiune individuală ca să salveze o dubă care a făcut o manevră greşită.

 • Dezastre în spaţiu

  În ultimii 60 de ani, am învăţat multe despre ce putem face în spaţiul extraterestru. Adeseori am învăţat din propriile greşeli.

 • Doctor Pol

  De la hamsteri bolnavi şi pui de capre tremurânde până la vaci gestante şi câini de talie mare, dr. Pol şi echipa sa vin în salvarea animalelor de toate formele şi dimensiunile! Doctorul se luptă cu o vacă masivă, dr. Lisa tratează o pisică cu posibile leziuni ale creierului, iar dr. Nicole tratează rănile unui teckel după o luptă cu câini. Dr. Pol face o pauză ca să se bucure de 11 căţeluşi adorabili.

 • Fabrica de mâncare

  Acest episod explorează unele dintre mâncărurile preferate din statul Lone Star: o afumătoare masivă din Texas pune magie într-unul dintre sandvişurile emblematice ale lui Arby, de ce bomboanele Chick-O-Sticks au o mulţime de fani şi cum această băutură îşi dă energie ...cât Texasul.

 • Fabrica de mâncare

  În acest episod aflaţi cum peste jumătate de miliard de pachete de gumă de mestecat Big League Chew au fost vândute în întreaga lume (şi mai mult!), cum îţi dau lacrimile de la acest sos de hrean din Baltimore şi cum un incident de securitate naţională a adus în centrul atenţiei aceste brioşe inovatoare şi delicioase.

 • Inginerie abandonată

  Seria documentară ”Inginerie abandonată” călătoreşte în jurul lumii pentru a dezvălui şi explora numeroase situri abandonate; fragmente uitate ale unor realizări inginereşti incredibile, oraşe-fantomă întinse, complexe industriale enigmatice şi rămăşiţe sinistre ale conflictelor sângeroase. Fiecare astfel de loc îşi spune propria poveste despre modul în care a fost construit şi ce factori au determinat apoi abandonarea sa.

 • Misiune

  Mike Davidson călătoreşte din Italia la Rotterdam, urmărind cum trenurile grele de marfă îşi fac neobosit drum prin Alpi.

 • Oprire la boxe

  Toată lumea ştie despre opririle la boxe ale maşinilor din cursele de Formula 1: gândite şi repetate la perfecţiune, fiecare membru al echipei este o rotiţă într-o maşinărie incredibil de complexă. Opririle la boxe din timpul curselor sunt un lucru, dar acest program vă prezintă megaopririle la boxe ale celor mai mari vehicule de pe pământ: avioane, trenuri şi nave.

 • Greşeli teribile în inginerie

  Căutăm un răspuns la întrebarea de ce s-a prăbuşit faimosul pod feroviar din Pennsylvania. Vom vedea dacă inginerii reuşesc să salveze catedrala extrem de înaltă de la o catastrofă. Pentru ca Marile Lacuri să se ridice la înălţimea numelui lor, inginerii din Chicago trebuie să rezolve o problemă destul de mare. Între timp, un oraş fermecător din Germania se confruntă cu un coşmar.

 • Pierdut printre străini

  Opt turişti sunt răpiţi de gherilele columbiene şi adoptă strategii diferite de supravieţuire: cooperare sau rezistenţă dârză.

 • Securitatea aeroportului

  Cunoaşte bărbaţii şi femeile însărcinaţi cu oprirea traficului de droguri şi a emigrării ilegale în cel mai aglomerat aeroport din Columbia.

 • New York

  Cu un cost de peste 8 miliarde de dolari, noul aeroport LaGuardia va fi unul dintre cele mai mari proiecte de infrastructură americane din ultima vreme. Peste 8000 de bărbaţi şi femei vor lucra împreună să transforme aeroportul într-un megacentru modern al secolului XXI. În următorii trei ani de construcţie, se va crea mai mult decât dublul spaţiului disponibil pentru avioane şi va creşte masiv capacitatea pasagerilor. Miza? Să menţină aeroportul 100% funcţional în timp ce se construieşte cel no

 • Clipe de coşmar

  Urmăreşte o analiză a tragicului accident din 1998, în care 19 turişti şi un operator de telecabină au murit după ce au căzut de la 80 m.

 • Supravieţuitorul

  Exploratorul Hazen Audel pleacă singur într-o misiune dificilă pentru a aduce în siguranţă 200 de reni în zona de fătare dincolo de Cercul Polar.

 • Insula fără legi

  Pe măsură ce iarna se apropie cu paşi repezi, locuitorii din Port Protection îşi unesc forţele ca să pregătească comunitatea pentru gerul năprasnic. Sam şi Carl îl ajută pe Matt să facă reparaţii importante la barca pe care o numeşte ”casă”. Curly îi ia pe Bre şi Oliver sub protecţia sa, căutând să asigure stocul de păsări pentru rezerva de hrană necesară iernii. Squibb fixează o construcţie de lemn esenţială ca Troy să supravieţuiască frigului iernii. Mary repară o potecă periculoasă.

 • Aeroportul îngheţat din Alaska

  O lună cu ninsoare record ameninţă siguranţa pe piste. Un zbor îndepărtat în ţară riscă să îl lase pe pilotul Nick fără combustibil, la câţiva kilometri de orice drum.

Miercuri

28 februarie

 • Doctor Pol

  Este o săptămână a premierelor pentru veterinarii de la clinica doctorului Pol. Doctorul trebuie să se ocupe de o serie de urgenţe cabaline, iar dr. Emily are de tratat un porc deshidratat.

 • Vedete în sălbăticie, cu Bear Grylls

  Bear Grylls îl duce pe veneratul actor Benedict Cumberbatch într-o aventură palpitantă pe insula Skye din Scoţia. Coborând stânci masive şi înfruntând cascade îngheţate, Bear îl învaţă pe Benedict abilităţi unice de supravieţuire şi îl surprinde cu o experienţă unică.

 • Ultimii giganţi

  După ce au auzit de la pescarii locali despre o lagună îndepărtată din junglă ce adăposteşte adevăraţi uriaşi, inclusiv tarponi, Cyril şi echipa sa se pregătesc pentru o nouă misiune. Pentru a ajunge acolo, trebuie să supravieţuiască unui labirint periculos de râuri tulburi, pâraie împânzite de vegetaţie şi junglă densă populată cu caimani, crocodili, şerpi, păianjeni veninoşi şi pisici de mare, într-un final palpitant al aventurii lor din Nicaragua.

 • La pescuit de ton

  Căpitanul TJ Ott îşi asumă un risc costisitor, să dubleze sau să piardă totul. Hot Tuna lucrează alături de BadFish ca să prindă cât mai mult ton şi să facă profit pentru afacerea familiei. Însă flota îşi asumă riscuri care le-ar putea distruge şansele de victorie, iar Hard Merch depune eforturi să arate că merită un loc fruntaş.

 • Aeroportul îngheţat din Alaska

  "Ziua Recunoştinţei" este cea mai aglomerată zi din istoria aviaţiei americane. Personalul luptă împotriva furtunilor îngheţate, a aglomeraţiei şi a păsărilor de pradă în timp ce încearcă să menţină aeroportul funcţional.

 • Oceanul pe uscat

  Arheologii explorează coasta Oregonului în căutarea resturilor unei nave care s-a scufundat acum peste trei sute de ani. Poveştile amerindienilor vorbesc despre un naufragiu şi supravieţuitorii acestuia. Încă ajung pe ţărm bucăţi de porţelan şi ceară de albine de pe navă. Arheologii îşi reconsideră părerea despre nava scufundată, folosind date istorice şi propria lor expertiză, dezvăluind cum această navă uriaşă a transportat sute de tone de marfă aproape jumătate de glob.

 • Pierdut printre străini

  După mai multe zile infiltrat alături de rebeli în Armata Siriană Liberă, fotograful debutant Matthew Schrier decide că şi-a forţat norocul suficient.

 • Traficanţi pe aeroport

  CBP urmăreşte traficanţii de droguri în largul coastei şi în junglele din Puerto Rico, în timp ce CBP Laredo confiscă un transport de marijuana ascuns în grătare.

 • Dezastre în aer

  Având destinaţia Republica Dominicană, zborul 101 al Fine Air decolează din Miami. La doar câteva minute distanţă, avionul se prăbuşeşte peste o clădire.

 • Salvatori pe drumuri îngheţate

  Un accident cu mai multe vehicule îl obligă pe Bjørn să ceară ajutor concurenţilor săi. Între timp, de cealaltă parte a muntelui, Thord trebuie să tragă înapoi pe drum un tractor de 14 tone, care este pe cale să alunece pe proprietatea cuiva. În nord, Stig trage un camion de poştă peste marginea unei stânci de 25 de metri.

 • Dezastre în spaţiu

  De multe ori, oamenii au aflat că necalcularea capriciilor vremii poate fi fatală. Este la fel şi în cazul zborului spaţial.

 • Doctor Pol

  Când animalele de salvare sunt în nevoie, veterinarii intră în acţiune! Piciorul unui câine este zdrobit de o maşină şi necesită intervenţie chirurgicală de urgenţă. O examinare de rutină a unui căţeluş se transformă într-o surpriză pentru Dr. Nicole. Dr. Lisa tratează o vacă cu o tăietură la picior şi un câine care a fost victima unui atac. Dr. Pol se descurcă cu doi câini cu probleme şi cu o iapă în travaliu. O vulpe prietenoasă şi o lebădă neagră vizitează clinica.

 • Fabrica de mâncare

  În acest episod din Food Factory USA: Bucuraţi-vă de acest deliciu pentru focul de tabără, fără să fiţi vreodată în sălbăticie şi să cereţi bezele; întâlniţi chifla proaspătă, coaptă la miezul nopţii, pentru un burger pe care îl poţi personaliza după gustul tău şi descoperă floricelele de porumb în formă de chipsuri, care au devenit o gustare populară.

 • Fabrica de mâncare

  În acest episod vă întâlniţi cu cei care produc Necco Candy Wafers, care există pe piaţă încă din 1847, urmăriţi apoi cum, în fiecare zi, English Pork Pie Company produce mii de plăcinte cu carne şi bere iar GinsengUp combină plăcerea sucului cu o rădăcină străveche, adesea denumită „regele”.

 • Inferno

  În vara anului 2003, Franţa a suferit din cauza unui val devastator de căldură, ce s-a soldat cu pierderea a mii de vieţi. Folosind imagini de arhivă şi mărturii ale martorilor oculari, revedem modul în care primii respondenţi au luptat zi de zi pentru a atenua daunele. Aflaţi cum Franţa şi cea mai mare parte a Europei se confruntă şi astăzi cu temperaturile în creştere.

 • Dezastre în spaţiu

  La câteva sute de kilometri deasupra Pământului, decizia corectă, intervenţia imediată sau reparaţia la faţa locului pot decide între viaţă sau moarte.

 • Geniul

  În timp ce trădările din cadrul Naţiunii îl afectează pe Malcolm, FBI-ul îi vizează pe Martin şi Coretta, provocând stres şi paranoia. În curând, însă, adoptarea Legii privind drepturile civile le oferă ambilor bărbaţi speranţă şi oportunitatea de a se întâlni, în sfârşit.

 • Geniul

  Știind că moartea lui este iminentă, Malcolm îşi petrece ultimele momente concentrându-se asupra familiei sale şi vorbind despre viitorul Naţiunii. După moartea lui Malcolm, Martin decide că nu mai poate rămâne tăcut în legătură cu războiul din Vietnam. În curând, o zi înfiorătoare în Memphis şochează lumea.

 • Pierdut printre străini

  David şi Jayne Bladen au visat la o viaţă nouă peste hotare, însă traficul de droguri şi violenţa le-au adus 20 de luni de închisoare.

 • Securitatea aeroportului

  Aeroportul Internaţional El Dorado este principalul nod de transport aerian al Columbiei şi unul dintre cele mai tranzitate şi mai moderne din America Latină. O structură ce se întinde pe sute de mii de metri pătraţi, aeroportul este frecventat de peste 23 de milioane de pasageri şi peste 500.000 de tone de marfă anual. Serialul acesta îţi face cunoştinţă cu cei care monitorizează activitatea aeroportului 24 de ore din 24: agenţii de securitate. Aceştia sunt indivizi foarte bine antrenaţi, care

 • New York

  Cu un cost de peste 8 miliarde de dolari, noul aeroport LaGuardia va fi unul dintre cele mai mari proiecte de infrastructură americane din ultima vreme. Peste 8000 de bărbaţi şi femei vor lucra împreună să transforme aeroportul într-un megacentru modern al secolului XXI. În următorii trei ani de construcţie, se va crea mai mult decât dublul spaţiului disponibil pentru avioane şi va creşte masiv capacitatea pasagerilor. Miza? Să menţină aeroportul 100% funcţional în timp ce se construieşte cel no

 • Clipe de coşmar

  Supravieţuitorii relatează tragedia din 5 octombrie 1999, când un expres s-a ciocnit cu un tren de navetişti şi a ucis 32 de persoane.

 • Supravieţuitorul

  În sud-estul Asiei, Hazen recurge la abilităţile sale de temerar ca să ajungă în mijlocul unei cascade şi să pescuiască în vâltoarea râurilor.

 • Insula fără legi

  Locuitorii din Port Protection se unesc să ajute la îmbunătăţirea infrastructurii oraşului şi la pregătirea unui vecin pentru iarna dură şi neiertătoare. Mary este în căutarea de proteine ​​de cerb atât de necesare. Squibb şi Matt ajută o vecină cu lemne pentru foc.

 • Aeroportul îngheţat din Alaska

  Zăpada căzută abundent provoacă accidentul unui camion de dezgheţat ce cântăreşte zece tone şi ameninţă să închidă pistele. Funcţionarii vamali interceptează mărfuri contrafăcute în valoare de zeci de mii de dolari.