Fast & FunBox HD

National Geographic HD - Programe TV

Joi

8 junie

 • S.O.S. Maşini clasice

  Tim şi Fuzz restaurează cea mai mică maşină de care s-au ocupat până acum, o buburuză Messerschmitt KR200 din 1958. Proprietarul maşinii, graficianul de 23 de ani Sam, a cumpărat maşina împreună cu tatăl său pentru un proiect de restaurare comun. Însă, atunci când Sam a descoperit că are o problemă cardiacă gravă, planurile lor au fost spulberate.

 • La pescuit de ton

  Cu o concurenţa mai strânsă ca niciodată şi cota de ton în scădere, primul loc s-ar putea reduce la doar câţiva dolari. Dar pentru a obţine un preţ de top, trebuie să ştii cum să gestionezi peştele. Căpitanii noştri îşi dezvăluie sfaturile şi trucurile în timp ce se întrec să prindă şi să aducă acasă ton de cea mai bună calitate.

 • La pescuit de ton

  A fost un sezon cu peşti mari şi astfel, cota se atinge rapid. Precum vechea zicală „Fii atent la ce îţi doreşti”, flota din Outer Banks vrea peşte mare, de calitate premium. Cu toate acestea, toţi aceşti peşti mari vor umple rapid cota şi se vor încasa câştigurile. Și asta se întâmplă mai repede decât credea cineva. Timpul este adevăratul inamic, pe măsură ce flota din Outer Banks măreşte pasul. Concurenţa creşte, iar peştii continuă să tragă.

 • Salvatori pe drumuri îngheţate

  Dacă vin sărbătorile, e mult de lucru, iar Thord se va confrunta cu o operaţiune de salvare care i-ar putea primejdui viaţa.

 • Cum să construieşti un oraş

  Pe măsură ce ne îndreptăm către un viitor din ce în ce mai urbanizat, sunt multe de învăţat din prezent şi trecut, de la „CUM" la "ACUM" şi la "SUPER” cu privire la construirea oraşului New York.

 • Vikingii

  „Drumul Mătăsii” a deschis o lume a comerţului pentru scandinavii din Est. Căutând mai multă bogăţie, vikingii au atacat Constantinopolul în 860, răspândind teroarea prin cruzimea lor.

 • Traficanţi pe aeroport

  CBP Atlanta descoperă o valiză lăsată în aeroport de proprietarul său, ce conţine cocaină ascunsă în pungi de cafea. Bănuind o tendinţă, ofiţerii verifică rapid zborurile din ţara de origine şi fac o a doua arestare. CBP Miami investighează o serie de traficanţi de animale sălbatice, inclusiv un bărbat în vârstă suspectat de contrabadă cu păsări şi un transport de 1400 de fragmente de carapace de broască ţestoasă, provenind de la specii pe cale de dispariţie. HSI New York arestează un trafican

 • Dezastre în aer

  După prăbuşirea unui turbopropulsor în Carolina de Nord, anchetatorii recurg la un riscant zbor de test şi descoperă o problemă de siguranţă.

 • Comori pierdute ale Egiptului

  Arheologii descoperă noi dovezi despre cum se pregăteau vechii egipteni pentru viaţa de apoi. Cercetăm cel mai complex mormânt din Valea Regilor, construit pentru marele faraon Seti I.

 • Știinţa prostiei

  Programul cu cele mai spectaculoase şi dureroase videoclipuri generate vreodată de utilizatori, combinat cu ştiinţa, revine cu cel de-al patrulea sezon. De data aceasta, vă vom arăta cât de uşor este să vă răniţi atunci când faceţi sărituri cu schiurile, dansaţi limbo sau coborâţi pe tiroliană.

 • Știinţa prostiei

  Află în câte moduri te poţi răni sau umili în timp ce mergi cu monociclul pe drumuri neamenajate, cu segway-ul sau practicând skanderbeg.

 • Știinţa prostiei

  Află cum te poţi răni sau umili în timp ce-ţi apleci pe spate partenerul de dans, sari în zăpadă sau roteşti sticle ca să aterizeze în picioare.

 • Știinţa prostiei

  Află în câte moduri poţi ajunge în situaţii jenante, fie când te legi la ochi sau foloseşti sacul de box sau te dai pe un tobogan cu apă.

 • Inginerie abandonată

  În acest epsiod despre un loc secret din jungla indiană, legat de povestea unei înşelăciuni regale, apoi despre o bază nucleară modernă şi un spital sumbru din Africa de Sud.

 • Climă virală

  "Climă virală" este o serie extrem de interesantă care dezvăluie unele dintre cele mai captivante şi memorabile momente despre fenomenele meteo. Episoadele prezintă momente extreme ale vremii, suprinse pe cameră. Aflăm totul de la supravieţuitorii care au avut şansa să depăşească cele mai dure condiţii meteo posibile. Aflăm şi cum, pentru meteorologii care transmit în direct, întâlnirea în prima linie cu Mama Natură nu e niciodată simplă şi cum uneori, reporterul care relatează poate deveni el

 • Salvatori pe drumuri îngheţate

  Când iarna loveşte Norvegia, drumurile încep să semene cu nişte piste periculoase de bob. În fiecare zi, salvatorii fac eforturi să menţină aceste rute deschise circulaţiei.

 • Garda de coastă din Caraibe

  Urmăreşte în acţiune Garda de Coastă ce operează în jurul insulelor Curaçao, Aruba şi St. Martin. În acest episod, un elicopter aparţinând marinei încearcă să oprească o barcă rapidă pe care se află droguri. O altă echipă încearcă să salveze zeci de migranţi fără acte, aflaţi pe o barcă ce se scufundă. Elicopterul Gărzii de Coastă participă la o dificilă misiune de salvare în Curaçao.

 • S.O.S. Maşini clasice

  Tim şi Fuzz călătoresc la Oxfordshire pentru a prelua un Porsche 911 Targa din 1973. Maşina în stare dezolantă aparţine lui Ben, care o deţine de aproximativ treizeci şi cinci de ani. Dar, din cauza unor probleme de sănătate şi a apariţiei unei forme timpurii de demenţă, el nu a reuşit să o repună în funcţiune. Soţia sa Jeannetta şi prietenul său, Andy, speră ca echipa ”Maşini SOS” să dea o nouă viaţă acestei maşini clasice. Este aceasta prea distrusă pentru ca băieţii să o poată repara?

 • Istoria meşteşugurilor

  "Istoria Meşteşugurilor" este un documentar care îi prezintă pe meşteşugarii ce creează obiecte unice, folosind metode tradiţionale din trecut, unele dintre acestea vechi de mii de ani. Aceşti experţi produc bunuri realizate manual care sunt incredibil de frumoase, rezistente şi căutate în întreaga lume. Urmărirea acestui proces este ceva fascinant şi ne oferă şi o imagine vie a trecutului, arătându-ne cum au fost realizate unele dintre cele mai semnificative obiecte din istorie. În fiecare epi

 • Istoria meşteşugurilor

  "Istoria Meşteşugurilor" este un documentar care îi prezintă pe meşteşugarii ce creează obiecte unice, folosind metode tradiţionale din trecut, unele dintre acestea vechi de mii de ani. Aceşti experţi produc bunuri realizate manual care sunt incredibil de frumoase, rezistente şi căutate în întreaga lume. Urmărirea acestui proces este ceva fascinant şi ne oferă şi o imagine vie a trecutului, arătându-ne cum au fost realizate unele dintre cele mai semnificative obiecte din istorie. În fiecare epi

 • Dezastre în aer

  Zborul 90 Air Florida s-a prăbuşit în fluviul Potomac după decolare. Cauza dezastrului a fost descoperită în urma unui experiment ingenios.

 • Ilegal cu Mariana van Zeller

  Mariana van Zeller descoperă una din cele mai cunoscute rute de contrabandă din lume, de la originile ei din îndepărtata junglă peruană până la coasta columbiană a Caraibelor şi ajungând pe străzile din Miami. Pe parcurs, ea află cum atât contrabandiştii, cât şi cărăuşii îşi riscă viaţa în timp ce acţionează pe un traseu vechi de 4 decenii şi care produce mai multă cocaină decât în glorioşii ani '80, în ciuda războiului american declarat împotriva drogurilor.

 • Securitatea aeroportului

  Echipele de securitate din cel mai mare aeroport din Peru lucrează nonstop pentru a opri activităţile ilegale. Cea mai mare problemă: traficul de cocaină. Într-una din cele mai importante capturi ale anului, un spaniol este prins cu 10 kilograme de cocaină în bagaj. Un pasager este arestat deoarece transporta 38 de capsule de cocaină lichidă în corpul său.

 • Securitatea aeroportului

  Aeroportul Internaţional Jorge Chavez din Lima este cel mai mare aeroport din Peru şi un important nod de tranzit din America Latină. Cea mai mare problemă de securitate aici este traficul de cocaină. Poliţia antidrog lucrează nonstop pentru a descoperi cele mai ingenioase metode de trafic: capsule ingerate, haine îmbibate în droguri, compartimente ascunse şi multe altele.

 • Alaska

  Locuitorii din Alaska se străduiesc cât pot ca să supravieţuiască în acest areal. Chevie Roach traversează ţinuturile îngheţate pentru a face rost de blana cu care să îşi încălzească familia. Familia Rowland înfruntă frigul pe un teritoriu nou. Singur, Johnny Rolfe încearcă să pescuiască sub gheaţa groasă. RJ Miller urcă tot mai sus în căutarea unei capre de munte greu de prins.

 • Doctor Pol

  Vara e în toi în Michigan, dar la clinica doctorului Pol nu este deloc vacanţă, raţe, căţeluşi şi tot felul de alte animale apărând cu diverse probleme de sănătate.

 • Doctor Pol

  De la membre fracturate la travalii complicate, cazurile nu sunt nici mai uşoare nici mai puţine la clinica doctorului Pol doar pentru că e vară.

Vineri

9 junie

 • S.O.S. Maşini clasice

  Tim şi Fuzz au acceptat provocarea de a restaura un Ford Capri din 1974. Proprietara Helen, în vârstă de 53 de ani, a fost dintotdeauna pasionată de maşini şi şi-a cumpărat maşina visată acum opt ani, cu intenţia de a o dezmbrembra şi a-i face o reconstituire totală. Însă, un teribil accident i-a provocat multe probleme de sănătate, ceea ce a făcut ca şi proiectul său să fie amânat.

 • La pescuit de ton

  Odată cu umplerea rapidă a cotei, Fishin 'Frenzy încearcă să-şi asigure al cincilea titlu şi primul în trei ani. În timp ce Greg şi echipajul său se îndreaptă spre succes, restul flotei încearcă să reziste, pescuind non-stop în speranţa de a-l detrona pe Rege înainte de a fi prea târziu.

 • La pescuit de ton

  În acest sezon, pescarii de ton roşu s-au confruntat cu cea mai dură vreme din istoria Outer Banks. Acum, odată cu atingerea cotei de peşte, bărcile se confruntă cu mai multe furtuni iminente şi fiecare pescar luptă pentru câştigul final. Temperamentele se aprind, fiecare pescar testându-şi astfel limitele.

 • Salvatori pe drumuri îngheţate

  Thord are de-a face cu drumuri blocate de un camion, iar Bjorn descoperă că în munţii Norvegiei, frumuseţea vine la pachet cu pericolul.

 • Cum să construieşti un oraş

  Pe măsură ce ne îndreptăm către un viitor din ce în ce mai urbanizat, sunt multe de învăţat din prezent şi trecut, de la „CUM" la "ACUM" şi la "SUPER” cu privire la construirea oraşului Paris.

 • Vikingii

  După ani de atacuri fără milă în toată Franţa, invazia vikingă a culminat cu asediul Parisului timp de aproape un an, în 885. Aflăm cum raidurile persistente şi brutale ale vikingilor au fost zădărnicite de parizienii curajoşi.

 • Traficanţi pe aeroport

  După ce ofiţerii CBP descoperă la JFK o valiză plină cu cocaină, HSI se îndreaptă către Brooklyn împreună cu pasagerul cooperant, să prindă persoana ce aşteaptă încărcătura. În Miami, HSI interoghează un bărbat venezuelean care a înghiţit 85 de tablete cu cocaină. În Atlanta, specialiştii în agricultură caută obiecte din Africa pentru dăunători.

 • Dezastre în aer

  Un avion din Illinois se prăbuşeşte din cauza vremii, iar anchetatorii descoperă în cele din urmă o presupunere fatală şi o decizie mortală.

 • Comori pierdute ale Egiptului

  În acest episod facem o incursiune într-una din cele mai profunde enigme ale Egiptului antic şi urmărim arheologii care au misiunea de a dezlega misterele Marelui Sfinx. Echipele de teren fac descoperiri incredibile de statui ale Sfinxului abandonate şi animale rare mumificate, în timp ce experţii caută indicii pentru a explica rolul zeilor animale în Egiptul antic, inclusiv Sfinxul cu trup de leu din Giza.

 • Știinţa prostiei

  Află în câte moduri te poţi răni sau umili în timp ce loveşti mingea cu capul, practici bungee jumping sau joci tetherball.

 • Știinţa prostiei

  Află în câte moduri te poţi umili coborând din vehicule, curăţând zăpada de pe acoperiş sau mergând pe skateboard.

 • Știinţa prostiei

  Află în câte moduri te poţi răni sau umili în timp ce duci o tavă sau sari într-un râu.

 • Știinţa prostiei

  Află în câte moduri te poţi umili în timp ce practici canoe, sari peste plase sau încerci trucuri cu cârjele.

 • Supermaşini reinventate

  Shane şi Dan au parte de una din cele mai mari provocări de până acum: să transforme un Bentley GT de lux într-o maşină de teren în stil Mad Max.

 • Climă virală

  "Climă virală" este o serie extrem de interesantă care dezvăluie unele dintre cele mai captivante şi memorabile momente despre fenomenele meteo. Episoadele prezintă momente extreme ale vremii, suprinse pe cameră. Aflăm totul de la supravieţuitorii care au avut şansa să depăşească cele mai dure condiţii meteo posibile. Aflăm şi cum, pentru meteorologii care transmit în direct, întâlnirea în prima linie cu Mama Natură nu e niciodată simplă şi cum uneori, reporterul care relatează poate deveni el

 • Inginerie abandonată

  În capitala scoţiană Edinburgh, ascunse privirilor, o serie de pivniţe dezvăluie o poveste tulbure despre oportunitate, crimă şi sărăcie, apoi vedem rămăşiţele unui câmp de luptă din Alaska, unde un invadator străin a păşit pe sol american pentru prima dată după 1812, o facilitate izolată din Islanda care a jucat un rol important în transformarea economiei naţiunii iar în apele liniştite ale Mării Adriatice din Croaţia, o vastă fortăreaţă urmăreşte ascensiunea şi decăderea unui imperiu european.

 • Megafabrici

  Parcul Industrial Lingang din China găzduieşte una dintre cele mai mari şi mai moderne fabrici de excavatoare din lume. Zona de producţie ocupă până la 1000 de metri pătraţi, unde există maşini ultramoderne, de ultimă generaţie. Folosind acest potenţial, Sany, care domină piaţa chineză, îşi doreşte să devină un lider global.

 • Dezastre în spaţiu

  În ultimii 60 de ani, am învăţat multe despre ce putem face în spaţiul extraterestru. Adeseori am învăţat din propriile greşeli.

 • Ilegal cu Mariana van Zeller

  În lumea extrem de profitabilă a traficului de cocaină, mahalelele din Rio şi munţii Columbiei sunt zone foarte importante. Dar ceea ce pare doar o investigaţie asupra reţelelor de contrabandă este, de fapt, o călătorie cu o ţintă mult mai precisă. Mariana van Zeller îşi propune să întâlnească un nou tip de traficanţi care începe să câştige putere din umbră: las jefas, reginele cocainei.

 • Dezastre în aer

  Prăbuşirea zborului 587 al American Airlines în New York, după 11 septembrie, a fost considerat un act de terorism. Ancheta a demonstrat altceva.

 • Ilegal cu Mariana van Zeller

  Mariana călătoreşte de pe strazile violente ale Golfului Montego către cartierele luxoase din Tel Aviv, în urmărirea unora dintre cei mai mari escroci din lume.

 • Securitatea aeroportului

  Aeroportul Internaţional Jorge Chavez din Lima este cel mai mare aeroport din Peru şi un important nod de tranzit din America Latină. Cea mai mare problemă de securitate aici este traficul de cocaină. Poliţia antidrog lucrează nonstop pentru a descoperi cele mai ingenioase metode de trafic: capsule ingerate, haine îmbibate în droguri, compartimente ascunse şi multe altele.

 • Securitatea aeroportului

  Aeroportul Internaţional Jorge Chavez din Lima este cel mai mare aeroport din Peru şi un important nod de tranzit din America Latină. Cea mai mare problemă de securitate aici este traficul de cocaină. Poliţia antidrog lucrează nonstop pentru a descoperi cele mai ingenioase metode de trafic: capsule ingerate, haine îmbibate în droguri, compartimente ascunse şi multe altele.

 • Alaska

  Pentru a supravieţui în Alaska rurală e vital să ştii cum să foloseşti resursele pământului. Chevie Roach le explică copiilor săi cum să monteze capcane, în timp ce Alex Javor se aventurează pe un teritoriu necunoscut în încercarea de a face rost de provizii pentru iarnă. Johnny Rolfe foloseşte metode neconvenţionale pentru a preveni îngheţul în Brooks Range, iar familia Miller culege roadele recompenselor din Alaska. s

 • Doctor Pol

  A venit timpul doctorului Pol să fie pacient. Deceniile de muncă şi deplasări călare în calitate de veterinar i-au provocat o artrită severă la călcâiul drept.

 • Doctor Pol

  Doctor Pol trebuie să folosească un scuter special pentru a se deplasa la clinică, deoarece, timp de şase săptămâni, nu poate pune piciorul pe sol ca urmare a unei intervenţii chirurgicale. Noua formă de deplasare naşte tot felul de situaţii amuzante.

Sâmbătă

10 junie

 • Insula fără legi

  Locuitorii din Port Protection îşi unesc forţele pentru a se pregăti de iarna violentă. Sam şi Squibb o ajută pe Troy să ridice primele ziduri ale casei sale. Mary şi prietenul ei Jiggy pescuiesc halibut cu speranţa de a împărţi recompensa.

 • Insula fără legi

  Cu iarna aproape, rezidenţii din Port Protection se grăbesc să-şi asigure adăpost şi hrană. Matt înfruntă vânturi puternice, ploaia şi zăpada în încercarea de a găsi căprioare. Curly şi Junior încearcă să vâneze păsări. Carl şi Morgan se ocupă de izolarea noii lor case, ca să se poată muta înainte de sosirea iernii. Troy, Sam, Squibb şi Oliver se grăbesc să facă un acoperiş pentru cabana lui Troy, înainte să vină ploaia.

 • Alaska

  Pe măsură ce iarna îşi face simţită prezenţa, noua generaţie de locuitori trebuie să acţioneze în concordanţă cu asprimea regiunii. Johnny se pregăteşte să prindă jderi pentru prima oară, iar Chris şi Jessi construiesc o pistă de aterizare, ca o ieşire către lumea din exterior. Familia Rowland construieşte o sanie pentru viitoarele expediţii iar Alex încearcă să facă rost de proteinele de care are mare nevoie.

 • Alaska

  Cu porţii mici de hrană şi temperaturi în scădere, iarna nu slăbeşte strânsoarea asupra rezidenţilor. Pe un lac îndepărtat, Michael încearcă să prindă peşte în timp ce Johnny caută zone noi pentru resursele necesare. Jessi se pregăteşte să ascundă captura unică, iar Kaleb trebuie să parcurgă o rută mortală doar ca să-şi încălzează familia.

 • Supravieţuitorul

  Hazen călătoreşte în Papua, Noua Guinee pentru a întâlni tribul Mirr. Aceşti vânători-culegători sunt renumiţi pentru cultura lor bogată şi sunt extrem de protectori cu pământul şi oamenii lor. Hazen este dornic să participe la o nuntă tribală, dar mai întâi trebuie să demonstreze că este capabil de asta şi trebuie să meargă singur în sălbăticie. El are sarcina de a aduce înapoi trei obiecte pentru mire, toate esenţiale pentru ritualul nupţial al tribului. Dar terenul ostil se dovedeşte a fi o

 • Supravieţuitorul

  Hazen călătoreşte în munţii din nordul Laosului pentru a întâlni tribul Akha, care vânează folosind flinte cu praf de puşcă. După ce le învăţă modul de supravieţuire, Hazel este gata să se alăture unei vânătoare, dar mai întâi trebuie să demonstreze că este la înălţimea provocării, plecând singur în sălbăticie. Acest peisaj găzduieşte unele dintre cele mai veninoase creaturi din regiune, aşa că Hazen trebuie să fie în gardă în orice moment.

 • Istoria meşteşugurilor

  "Istoria Meşteşugurilor" este un documentar care îi prezintă pe meşteşugarii ce creează obiecte unice, folosind metode tradiţionale din trecut, unele dintre acestea vechi de mii de ani. Aceşti experţi produc bunuri realizate manual care sunt incredibil de frumoase, rezistente şi căutate în întreaga lume. Urmărirea acestui proces este ceva fascinant şi ne oferă şi o imagine vie a trecutului, arătându-ne cum au fost realizate unele dintre cele mai semnificative obiecte din istorie. În fiecare epi

 • Istoria meşteşugurilor

  "Istoria Meşteşugurilor" este un documentar care îi prezintă pe meşteşugarii ce creează obiecte unice, folosind metode tradiţionale din trecut, unele dintre acestea vechi de mii de ani. Aceşti experţi produc bunuri realizate manual care sunt incredibil de frumoase, rezistente şi căutate în întreaga lume. Urmărirea acestui proces este ceva fascinant şi ne oferă şi o imagine vie a trecutului, arătându-ne cum au fost realizate unele dintre cele mai semnificative obiecte din istorie. În fiecare epi

 • Naţiunile arctice

  Aceasta este prima serie documentară care dezvăluie rolul naţiunilor din regiunea arctică în Al Doilea Război Mondial şi importanţa lor în cel mai extins război de până acum. Urmăreşte scafandrii în timp ce găsesc epavele unor avioane germane scufundate, arheologii care investighează gropi comune ascunse şi istoricii care descoperă fortăreţe secrete. Imaginile nemaivăzute, păstrate în arhive, alături de imagini generate de computer şi hărţi animate arată câmpurile de luptă îngheţate din Nord.

 • Misiune

  Mike Davidson poartă telespectatorii în culisele operaţiunilor care implică cele mai mari şi mai complexe maşini din lume.

 • Misiune

  Mike Davidson poartă telespectatorii în culisele operaţiunilor care implică cele mai mari şi mai complexe maşini din lume.

 • Misiune

  Mike Davidson călătoreşte din Italia la Rotterdam, urmărind cum trenurile grele de marfă îşi fac neobosit drum prin Alpi.

 • La pescuit de ton

  Se deschide sezonul de pescuit la ton şi cei mai duri concurenţi din Gloucester încep lupta pentru primul peşte al sezonului, dar şi pentru titlul de cel mai bun dintre toţi. Restricţiile guvernamentale limitează flota la un peşte pe zi şi la numai patru zile de pescuit pe săptămână. Cu astfel de constrângeri stricte, barca câştigătoare va fi întra-adevăr cea mai bună!

 • Salvatori pe drumuri îngheţate

  Thord şi Bjørn sunt opriţi de poliţie, în timp ce merg să dea curs apelului unui şofer de camion de 35 de tone. Între timp, în nord, Jo Roger merge să salveze un vehicul care transporta 10 tone de somon. La faţa locului, se dovedeşte că un stâlp de indicator rutier este blocat în roţi. Singura soluţie eficientă este folosirea forţei brute.

 • Traficanţi pe aeroport

  AMO Puerto Rico dejoacă o operaţiune de contrabandă maritimă şi confiscă peste 900 de kilograme de cocaină în valoare de 27 de milioane de dolari. În San Diego, HSI închide tunelul unui cartel de droguri care lega Tijuana de un depozit din Statele Unite, iar un câine CBP K9 adulmecă o încărcătură mixtă de heroină, gudron negru, fentanil şi metamfetamina cu o valoare totală de 819.000 de dolari. CBP Atlanta confiscă narcotice de uz personal de la doi călători care se întorc din vacanţă.

 • Traficanţi pe aeroport

  C.B.P. se confruntă cu contrabanda de persoane de la punctul de trecere al frontierei San Ysidro, iar cei de la Departamentul de Securitate Internă opresc o maşină încărcată cu 6 kilograme de pastile de fentanil, ce se îndrepta spre California.

 • Războiul drogurilor

  Carmine Galante a fost şeful Mafiei care a industrializat contrabanda cu heroină în anii '70, în Statele Unite. Un psihopat brutal, nu a lăsat nimic să-i stea în cale şi a recrutat sicilieni nemiloşi pentru a-şi atinge scopul. Dar lăcomia şi ambiţia l-au acaparat şi el a provocat furia nu doar a altor şefi mafioţi, ci şi a propriilor recruţi şi a plătit preţul final.

 • Războiul drogurilor

  Cu interviuri din partea familiei lui Long John Martorano, a partenerilor săi criminali şi a procurorului care l-a prins, acest episod dezvăluie cum Martorano a construit un imperiu de metamfetamină în valoare de 500 de milioane de dolari în Philadelphia, în anii 1980. Martorano a câştigat milioane din tranzacţionarea de P2P, substanţa chimică necesară pentru metamfetamină, dar a fost în cele din urmă doborât de furnizorul său într-o operaţiune organizată de FBI.

 • Ilegal cu Mariana van Zeller

  Mariana merge în căutarea noilor şefi, a noilor rute şi riscuri şi mai apoi în comunităţile americane ce plătesc preţul noului val al fentanilului.

 • Pierdut printre străini

  Un ambiţios agent DEA urmăreşte un lider notoriu al cartelului mexican, dar este absorbit într-o lume întunecată şi perfidă, în care graniţele dintre bine şi rău sunt estompate. Nu se va opri de la nimic pentru a-şi urmări ţinta, dar când tragedia loveşte, răzbunarea prinde contur şi face o greşeală fatală, care distruge totul.

 • La pescuit de ton

  Actualul campion, căpitanul T.J. Ott încearcă să câştige din nou titlul, dar restul căpitanilor nu vor să-l lase să ia din nou avans. Într-un sezon plin de incertitudine, întreaga flotă îşi propune să-şi demonstreze valoarea, în special noii veniţi: căpitanul Jack Patrican de la Time Flies şi căpitanul Spurge Krasowski de la Moonshine, care refuză să se plaseze pe locul al doilea.

 • La pescuit de ton

  Cu puţine zile disponibile pentru pescuit, fiecare căpitan trebuie să găsească o strategie pentru a maximiza capturile şi câştigurile. În timp ce unii se bazează pe revizuirea minuţioasă a notelor şi coordonatelor din anii precedenţi, alţii pur şi simplu au încredere în instinctele lor şi speră să aibă succes. Dar când joci inteligent nu înseamnă neapărat să joci în siguranţă, asumându-ţi un risc mai mare înseamnă să aduci acasă un câştig mai mare?

 • Coreea de Nord

  Urmăriţi cum Kim Jong- un încearcă pe cale diplomatică să obţină legitimitate pentru regimul său şi scutirea de sancţiuni, însă eşecul pe scena mondială înseamnă întoarcerea la vechiul lui stil.

 • Anii '80

  O importantă retrospectivă a anilor 2000, un deceniu al schimbării de epocă. Imagini rare de arhivă şi mărturii ale martorilor oculari.

 • Oraşe pierdute, cu Albert Lin

  În acest episod, exploratorul National Geographic Albert Lin este în căutarea aurului antic. El foloseşte o combinaţie deosebită între ştiinţa modernă şi textele medievale în încercarea de a găsi tezaurul Cavalerilor Templieri păstrat în oraşul israelian Acre. Apoi, călătoreşte în Columbia pentru a explora mitul El Dorado - Oraşul Aurului.

Duminică

11 junie

 • Dezastre în aer

  Pe ruta de la Paris către Cairo, zborul EgyptAir 804 ajunge direct în Marea Mediterană. Deşi primele dovezi sugerează că la bord a izbucnit un incendiu, autorităţile egiptene insistă că a fost un act terorist. Șase ani mai târziu, după ce un jurnalist italian descoperă un raport, apare o teorie controversată care aduce o nouă lumină asupra cazului.

 • Dezastre în aer

  După o aterizare de rutină, un avion de pasageri taiwanez este zguduit de o explozie puternică, însă anchetatorii nu găsesc nicio dovadă despre existenţa unei bombe la bord.

 • Dezastre în aer

  Învăluit de confuzie şi de o ceaţă deasă, un avion DC-9 ajunge în capătul greşit al unei piste active din Detroit şi direct în calea unui Boeing 727.

 • Securitatea aeroportului

  Poliţia de pe aeroportul Fiumicino din Roma se confruntă cu multe ameninţări la adresa securităţii. Agenţii opresc un bărbat cu un compartiment ascuns în valiză în care se află cocaină. Doi pasageri iranieni susţin că sunt străini, dar vizele şi poveştile lor sunt suspecte. Un pasager testează pozitiv pentru explozivi. Poliţiştii i-au dat jos bagajele verificate pentru a opri ameninţarea. O femeie care transportă obiecte pentru fratele ei este şocată când află că sunt înmuiate cu cocaină.

 • Graniţa

  Poliţia vamală are peste 1500 de câini. Cu ajutorul lor, au fost prinşi sute de imigranţi ilegali şi s-au confiscat cantităţi imense de droguri.

 • Traficanţi pe aeroport

  Chiar şi în timpul pandemiei, contrabanda nu se opreşte niciodată. După ce şi-a ajustat tacticile din primele zile ale crizei COVID pentru a face faţă fluxului tot mai mare de narcotice care trec peste graniţele terestre, Departamentul pentru Securitate Internă se întoarce acum în aeroporturile unde călătoriile internaţionale încep să revină. Indiferent dacă narco-traficanţii încearcă să se strecoare printr-un aeroport, port maritim sau vamă terestră, ofiţerii vigilenţi sunt în alertă maximă pen

 • Traficanţi pe aeroport

  Ofiţerii vamali din Nogales descoperă cocaină în bara de protecţie a unei maşini în tranzit prin Mexic, iar CBP Atlanta opreşte o femeie care face contrabandă cu pui de câini din Brazilia.

 • Traficanţi pe aeroport

  Departamentul de Securitate Internă confiscă jenţi de anvelope pline cu cocaină în Puerto Rico şi o încărcătură de metanfetamina şi fentanil în San Diego. CBP Miami interceptează 400.000 de dolari în numerar, cu destinaţia Cuba.

 • Transport greu

  În acest episod este vorba despre un transport greu prin pădurea tropicală. Elemente masive trebuie transportate pe un traseu lung şi anevoios pentru hidrocentrala Sao Manoel din inima Braziliei. Transformatoarele cântăresc mai mult de 200 de tone fiecare iar drumul până la destinaţie este de aproape 4000 de kilometri.

 • Inginerie abandonată

  În acest episod mergem în California unde se află o legendară maşină de război, căreia i s-a dat o nouă viaţă ca parte a celei mai îndrăzneţe misiuni spaţiale din lume, apoi despre o reţea de tunele cu un altar înspăimântător în centru, ce dezvăluie o poveste intrigantă despre tulburări politice şi presupuse crime şi despre o structură din oraşul Hull, odinioară inima comunităţii, redusă la moloz de avioanele lui Hitler iar în Italia.

 • Cosmos

  Savantul/exploratorul Nikolai Vavilov a descoperit o comoară la care Hitler a râvnit fără s-o poată avea, una care ne-a îmbogăţit vieţile noastre ale tuturor.

 • Cosmos

  Conştiinţa evoluează de la primul creier la o reţea cosmică a gândirii. Visul captiv al unui orfan deschide calea neuro-imagisticii.

 • Cosmos

  Cariera tânărului Carl Sagan se modelează din încleştarea mentorilor săi, doi titani ai ştiinţei. Sagan ajunge să-şi împlinească visele copilăriei, să continue cercetările lor şi să comunice importanţa acestora întregii lumi.

 • Supravieţuitorul

  În cea de-a doua etapă a expediţiei sale solo prin America de Sud, Hazen Audel se află în nordul Argentinei, unde traversează vasta savana şi zonele umede îndepărtate ale Gran Chaco în căutarea poporului indigen Pilaga. Pe parcurs, el întâlneşte păianjeni şi şerpi veninoşi, înainte de a se întâlni faţă în faţă cu cei mai temuţi prădători de top din regiune: caimanul şi anaconda.

 • Istoria meşteşugurilor

  "Istoria Meşteşugurilor" este un documentar care îi prezintă pe meşteşugarii ce creează obiecte unice, folosind metode tradiţionale din trecut, unele dintre acestea vechi de mii de ani. Aceşti experţi produc bunuri realizate manual care sunt incredibil de frumoase, rezistente şi căutate în întreaga lume. Urmărirea acestui proces este ceva fascinant şi ne oferă şi o imagine vie a trecutului, arătându-ne cum au fost realizate unele dintre cele mai semnificative obiecte din istorie. În fiecare epi

 • Istoria meşteşugurilor

  "Istoria Meşteşugurilor" este un documentar care îi prezintă pe meşteşugarii ce creează obiecte unice, folosind metode tradiţionale din trecut, unele dintre acestea vechi de mii de ani. Aceşti experţi produc bunuri realizate manual care sunt incredibil de frumoase, rezistente şi căutate în întreaga lume. Urmărirea acestui proces este ceva fascinant şi ne oferă şi o imagine vie a trecutului, arătându-ne cum au fost realizate unele dintre cele mai semnificative obiecte din istorie. În fiecare epi

 • Istoria: Momente interesante

  Urmărim cine a candidat şi cine a câştigat Preşedinţia şi cum se păstrează acest post înalt şi după ce a fost obţinut.

 • Inginerie abandonată

  În acest episod mergem în California unde se află o legendară maşină de război, căreia i s-a dat o nouă viaţă ca parte a celei mai îndrăzneţe misiuni spaţiale din lume, apoi despre o reţea de tunele cu un altar înspăimântător în centru, ce dezvăluie o poveste intrigantă despre tulburări politice şi presupuse crime şi despre o structură din oraşul Hull, odinioară inima comunităţii, redusă la moloz de avioanele lui Hitler iar în Italia.

 • Al Doilea Război Mondial

  USS Silversides se confruntă cu atacuri cu grenade antisubmarin, o torpilă blocată şi o apendicectomie de urgenţă în timp ce traversează apele inamicului şi interceptează vase japoneze la Guadalcanal.

 • Al Doilea Război Mondial

  Iunie 1945. Comandantul american Eugene Fluckey, posesor al Medaliei de Onoare a SUA, pariază cu un membru al echipajului că va scufunda 15 vase comerciale japoneze în timpul patrulei de război. De asemenea, el plănuieşte să distrugă ţinte aflate la sol, de-a lungul coastei japoneze. Campania de hărţuire implică tactici fără precedent, un mic grup de sabotori terminând prin a bombarda un tren pe o insulă a Japoniei.

 • Securitatea aeroportului

  Poliţia de pe aeroportul Fiumicino din Roma se confruntă cu multe ameninţări la adresa securităţii. Agenţii opresc un bărbat cu un compartiment ascuns în valiză în care se află cocaină. Doi pasageri iranieni susţin că sunt străini, dar vizele şi poveştile lor sunt suspecte. Un pasager testează pozitiv pentru explozivi. Poliţiştii i-au dat jos bagajele verificate pentru a opri ameninţarea. O femeie care transportă obiecte pentru fratele ei este şocată când află că sunt înmuiate cu cocaină.

 • Graniţa

  Poliţia vamală are peste 1500 de câini. Cu ajutorul lor, au fost prinşi sute de imigranţi ilegali şi s-au confiscat cantităţi imense de droguri.

 • Traficanţi pe aeroport

  Chiar şi în timpul pandemiei, contrabanda nu se opreşte niciodată. După ce şi-a ajustat tacticile din primele zile ale crizei COVID pentru a face faţă fluxului tot mai mare de narcotice care trec peste graniţele terestre, Departamentul pentru Securitate Internă se întoarce acum în aeroporturile unde călătoriile internaţionale încep să revină. Indiferent dacă narco-traficanţii încearcă să se strecoare printr-un aeroport, port maritim sau vamă terestră, ofiţerii vigilenţi sunt în alertă maximă pen

 • Traficanţi pe aeroport

  Ofiţerii vamali din Nogales descoperă cocaină în bara de protecţie a unei maşini în tranzit prin Mexic, iar CBP Atlanta opreşte o femeie care face contrabandă cu pui de câini din Brazilia.

 • Traficanţi pe aeroport

  Departamentul de Securitate Internă confiscă jenţi de anvelope pline cu cocaină în Puerto Rico şi o încărcătură de metanfetamina şi fentanil în San Diego. CBP Miami interceptează 400.000 de dolari în numerar, cu destinaţia Cuba.

Luni

12 junie

 • S.O.S. Maşini clasice

  Tim şi Fuzz se află într-o cursă contra cronometru pentru a termina recondiţionarea unui Jaguar Mark 2 clasic.

 • La pescuit de ton

  Cu mai puţin de 24 de ore din acest sezon, flota se confruntă cu un alt obstacol major. Bancurile de nisip forţează căpitanii ori să rişte o traversare periculoasă, ori să plece acasă fără încaseze nimic.

 • La pescuit de ton

  Este iarnă în Outer Banks, unde doar cei puternici supravieţuiesc. În acest sezon, tonul este mai mare, deci mai profitabil dar şi mai greu de prins. Campionii din nord Hot Tuna, Dot Com şi Pinwheel se întorc pentru a-şi înfrunta rivalii din sud, pe Fishing Frenzy, Little Shell şi Reel E’Bugging ca să dovedească cine este cel mai bun. Cine va deveni campionul campionilor?

 • Salvatori pe drumuri îngheţate

  După încă o iarnă grea, echipa se îndreaptă spre munţi penru a retrăi salvările care au constituit cel mai dramatic şi mai provocator sezon.

 • Cum să construieşti un oraş

  Pe măsură ce ne îndreptăm către un viitor din ce în ce mai urbanizat, sunt multe de învăţat din prezent şi trecut, de la „CUM" la "ACUM" şi la "SUPER” cu privire la construirea oraşului Berlin.

 • Vikingii

  După ce au lăsat în urmă tulburările politice din Norvegia, vikingii pornesc într-o călătorie pe mare, ce îi transformă pe nemiloşii navigatorii într-o forţă de neoprit. La scurt timp după ce au descoperit şi întemeiat o aşezare în Islanda, vikingii continuă să navigheze spre est până ajung la ţărmurile Newfoundland, devenind primii europeni care au descoperit America.

 • Traficanţi pe aeroport

  124 de milioane de oameni intră anual pe teritoriul Statelor Unite ale Americii prin aeroporturile sale. Printre aceştia, se ascund şi nenumăraţi indivizi cu intenţii necurate. De aceea, agenţii vigilenţi ai Departamentului de Securitate Internă fac uz de toate instrumentele de care dispun pentru a-i descoperi şi captura pe traficanţi şi contrabandişti.

 • Dezastre în aer

  La scurt timp după decolare, zborul Japan Airlines 123 este zguduit de o dublă explozie, iar piloţii se străduiesc să menţină avionul în aer. Izbindu-se de un munte, dezastrul care a urmat se transformă în cel mai mare accident aviatic din istorie. Deşi anchetatorii suspectează iniţial un act de terorism, epava spune o poveste diferită, ce ameninţă modelul 747.

 • Comori pierdute ale Egiptului

  În acest episod, arheologii urmăresc o serie de indicii către mormântul ultimului faraon al Egiptului, regina Cleopatra. Tehnologia experimentală face o descoperire sub un templul antic, iar într-un centru plin de viaţă a oraşului o altă echipă descoperă dovezi ale clădirilor regale aparţinând capitalei antice a reginei. Între timp, descoperirea neaşteptată a unei mumii aruncă o nouă lumină asupra predecesorilor Cleopatrei.

 • Știinţa prostiei

  Află în câte moduri te poţi pune în situaţii jenante utilizând colaci sau încercând să prinzi pe cap o cască tare.

 • Știinţa prostiei

  Află în câte moduri te poţi răni când mergi cu tricicleta, încerci trucuri cu motocicleta sau ţii în echilibru lucruri pe cap.

 • Știinţa prostiei

  Află în câte moduri te poţi răni sau umili efectuând variaţii de flotări, tehnici de vibrato pe chitară sau jucând golf cu discuri.

 • Știinţa prostiei

  Află în câte moduri te poţi răni sau umili încercând să te strecori prin spaţii strâmte, participând la un raliu sau atunci când te urci într-un hamac.

 • Inginerie abandonată

  În acest episod vă prezentăm o clădire neobişnuită de difuzoare din Taiwan, o întreprindere de pionierat în Alaska şi un sat alpin în care se ascunde un monstru militar.

 • Climă virală

  "Climă virală" este o serie extrem de interesantă care dezvăluie unele dintre cele mai captivante şi memorabile momente despre fenomenele meteo. Episoadele prezintă momente extreme ale vremii, suprinse pe cameră. Aflăm totul de la supravieţuitorii care au avut şansa să depăşească cele mai dure condiţii meteo posibile. Aflăm şi cum, pentru meteorologii care transmit în direct, întâlnirea în prima linie cu Mama Natură nu e niciodată simplă şi cum uneori, reporterul care relatează poate deveni el

 • Istoria meşteşugurilor

  "Istoria Meşteşugurilor" este un documentar care îi prezintă pe meşteşugarii ce creează obiecte unice, folosind metode tradiţionale din trecut, unele dintre acestea vechi de mii de ani. Aceşti experţi produc bunuri realizate manual care sunt incredibil de frumoase, rezistente şi căutate în întreaga lume. Urmărirea acestui proces este ceva fascinant şi ne oferă şi o imagine vie a trecutului, arătându-ne cum au fost realizate unele dintre cele mai semnificative obiecte din istorie. În fiecare epi

 • Istoria meşteşugurilor

  "Istoria Meşteşugurilor" este un documentar care îi prezintă pe meşteşugarii ce creează obiecte unice, folosind metode tradiţionale din trecut, unele dintre acestea vechi de mii de ani. Aceşti experţi produc bunuri realizate manual care sunt incredibil de frumoase, rezistente şi căutate în întreaga lume. Urmărirea acestui proces este ceva fascinant şi ne oferă şi o imagine vie a trecutului, arătându-ne cum au fost realizate unele dintre cele mai semnificative obiecte din istorie. În fiecare epi

 • Regina

  În această biografie a reginei Elisabeta a II-a, 1895 Films foloseşte valoroase interviuri în exclusivitate cu zeci de oameni care au cunoscut-o personal pe regină, pentru a spune povestea vieţii ei. Această abordare, asociată cu imagini de arhivă unice, ne invită în aceeaşi cameră cu regina Elisabeta a II-a în timpul unora dintre cele mai importante şi dificile evenimente din istoria monarhiei britanice

 • Războiul rece

  Până la mijlocul anilor 1970, Războiul Rece a fost o realitate de zeci de ani. Dar 30 de ani de război şi doctrina distrugerii reciproce nu schiţează harta către pace. Este o cursă a înarmărilor, propagandei şi, uneori, devine un joc mortal.

 • În linia întâi

  Seria "În linia întâi" face apelul momentelor de curaj extraordinar: Midway, Anzio, Monte Cassino, Omaha, Hill 112, Bastogne, Iwo Jima şi Berlin. Momente şi locaţii unde norocul şi gândirea rapidă s-au dovedit, adesea, la fel de importante ca planificarea şi puterea armelor. Mărturii convingătoare, demonstraţii unice din locaţie, analize de ultimă oră şi povestiri însufleţitoare readuc la viaţă aceste linii de luptă importante, risipind miturile. Spuse nu doar din tranşee, adăposturi sau carling

 • Dezastre în aer

  Anchetatorii caută să afle cum era să fie ucis un echipaj de vânători de uragane de un incendiu la motoare, care le-a paralizat avionul în zbor.

 • Ilegal cu Mariana van Zeller

  Mariana pătrunde în lumea escrocheriei internaţionale cu scopul de a întâlni infractorii şi de a înţelege escrocheriile chiar din interiorul acestei industrii înfloritoare. Investigaţia o poartă de pe străzile violente ale Golfului Montego spre cartierele luxoase din Tel Aviv în urmărirea unora dintre cei mai mari escroci din lume.

 • Securitatea aeroportului

  Poliţia arestează o femeie care transportă cocaină lipită cu bandă adezivă direct pe corpul său. Metoda se numeşte ”mămica”. Agenţii se grăbesc către avionul în care urma să se urce aceasta în căutarea unui posibil complice.

 • Securitatea aeroportului

  Bagajul unui femei apare ca suspicios în zona de scanare, dar ea a fost deja verificată de două ori. Poliţiştii trebuie să decidă dacă îi distrug geanta sau dacă o lasă să plece. Un bărbat italian pretinde că nu-i înţelege pe agenţi. Poate spune adevărul. Sau poate încearcă să încalce legea. Un transport cu jucării pentru copii ar putea ascunde cocaină.

 • Îţi joacă mintea?

  Creierul nostru ia decizii încontinuu: când să trecem strada, când să evităm un cuptor încins. Pe ce se bazează această capacitate de judecată?

 • Doctor Pol

  Este sezonul cazurilor misterioase, urmăririlor prin sălbăticie, dar şi sezonul magiei Crăciunului. Doctor Pol este încă în recuperare după operaţia la gleznă şi se deplasează cu scuterul său către pacienţii ce au nevoie de el.

 • Doctor Pol

  Familia Pol spune adio îndrăgitei lor pisicuţe, pe nume Kid, care a fost un membru onorat şi foarte apropiat al familiei, în special pentru Charles.

Marţi

13 junie

 • S.O.S. Maşini clasice

  Problemele de sănătate l-au împiedicat pe Steve să-şi repare Aston Martin-ul DB6, aşa că Fuzz verifică motorul, iar Tim caută piesele de schimb.

 • La pescuit de ton

  În timpul competiţiei, Reel E. Bugging îşi asumă un mare risc, încearcând să forţeze înaintarea în condiţii îngrozitoare. Între timp, flota nordică încearcă să recupereze timpul pierdut la start, folosind toate tacticile posibile pentru a reduce diferenţa dintre flota lor şi bărcile din Sud.

 • La pescuit de ton

  La câteva săptămâni după sezonul de pescuit din Outer Banks, căpitanii vor să pescuiască cu orice preţ. Pentru Reel E’ Bugging nu e vorba doar de profit, ci de respect, spre deosebire de Pinwheel care e motivat doar de profit. Aşadar, pentru că vremea rea ​​forţează flota să rămână la doc, ei îşi riscă viaţa sperând să pescuiască mai mult decât ceilalţi. Vor reuşi sau se vor scufunda?

 • Salvatori pe drumuri îngheţate

  Timp de 16 ore, Thord şi Bjoern sunt într-un adevărat maraton de salvare, ca să oprească un camion instabil să cadă de pe o pantă abruptă, cu un lac mare dedesubt. Este o muncă grea, care-i implică pe aceştia dar îi şi pune în pericol. În nord, Stig înfruntă furtuna ca să abordeze un camion de 40 de tone care a derapat de pe şosea.

 • Cum să construieşti un oraş

  Pe măsură ce ne îndreptăm către un viitor din ce în ce mai urbanizat, sunt multe de învăţat din prezent şi trecut, de la „CUM" la "ACUM" şi la "SUPER” cu privire la construirea oraşului Tokyo.

 • Vikingii

  Domnia de la mijlocul secolului al X-lea a lui Harald Bluetooth ca rege al Danemarcei proaspăt unificate şi creştinizate a marcat începutul celei de-a doua epoci a vikingilor. Pe măsură ce regatul danez a devenit tot mai puternic, raidurile vikingilor în Insulele Britanice au devenit mult mai brutale. Totuşi, anumite evenimente marchează începutul sfârşitului Imperiului Viking.

 • Traficanţi pe aeroport

  CBP descoperă 4 kg de cocaină ascunsă în două prăjituri, apoi HSI urmăreşte cazul de la Miami la Atlanta pentru a desface un cerc de contrabandă interstatală. CBP Miami inspectează marfa trimisă prin poştă şi descoperă doua pachete suspecte care conţin narcotice. CBP New York combate importul de bani iliciţi şi investighează mai mulţi călători care încearcă să aducă sume mari de numerar nedeclarat.

 • Dezastre în aer

  În cursa din Italia către Republica Dominicană, zborul Independent Air 1851 este programat să alimenteze pe o insulă portugheză. Dar, la doar câteva minute de aeroport, Boeing 707 se prăbuşeşte pe un vârf de munte. O echipă internaţională de anchetatori este uimită, negăsind nicio defecţiune mecanică. Asta până când înregistratorul de voce dezvăluie o avalanşă de erori care i-a condamnat pe toţi cei 144 de oameni de la bord.

 • Comori pierdute ale Egiptului

  În acest episod, arheologii pornesc în căutarea celei mai misterioase regine a Egiptului, Nefertiti. Explorăm un labirint de morminte subterane în căutarea locului ei final de odihnă, iar echipa egipteană descoperă un sicriu original din epoca lui Nefertititi, alături de bunuri neobişnuite de înmormântare. Între timp, în Sahara o echipă sapă sub nisipuri în căutarea unei alte soţii nobile pierdute.

 • Știinţa prostiei

  Află în câte moduri se pot răni sau umili unii oameni atunci când merg cu motoreta doar pe o roată, când încearcă să sară în apă fără a arunca stropi sau când folosesc greutăţile kettlebell.

 • Știinţa prostiei

  Află în câte moduri se pot răni sau umili unii oameni când se dau cu sania, coboară de pe bara fixă sau lovesc o minge de golf.

 • Știinţa prostiei

  Află în câte moduri te poţi răni sau umili atunci când alergi pe nisip, transporţi un tort de nuntă sau baţi palma în formă de salut.

 • Știinţa prostiei

  Află în câte moduri se pot răni sau umili unii oameni atunci când folosesc o altă persoană drept greutate de antrenament, închid un butoi de bere sau merg prin zăpadă.

 • Inginerie abandonată

  În acest episod aflaţi despre un turn sumbru din pădurile Croaţiei, un complex emblematic din New York, o structură grandioasă care încă păzeşte Londra şi despre o aşezare fantomatică din Columbia cu o poveste greu de spus.

 • Climă virală

  "Climă virală" este o serie extrem de interesantă care dezvăluie unele dintre cele mai captivante şi memorabile momente despre fenomenele meteo. Episoadele prezintă momente extreme ale vremii, suprinse pe cameră. Aflăm totul de la supravieţuitorii care au avut şansa să depăşească cele mai dure condiţii meteo posibile. Aflăm şi cum, pentru meteorologii care transmit în direct, întâlnirea în prima linie cu Mama Natură nu e niciodată simplă şi cum uneori, reporterul care relatează poate deveni el

 • Australia văzută de sus

  Această serie aeriană reprezentativă vă va prezenta de la înălţime Marea Barieră de Corali, Australia de Vest, Sydney şi New South Wales. În afară de peisajele extraordinare, programul aduce în prim-plan şi activitatea oamenilor, fie că este vorba de o ceremonie indigenă de dans, turişti înotând cu balenele sau un tren cu cămile prin deşert. Filmările sunt realizate în 4K cu drone de ultimă generaţie, în special pentru locurile mai greu accesibile.

 • Transport greu

  În acest episod vă prezentăm transporturi grele ce întâmpină dificultati. Fie că este vorba despre o lamă de rotor de aproape 50 de metri lungime sau de o cutie de viteze gigantică de 75 de metri lungime, cu o greutate totală de 442 de tone, obstacolele pândesc peste tot. Urcări abrupte, viraje strânse, pe lângă clădiri aflate chiar la marginea drumului, pe poteci ude şi peste poduri înguste. Este nevoie de cea mai mare precizie şi concentrare, aici nu este permisă nicio greşeală.

 • Inginerie abandonată

  În acest episod aflaţi despre un monument liberian cu origini americane; despre un oraş pustiu din Belgia care stă în umbra distrugătorului său; o staţiune de sport situată la mare altitudine, odinioară de clasă mondială, acum fără suflare din cauza unei ameninţări globale şi despre o structură ştiinţifică din Cleveland, acum afectată de poluare.

 • Inginerie pentru spaţiu

  Este o minune tehnologică care surprinde imaginile superbe ale universului. Aceasta este povestea telescopului spaţial Hubble, o provocare a ingineriei, spusă de eroii necunoscuţi care l-au proiectat, construit şi salvat.

 • Dezastre în aer

  Elucidarea tragediei avionului italian care a explodat deasupra Mediteranei a durat 30 de ani. A fost doborât sau aruncat în aer de terorişti?

 • Ilegal cu Mariana van Zeller

  Mariana încearcă să înţeleagă vanitatea, insecuritatea şi lăcomia care guvernează o piaţă nereglementată de miliarde de dolari a medicamentelor pentru îmbunătăţirea performanţelor corpului.

 • Securitatea aeroportului

  Poliţia se grăbeşte să rezolve un incident neobişnuit din timpul unei curse domestice: un obiect suspect în bagajul unui cetăţean sârb. Agenţii descoperă cocaină lichidă ascunsă în recipiente de băut apă, în valiza unui alt bărbat. Un pasager fără bagaj reapare transportând o valiză, iar agenţii se grăbesc să investigheze.

 • Securitatea aeroportului

  Poliţiştii opresc o femeie care călătoreşte cu fiul în vârstă de cinci ani. Dacă ea este cărăuş de droguri, agenţii trebuie să stabilească ce vor face cu copilul. Un cetăţean mexican transportă o mare cantitate de bere şi băuturi carbogazoase. Toate aceste produse ar putea conţine cocaină.

 • Îţi joacă mintea?

  Descoperă cum funcţionează cele două emisfere ale creierului uman, ce funcţii controlează şi dacă una o domină pe cealaltă.

 • Doctor Pol

  Dr. Brenda se ocupă de un ciobănesc anatolian pe nume Darcy, în vreme ce dr. Emily îi oferă unui pui de Labradoodle o pastilă antiparazitară ascunsă în unt de arahide.

 • Doctor Pol

  Centrul statului Michigan este lovit de un viscol, dar nici măcar zăpada sau gheaţa nu-i pot opri pe veterinari când animalele au nevoie de îngrijire.