Maison Nougaro barge

Food Network - Programe TV

Joi

12 decembrie

  • Copii mici, bucătari mari

    Chefi mici cu ambiţii mari se iau la întrecere ca să vadă cine va lua acasă premiul de 10.000$. Dar ingrediente misterioase şi lucrul contra cronometru le dau bătăi de cap.

  • Bucătărie în stil sudist

    Trisha vizitează camionul cu flori al unui amic, ca să-şi înveselească bucătăria, apoi prepară un ospăţ de primăvară cu zarvaturi de sezon proaspete şi sos aioli de mazăre dulce.

  • Tortul câştigător

    Patru dintre cele mai bune echipe de cofetari din America se iau la întrecere în diverse probe creative, ca să facă torturi. Echipa câştigătoare va lua premiul de 10.000 de dolari.

  • Gătim cu Bobby şi Damaris

    Bobby şi Damaris îşi încep festinul cu preparate din mere făcând chipsuri de măr cu mirodenii. Bobby creează o reţetă picantă delicioasă, cu pui la cuptor în glazură de cidru.

  • Gătim cu Bobby şi Damaris

    Bobby şi Damaris discută despre tipurile de pizza care le plac, apoi ne prezintă reţete inventive, inclusiv pizza Margherita picantă şi o pizza-desert, cu migdale şi ciocolată.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante imposibile

    Robert ajunge în Milwaukee ca să ajute un restaurant Tex-Mex înecat în datorii. Proprietarul trebuie să ia nişte decizii dificile ca să-şi salveze şi restaurantul, şi familia.

  • Bucătărim împreună

    Un episod dedicat reţetelor de suflet premiate. Chefii Zac Young şi Anne Burrell vin să pregătească o budincă de banane cu mai multe straturi şi nişte nachos de 5 stele.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly Yeh vrea să le insufle energie fermierilor din vecini, căci începe secerişul grâului, aşa că le pregăteşte o pizza grozavă, cu şuncă, spanac şi cartofi.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly Yeh decide că e timpul să-şi invite prietenii de la colegiu la fermă, unde le pregăteşte un adevărat festin în stil oriental, cu falafel crocant şi labneh de casă.

  • Chef Alex versus America

    Trei chefi japonezi de top o înfruntă pe Alex Guarnaschelli într-o competiţie intensă, care o scoate mult din zona ei de confort.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    O surpriză alunecoasă provoacă patru chefi care folosesc ingrediente din vajnica regiune italiană Emilia-Romagna.

  • Harry Potter: Vrăjitorii din bucătărie

    Echipele rămase creează piese înalte de aproape un metru, inspirate de holul splendid, tunelurile şi seifurile de la Gringotts, banca vrăjitorilor.

  • Cofetarii lui Moş Crăciun

    Casey Webb provoacă trei echipe de cofetari şi sculptori în gheaţă să creeze aranjamente enorme, cu torturi în formă de brazi de Crăciun, cadouri, ornamente şi efecte pirotehnice.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Contra lui Bobby Flay

    Bucătăria se „metalizează" când Jose Garces şi Anne Burrell încearcă să-l înfrângă pe Bobby. Ei i-au ales pe Aneesa Waheed, zisă „Regina Tagine", şi chef Ryan Lory, ca să câştige.

  • Contra lui Bobby Flay

    Cody şi Sam Carroll, soţ şi soţie, se întrec ca să demonstreze că iubirea e un câmp de luptă culinar. Sunny Anderson şi Jeff Mauro oficiază încercarea de a-l învinge pe Bobby.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly Yeh e gazda unui brunch pentru prietenii lui Bernie. Le face frittata, sandviciuri cu cârnaţi, fursecuri verzi şi clătite cu ciocolată şi nuci.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly Yeh organizează o cină elegantă şi prepară vită Wellington fragedă, cârnaţi cu orez sălbatic, panna cotta cu lavandă şi covrigei săraţi.

  • Selena Gomez + Chef: Sărbători acasă

    Selena şi chef Claudette Zepeda pregătesc un festin mexican: tamales, şuncă la cuptor cu salsa şi o salată istorică, reinterpretată în notă mexicană.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Cei patru chefi trec prin trei probe cu multă brânză. Încep cu o reţetă clasică, cu brânză Philadelphia, folosesc apoi o brânză spaniolă simandicoasă şi fac un turn la desert.

  • Restaurante imposibile

    Robert ajunge în Milwaukee ca să ajute un restaurant Tex-Mex înecat în datorii. Proprietarul trebuie să ia nişte decizii dificile ca să-şi salveze şi restaurantul, şi familia.

  • Bucătărim împreună

    Un episod dedicat reţetelor de suflet premiate. Chefii Zac Young şi Anne Burrell vin să pregătească o budincă de banane cu mai multe straturi şi nişte nachos de 5 stele.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly Yeh vrea să le insufle energie fermierilor din vecini, căci începe secerişul grâului, aşa că le pregăteşte o pizza grozavă, cu şuncă, spanac şi cartofi.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly Yeh decide că e timpul să-şi invite prietenii de la colegiu la fermă, unde le pregăteşte un adevărat festin în stil oriental, cu falafel crocant şi labneh de casă.

  • Chef Alex versus America

    Trei chefi japonezi de top o înfruntă pe Alex Guarnaschelli într-o competiţie intensă, care o scoate mult din zona ei de confort.

  • Cofetarii lui Moş Crăciun

    Casey Webb provoacă trei echipe de cofetari şi sculptori în gheaţă să creeze aranjamente enorme, cu torturi în formă de brazi de Crăciun, cadouri, ornamente şi efecte pirotehnice.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Contra lui Bobby Flay

    Bucătăria se „metalizează" când Jose Garces şi Anne Burrell încearcă să-l înfrângă pe Bobby. Ei i-au ales pe Aneesa Waheed, zisă „Regina Tagine", şi chef Ryan Lory, ca să câştige.

  • Contra lui Bobby Flay

    Cody şi Sam Carroll, soţ şi soţie, se întrec ca să demonstreze că iubirea e un câmp de luptă culinar. Sunny Anderson şi Jeff Mauro oficiază încercarea de a-l învinge pe Bobby.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Cei patru chefi trec prin trei probe cu multă brânză. Încep cu o reţetă clasică, cu brânză Philadelphia, folosesc apoi o brânză spaniolă simandicoasă şi fac un turn la desert.

  • Copii mici, bucătari mari

    Chefi mici cu ambiţii mari se iau la întrecere ca să vadă cine va lua acasă premiul de 10.000$. Dar ingrediente misterioase şi lucrul contra cronometru le dau bătăi de cap.

  • Tortul câştigător

    Patru dintre cele mai bune echipe de cofetari din America se iau la întrecere în diverse probe creative, ca să facă torturi. Echipa câştigătoare va lua premiul de 10.000 de dolari.

  • Gătim cu Bobby şi Damaris

    Bobby şi Damaris îşi încep festinul cu preparate din mere făcând chipsuri de măr cu mirodenii. Bobby creează o reţetă picantă delicioasă, cu pui la cuptor în glazură de cidru.

  • Gătim cu Bobby şi Damaris

    Bobby şi Damaris discută despre tipurile de pizza care le plac, apoi ne prezintă reţete inventive, inclusiv pizza Margherita picantă şi o pizza-desert, cu migdale şi ciocolată.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Turtă dulce de sărbători

    Cei trei finalişti fac reţete cu turtă-dulce care să marcheze aniversarea de 35 de ani a filmului de Crăciun „Gremlinii". Cine va câştiga premiul de 25.000 de dolari?

  • Sărbători în bucătărie

    Opt cofetari îşi etalează tradiţiile de familie şi splendida măiestrie culinară. Trebuie să impresioneze juriul format din Nancy Fuller, Duff Goldman şi Lorraine Pascale.

  • Sărbători în bucătărie

    Opt cofetari îşi etalează tradiţiile de familie şi splendida măiestrie culinară. Trebuie să impresioneze juriul format din Nancy Fuller, Duff Goldman şi Lorraine Pascale.

Vineri

13 decembrie

  • Copii mici, bucătari mari

    Chefi mici cu ambiţii mari se iau la întrecere ca să vadă cine va lua acasă premiul de 10.000$. Dar ingrediente misterioase şi lucrul contra cronometru le dau bătăi de cap.

  • Bucătărie în stil sudist

    Trisha şi soţul ei, Garth, sărbătoresc finalul turneului lor de trei ani. Trisha pregăteşte o masă cu frunze de nap în stil rustic şi piept de vită pentru colegii lor de turneu.

  • Cel mai bun cofetar din America

    Nouă dintre cei mai buni cofetari profesionişti din America intră într-o probă cu temă regală: vor face mini-prăjituri cu prinţese şi torturi spectaculoase, pentru 100 de persoane.

  • Gătim cu Bobby şi Damaris

    Damaris îl învaţă pe Bobby care e raportul ideal între făină şi praf de copt, la cuptor, ca să poată face prăjitură cu fructe şi biscuiţi, profiterol şi un pandişpan cu smântână.

  • Gătim cu Bobby şi Damaris

    Bobby şi Damaris stau la taclale despre taco şi ne dezvăluie din reţetele lor preferate, inclusiv tacos mexicani cu ouă şi tacos absolut decadenţi, cu îngheţată.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante imposibile

    Fraţii Yaser şi Nader sunt la un pas de a pierde Gaston's, bistroul lor franţuzesc. Robert trebuie să-i convingă pe aceşti proprietari plini de iluzii să-şi transforme afacerea.

  • Bucătărim împreună

    Echipa se bucură de vechi reţete preferate, inclusiv clătite cu glazură de lămâie şi sirop de arţar. Comicul Michelle Collins învaţă cum să facă sărmăluţe în stil unguresc.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly Yeh dă o petrecere de Halloween pentru prietenii ei şi monstruleţii lor. Pregăteşte reţete înfiorătoare, inclusiv plăcinte cu mâini fantomatice şi „frankentarte" cu broccoli.

  • Bucătăria de la fermă

    E sezonul când se recoltează sfecla. Molly pregăteşte bunătăţi pentru soţul ei, inclusiv o mâncare caldă cu carne de vită picantă şi pâine cu mălai, cu bacon şi ardei iute.

  • Chef Alex versus America

    Trei specialişti în gătit homar îşi folosesc măiestria ca să încerce să întreacă reputaţia lui Alex Guarnaschelli.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly Yeh e gazda unui brunch pentru prietenii lui Bernie. Le face frittata, sandviciuri cu cârnaţi, fursecuri verzi şi clătite cu ciocolată şi nuci.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly Yeh organizează o cină elegantă şi prepară vită Wellington fragedă, cârnaţi cu orez sălbatic, panna cotta cu lavandă şi covrigei săraţi.

  • Selena Gomez + Chef: Sărbători acasă

    Selena şi chef Claudette Zepeda pregătesc un festin mexican: tamales, şuncă la cuptor cu salsa şi o salată istorică, reinterpretată în notă mexicană.

  • Cofetarii lui Moş Crăciun

    Casey Webb invită cofetarii să creeze torturi în formă de globuri cu zăpadă fanteziste, care surprind magia Crăciunului. Farmecul lor va fi sporit de sculpturi în gheaţă.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Contra lui Bobby Flay

    Geoffrey Zakarian şi Amanda Freitag îi aduc pe Dante Giannini, chef particular al lui Jimmy Buffett, şi pe Eliza Gavin ca să încerce să câştige competiţia în faţa lui Bobby Flay.

  • Contra lui Bobby Flay

    Chefs Sunny Anderson şi Giada De Laurentiis îşi unesc forţele ca să-l învingă pe Bobby. Vor alege oare un specialist indian sau unul din Caraibe pentru marea confruntare?

  • Competiţia fursecurilor de Crăciun

    Patru cofetari fac fursecuri care dezvăluie cum e Crăciunul pe alte planete, apoi fac rachete cu care Moş Crăciun să ajungă până la stele.

  • Sărbători în bucătărie

    Semifinaliştii fac deserturi din banane plantain pentru festivalul Kwanzaa, apoi decoraţiuni mari, comestibile, şi brazi de Crăciun din foietaj pufos.

  • Restaurante imposibile

    Fraţii Yaser şi Nader sunt la un pas de a pierde Gaston's, bistroul lor franţuzesc. Robert trebuie să-i convingă pe aceşti proprietari plini de iluzii să-şi transforme afacerea.

  • Bucătărim împreună

    Echipa se bucură de vechi reţete preferate, inclusiv clătite cu glazură de lămâie şi sirop de arţar. Comicul Michelle Collins învaţă cum să facă sărmăluţe în stil unguresc.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly Yeh dă o petrecere de Halloween pentru prietenii ei şi monstruleţii lor. Pregăteşte reţete înfiorătoare, inclusiv plăcinte cu mâini fantomatice şi „frankentarte" cu broccoli.

  • Bucătăria de la fermă

    E sezonul când se recoltează sfecla. Molly pregăteşte bunătăţi pentru soţul ei, inclusiv o mâncare caldă cu carne de vită picantă şi pâine cu mălai, cu bacon şi ardei iute.

  • Chef Alex versus America

    Trei specialişti în gătit homar îşi folosesc măiestria ca să încerce să întreacă reputaţia lui Alex Guarnaschelli.

  • Cofetarii lui Moş Crăciun

    Casey Webb invită cofetarii să creeze torturi în formă de globuri cu zăpadă fanteziste, care surprind magia Crăciunului. Farmecul lor va fi sporit de sculpturi în gheaţă.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Contra lui Bobby Flay

    Geoffrey Zakarian şi Amanda Freitag îi aduc pe Dante Giannini, chef particular al lui Jimmy Buffett, şi pe Eliza Gavin ca să încerce să câştige competiţia în faţa lui Bobby Flay.

  • Contra lui Bobby Flay

    Chefs Sunny Anderson şi Giada De Laurentiis îşi unesc forţele ca să-l învingă pe Bobby. Vor alege oare un specialist indian sau unul din Caraibe pentru marea confruntare?

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Tineri fraţi fac echipă pentru trei runde de probe culinare. Ei descoperă o pizza ciudată în coşul pentru aperitive şi trebuie să gătească apoi cotlete de capră.

  • Copii mici, bucătari mari

    Chefi mici cu ambiţii mari se iau la întrecere ca să vadă cine va lua acasă premiul de 10.000$. Dar ingrediente misterioase şi lucrul contra cronometru le dau bătăi de cap.

  • Cel mai bun cofetar din America

    Nouă dintre cei mai buni cofetari profesionişti din America intră într-o probă cu temă regală: vor face mini-prăjituri cu prinţese şi torturi spectaculoase, pentru 100 de persoane.

  • Gătim cu Bobby şi Damaris

    Damaris îl învaţă pe Bobby care e raportul ideal între făină şi praf de copt, la cuptor, ca să poată face prăjitură cu fructe şi biscuiţi, profiterol şi un pandişpan cu smântână.

  • Gătim cu Bobby şi Damaris

    Bobby şi Damaris stau la taclale despre taco şi ne dezvăluie din reţetele lor preferate, inclusiv tacos mexicani cu ouă şi tacos absolut decadenţi, cu îngheţată.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Sărbători în bucătărie

    Opt cofetari îşi etalează tradiţiile de familie şi splendida măiestrie culinară. Trebuie să impresioneze juriul format din Nancy Fuller, Duff Goldman şi Lorraine Pascale.

  • Sărbători în bucătărie

    Opt cofetari îşi etalează tradiţiile de familie şi splendida măiestrie culinară. Trebuie să impresioneze juriul format din Nancy Fuller, Duff Goldman şi Lorraine Pascale.

  • Sărbători în bucătărie

    Opt cofetari îşi etalează tradiţiile de familie şi splendida măiestrie culinară. Trebuie să impresioneze juriul format din Nancy Fuller, Duff Goldman şi Lorraine Pascale.

Sâmbătă

14 decembrie

  • Copii mici, bucătari mari

    Chefi mici cu ambiţii mari se iau la întrecere ca să vadă cine va lua acasă premiul de 10.000$. Dar ingrediente misterioase şi lucrul contra cronometru le dau bătăi de cap.

  • Sărbători culinare

    Chef Nti marchează orice sărbătoare specială cu reţete de suflet. Ea pregăteşte mâncăruri simple şi plăcute, pentru orice ocazie.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Campionii se întorc pentru şansa de a câştiga premiul de 50.000$. Abilităţile lor culinare sunt testate la limită, căci probele sunt foarte dificile.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Un produs la conservă pune un chef într-o situaţie dificilă, fără precedent. Concurenţii trebuie să creeze reţete cu moluşte şi caracatiţă.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Concurenţii trebuie să salveze alimente de obicei aruncate, într-o competiţie a resturilor de mâncare. Pe lista de ingrediente au o jumătate de sandviş şi o sticlă cu ceva dulce.

  • Competiţia fursecurilor de Crăciun

    Cinci cofetari decorează fursecuri cu personaje de la Polul Nord care se antrenează ca să fie în formă, apoi reimaginează şi reclădesc casa lui Moş Crăciun folosind doar fursecuri.

  • Cofetarii lui Moş Crăciun

    Casey Webb provoacă trei echipe de cofetari şi sculptori în gheaţă să creeze aranjamente enorme, cu torturi în formă de brazi de Crăciun, cadouri, ornamente şi efecte pirotehnice.

  • Cofetarii lui Moş Crăciun

    Casey Webb invită cofetarii să creeze torturi în formă de globuri cu zăpadă fanteziste, care surprind magia Crăciunului. Farmecul lor va fi sporit de sculpturi în gheaţă.

  • Cofetarii lui Moş Crăciun

    Trei echipe de maeştri cofetari şi sculptori în gheaţă se întrec ca să prezinte o nouă faţetă a Doamnei Crăciun, în aranjamente extraordinare, cu torturi de Crăciun.

  • Competiţia fursecurilor de Crăciun

    Patru cofetari fac fursecuri care dezvăluie cum e Crăciunul pe alte planete, apoi fac rachete cu care Moş Crăciun să ajungă până la stele.

  • Sărbători în bucătărie

    Semifinaliştii fac deserturi din banane plantain pentru festivalul Kwanzaa, apoi decoraţiuni mari, comestibile, şi brazi de Crăciun din foietaj pufos.

  • Restaurante americane

    Guy vizitează primul local etiopian din Dakota de Sud, apoi gustă reţetele delicioase, unice, ale unui restaurant care serveşte mâncăruri din sudul şi centrul SUA.

  • Restaurante americane

    În Dakota de Sud, Guy vizitează un local cu sandwichuri gourmet, care face reţete fusion delicioase, apoi ajunge într-o pizzerie neobişnuită din Alaska.

  • Contra lui Bobby Flay

    Comediantul Jaboukie Young-White şi chef Anne Burrell sunt hotărâţi să-l învingă pe Bobby, aşa că recrutează doi chefi italieni experţi, Nicole Karr şi David Benstock.

  • Contra lui Bobby Flay

    Giada De Laurentiis şi Marcus Samuelsson speră că doi chefi de faimă internaţională îl vor învinge pe Bobby. În prima rundă, ei au 20 de minute ca să prepare o reţetă cu rambutan.

  • Misiune imposibilă: Cina

    Robert Irvine trebuie să pregătească un ospăţ viking modern, croindu-şi drum printr-o serie de probe medievale ca să câştige ingrediente moderne.

  • Chef Alex versus America

    Trei chefi iscusiţi din Oklahoma, Georgia şi Texas încearcă să demonstreze cât de bine gătesc carnea de vită, doborând-o pe chef Alex Guarnaschelli de pe piedestalul ei.

  • Cel mai bun cofetar din America

    Cei cinci cofetari rămaşi reinventează plăcinta cu cremă din Boston folosind sirop de cafea şi creează deserturi minunat aranjate pe farfurii, inspirate de o prăjitură din Maine.

  • Contra lui Bobby Flay: De sărbători

    Sophie Flay aduce concurenţi care să verifice cât de bine cunoaşte tatăl ei, Bobby Flay, aromele internaţionale. Este bătălia supremă pentru brunch.

  • Concursuri culinare surpriză

    Sherria Watt, bucătăreasă amatoare, intră într-un concurs de reţete cu ciocolată, în care se va măsura cu celebrul cofetar Duff Goldman.

  • Concursuri culinare surpriză

    Lydia Wexler, bucătăreasă amatoare, îl înfruntă pe celebrul Chef Michael Voltaggio într-o competiţie acerbă, cu reţete pe bază de somon.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    O surpriză alunecoasă provoacă patru chefi care folosesc ingrediente din vajnica regiune italiană Emilia-Romagna.

  • Harry Potter: Vrăjitorii din bucătărie

    Echipele rămase creează piese înalte de aproape un metru, inspirate de holul splendid, tunelurile şi seifurile de la Gringotts, banca vrăjitorilor.

  • Competiţia fursecurilor de Crăciun

    Patru cofetari fac fursecuri care dezvăluie cum e Crăciunul pe alte planete, apoi fac rachete cu care Moş Crăciun să ajungă până la stele.

  • Sărbători în bucătărie

    Semifinaliştii fac deserturi din banane plantain pentru festivalul Kwanzaa, apoi decoraţiuni mari, comestibile, şi brazi de Crăciun din foietaj pufos.

  • Bucătărie în stil sudist

    Trisha o invită pe prietena ei, Natalie, să vadă cea mai nouă ispravă a ei: yoga cu capre. Ea îi pregăteşte apoi o reţetă cu fasole verde prăjită şi creveţi cu usturoi.

  • Bucătărie în stil sudist

    Trisha îşi invită prietenele la un prânz „ca fetele". În meniu: linguini cu sos de costiţe fierte înăbuşit în vin roşu şi Martini cu ciocolată şi cireşe.

  • Copii mici, bucătari mari

    Chefi mici cu ambiţii mari se iau la întrecere ca să vadă cine va lua acasă premiul de 10.000$. Dar ingrediente misterioase şi lucrul contra cronometru le dau bătăi de cap.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Bucătărie în stil sudist

    Trisha o invită pe prietena ei, Natalie, să vadă cea mai nouă ispravă a ei: yoga cu capre. Ea îi pregăteşte apoi o reţetă cu fasole verde prăjită şi creveţi cu usturoi.

  • Bucătărie în stil sudist

    Trisha îşi invită prietenele la un prânz „ca fetele". În meniu: linguini cu sos de costiţe fierte înăbuşit în vin roşu şi Martini cu ciocolată şi cireşe.

Duminică

15 decembrie

  • Copii mici, bucătari mari

    Chefi mici cu ambiţii mari se iau la întrecere ca să vadă cine va lua acasă premiul de 10.000$. Dar ingrediente misterioase şi lucrul contra cronometru le dau bătăi de cap.

  • Sărbători culinare

    Chef Nti marchează orice sărbătoare specială cu reţete de suflet. Ea pregăteşte mâncăruri simple şi plăcute, pentru orice ocazie.

  • Campionatul Copiilor: Reţete la cuptor

    Valerie Bertinelli şi Duff Goldman îi invită pe cei 12 copii cofetari să facă torturi colorate, modelate în formă de fluturi. După jurizare, un cofetar trebuie să iasă din concurs.

  • Campionatul Copiilor: Reţete la cuptor

    Valerie Bertinelli şi Duff Goldman provoacă 11 tineri cofetari să folosească chipsuri de cartofi, covrigei şi dulciuri cu ciocolată, într-un desert delicios, „cu de toate".

  • Campionatul Copiilor: Reţete la cuptor

    Valerie şi Duff împart zece cofetari în două echipe, în concursul de ciocolată contra unt de arahide. Echipa câştigătoare va căpăta imunitate şi nu va mai putea fi eliminată!

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond se înhamă la o dimineaţă aglomerată: treburi la fermă şi gătit în avans. Creează reţeta supremă de chiftele cu mămăliguţă, apoi face pui cu cartofi tăiaţi în spirală.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond sărbătoreşte deschiderea noului ei magazin de dulciuri. Face o prăjitură albă incredibilă, cu jeleuri colorate, şi două deserturi bestiale cu îngheţată.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond pregăteşte cina la pachet pentru un nou cowboy de la fermă. Felul principal din meniu e pui la cuptor cu ardei iute, urmat de chifle sărate şi pepene.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond reface o reţetă cu influenţe texane şi mexicane, de la petrecerea de logodnă a unei prietene. Face peşte crocant, în aluat cu bere, şi margaritas cu fructe de cactus.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond face o splendidă prezentare a reţetelor ei preferate de Ziua Recunoştinţei. Începem cu o şuncă glazurată, minunată, iar la desert avem prăjitură cu rom şi dovleac.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond are chef să prepare nişte plăcinte spectaculoase. Ne dezvăluie o reţetă fantastică de plăcintă cu gofre şi îngheţată, apoi o plăcintă decadentă, cu multă ciocolată.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond răspunde mai multor întrebări legate de sărbători. Printre răspunsuri se numără un sos pentru lasagna cu brânză şi o salată festivă, perfectă pentru ziua cea mare.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond face mai multe reţete retro de sărbători, care au rezistat la proba timpului: biscuiţi mexicani festivi, serviţi la nunţi, şi un fondue clasic cu brânză.

  • Misiune imposibilă: Cina

    Robert Irvine trebuie să pregătească un ospăţ viking modern, croindu-şi drum printr-o serie de probe medievale ca să câştige ingrediente moderne.

  • Chef Alex versus America

    Trei chefi iscusiţi din Oklahoma, Georgia şi Texas încearcă să demonstreze cât de bine gătesc carnea de vită, doborând-o pe chef Alex Guarnaschelli de pe piedestalul ei.

  • Cofetarii lui Moş Crăciun

    Trei echipe de maeştri cofetari şi sculptori în gheaţă se întrec ca să prezinte o nouă faţetă a Doamnei Crăciun, în aranjamente extraordinare, cu torturi de Crăciun.

  • Cofetarii lui Moş Crăciun

    Echipele de cofetari şi sculptori în gheaţă rămase în joc creează cea mai frumoasă noapte de Ajun, făcând torturi care îl prezintă pe Moş Crăciun. Premiul e de 25.000 de dolari.

  • Competiţia fursecurilor de Crăciun

    Cinci creatori de fursecuri preiau un nou trend în decoraţiunile de Crăciun, lucrând cu fire, apoi fac carusele cu fursecuri de Crăciun, care se rotesc. Premiul e de 10.000$.

  • Competiţii dulci

    Elfii au amestecat versurile colindului „Cele 12 zile de Crăciun", deci cofetarii trebuie să le sorteze, alcătuind aranjamente delicioase.

  • Jocuri culinare cu Guy Fieri

    Guy Fieri şi Antonia Lofaso îi invită pe Cheech Marin, Maria Menounos şi Billy Gardell în Flavortown Lounge, pentru o noapte măreaţă, cu jocuri şi mâncare!

  • Jocuri culinare cu Guy Fieri

    Guy Fieri şi Antonia Lofaso îi invită pe Bobby Moynihan, Ron Funches şi Bret Michaels în Flavortown Lounge, pentru o seară de jocuri ridicol de măreţe.

  • Cofetarii lui Moş Crăciun

    Casey Webb provoacă trei echipe de cofetari şi sculptori în gheaţă să creeze aranjamente enorme, cu torturi în formă de brazi de Crăciun, cadouri, ornamente şi efecte pirotehnice.

  • Cofetarii lui Moş Crăciun

    Casey Webb invită cofetarii să creeze torturi în formă de globuri cu zăpadă fanteziste, care surprind magia Crăciunului. Farmecul lor va fi sporit de sculpturi în gheaţă.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly Yeh e gazda unui brunch pentru prietenii lui Bernie. Le face frittata, sandviciuri cu cârnaţi, fursecuri verzi şi clătite cu ciocolată şi nuci.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly Yeh organizează o cină elegantă şi prepară vită Wellington fragedă, cârnaţi cu orez sălbatic, panna cotta cu lavandă şi covrigei săraţi.

  • Selena Gomez + Chef: Sărbători acasă

    Selena şi chef Claudette Zepeda pregătesc un festin mexican: tamales, şuncă la cuptor cu salsa şi o salată istorică, reinterpretată în notă mexicană.

  • Competiţii dulci

    Elfii au amestecat versurile colindului „Cele 12 zile de Crăciun", deci cofetarii trebuie să le sorteze, alcătuind aranjamente delicioase.

  • Jocuri culinare cu Guy Fieri

    Guy Fieri şi Antonia Lofaso îi invită pe Cheech Marin, Maria Menounos şi Billy Gardell în Flavortown Lounge, pentru o noapte măreaţă, cu jocuri şi mâncare!

  • Jocuri culinare cu Guy Fieri

    Guy Fieri şi Antonia Lofaso îi invită pe Bobby Moynihan, Ron Funches şi Bret Michaels în Flavortown Lounge, pentru o seară de jocuri ridicol de măreţe.

  • Bucătărie în stil sudist

    Trisha îşi adună echipa pentru un brunch de sâmbătă. Începe prin a pregăti un punci incredibil, cu votcă aromată, apoi prepară biscuiţi cu ciocolată şi bacon.

  • Bucătărie în stil sudist

    Trisha şi sora ei, Beth, ajung în cea mai mare piaţă de lucruri vechi din Nashville. Ele prepară un meniu cu carne de pui la grătar şi rulouri cu lapte bătut.

  • Copii mici, bucătari mari

    Chefi mici cu ambiţii mari se iau la întrecere ca să vadă cine va lua acasă premiul de 10.000$. Dar ingrediente misterioase şi lucrul contra cronometru le dau bătăi de cap.

  • Sărbători în bucătărie

    Nouă cofetari încearcă să impresioneze juriul cu creaţii cu dovleac. În proba principală, trebuie să combine tradiţionala prăjitură-buturugă cu o reţetă clasică de sărbători.

  • Sărbători în bucătărie

    Cei opt cofetari rămaşi lucrează în echipe, ca să facă mai multe plăcinte pe aceeaşi tavă. În proba principală fac prăjituri umplute, folosind diverse ingrediente de sezon.

  • Sărbători în bucătărie

    Cei şapte cofetari rămaşi fac un desert care combină merişoare cu o aromă de sărbători, apoi creează o reţetă dulce care combină cafeaua cu un sirop neobişnuit de cafea.

  • Sărbători în bucătărie

    Decoraţiuni de sărbători gonflabile inspiră şase cofetari să pregătească chou a la crème. În proba principală, ei vrăjesc juriul cu prăjituri cu lichior de ouă, pictate manual.

  • Sărbători în bucătărie

    Festivalul Luminilor îi inspiră pe cei cinci cofetari rămaşi. Ei trebuie să facă rulouri tradiţionale reinterpretate, împrospătându-le cu noi arome, precum cardamom sau ceai negru.

  • Bucătărie în stil sudist

    Trisha îşi adună echipa pentru un brunch de sâmbătă. Începe prin a pregăti un punci incredibil, cu votcă aromată, apoi prepară biscuiţi cu ciocolată şi bacon.

  • Bucătărie în stil sudist

    Trisha şi sora ei, Beth, ajung în cea mai mare piaţă de lucruri vechi din Nashville. Ele prepară un meniu cu carne de pui la grătar şi rulouri cu lapte bătut.

Luni

16 decembrie

  • Copii mici, bucătari mari

    Chefi mici cu ambiţii mari se iau la întrecere ca să vadă cine va lua acasă premiul de 10.000$. Dar ingrediente misterioase şi lucrul contra cronometru le dau bătăi de cap.

  • Sărbători culinare

    Chef Nti marchează orice sărbătoare specială cu reţete de suflet. Ea pregăteşte mâncăruri simple şi plăcute, pentru orice ocazie.

  • Cel mai bun cofetar din America

    Pentru tema surprizelor, cei opt concurenţi rămaşi prepară prăjitură „cu lavă topită". Urmează o probă cu deserturi care pot fi sfărâmate; aroma principală trebuie să fie cocosul.

  • Gătim cu Bobby şi Damaris

    Bobby şi Damaris ne învaţă cum să mâncăm bine, gustând sifon cu nectarine şi rozmarin, apoi fac ovăz cu ciocolată amăruie, demonstrând că mâncarea sănătoasă poate fi şi gustoasă.

  • Gătim cu Bobby şi Damaris

    Bobby şi Damaris pregătesc cina de Ziua Recunoştinţei şi cocktailuri cu vin fiert, portocale şi merişoare. Bobby frige un piept de curcan, şi Damaris face rulouri cu cocos şi nuci.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante imposibile

    Robert Irvine ajunge la Smith's Soul Food Bistro, în Gastonia, Carolina de Nord. Proprietara localului, Cheryl, o fostă antrenoare de baschet, şi-a propus să-şi ajute comunitatea.

  • Bucătărim împreună

    Echipa trece în revistă arome şi reţete preferate ale spectatorilor, cum sunt pulpele de pui înăbuşite cu ceapă, în stil franţuzesc. Katie Lee face un nou aluat de pizza, din năut.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly e gazda unui club de brunch pe teme mexicane. În meniu: clătite delicioase din aluat de churro, cu glazură de lapte dulce, şi o salată delicioasă, cu tomatillos la grătar.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly se pregăteşte pentru o petrecere în grădină, ca să serbeze prima aniversare a fiicei ei. În meniu avem tartă cu roşii şi un tort-curcubeu, cu legume din marţipan.

  • Chef Alex versus America

    Într-o confruntare memorabilă, Alex Guarnaschelli concurează cu alţi Iron Chefi: Michael Symon, Stephanie Izard şi Jose Garces.

  • Competiţii dulci

    Elfii au amestecat versurile colindului „Cele 12 zile de Crăciun", deci cofetarii trebuie să le sorteze, alcătuind aranjamente delicioase.

  • Jocuri culinare cu Guy Fieri

    Guy Fieri şi Antonia Lofaso îi invită pe Cheech Marin, Maria Menounos şi Billy Gardell în Flavortown Lounge, pentru o noapte măreaţă, cu jocuri şi mâncare!

  • Jocuri culinare cu Guy Fieri

    Guy Fieri şi Antonia Lofaso îi invită pe Bobby Moynihan, Ron Funches şi Bret Michaels în Flavortown Lounge, pentru o seară de jocuri ridicol de măreţe.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Contra lui Bobby Flay

    Doi experţi în bucătăria italienească se înfruntă pentru şansa de a-şi măsura forţele cu Bobby Flay. Îi vor putea impresiona pe membrii juriului, Christian Petroni şi Carla Hall?

  • Contra lui Bobby Flay

    Ted Allen şi Jeannie Mai vor să-l învingă pe Bobby şi recrutează doi specialişti în bucătărie italienească autentică: chef Ryan DePersio şi chef Giuseppe Fanelli.

  • Contra lui Bobby Flay: De sărbători

    Alex Guarnaschelli pregăteşte o confruntare în stil italian: conaţionali ai ei vin să omagieze fructele de mare în mod memorabil pentru Bobby Flay.

  • Concursuri culinare surpriză

    Eddie Jackson îi face lui Sejal Patel, bucătar amator, surpriza vieţii lui: Sejal se măsoară cu celebrul Chef Jet Tila, într-o probă legată de capre.

  • Concursuri culinare surpriză

    Atmosfera se încinge când Jessie Flores, bucătăreasă amatoare, se întrece cu Chef Stephanie Izard, gătind ciuperci la greu. Premiul e de 5000$.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    În prima rundă, chefii trebuie să prepare aperitive cu galangal, care seamănă cu ghimbirul, şi un taco la modă. Pentru felul principal lucrează cu un fruct miniatural şi crabi.

  • Restaurante imposibile

    Robert Irvine ajunge la Smith's Soul Food Bistro, în Gastonia, Carolina de Nord. Proprietara localului, Cheryl, o fostă antrenoare de baschet, şi-a propus să-şi ajute comunitatea.

  • Bucătărim împreună

    Echipa trece în revistă arome şi reţete preferate ale spectatorilor, cum sunt pulpele de pui înăbuşite cu ceapă, în stil franţuzesc. Katie Lee face un nou aluat de pizza, din năut.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly e gazda unui club de brunch pe teme mexicane. În meniu: clătite delicioase din aluat de churro, cu glazură de lapte dulce, şi o salată delicioasă, cu tomatillos la grătar.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly se pregăteşte pentru o petrecere în grădină, ca să serbeze prima aniversare a fiicei ei. În meniu avem tartă cu roşii şi un tort-curcubeu, cu legume din marţipan.

  • Chef Alex versus America

    Într-o confruntare memorabilă, Alex Guarnaschelli concurează cu alţi Iron Chefi: Michael Symon, Stephanie Izard şi Jose Garces.

  • Cofetarii lui Moş Crăciun

    Trei echipe de maeştri cofetari şi sculptori în gheaţă se întrec ca să prezinte o nouă faţetă a Doamnei Crăciun, în aranjamente extraordinare, cu torturi de Crăciun.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Contra lui Bobby Flay

    Doi experţi în bucătăria italienească se înfruntă pentru şansa de a-şi măsura forţele cu Bobby Flay. Îi vor putea impresiona pe membrii juriului, Christian Petroni şi Carla Hall?

  • Contra lui Bobby Flay

    Ted Allen şi Jeannie Mai vor să-l învingă pe Bobby şi recrutează doi specialişti în bucătărie italienească autentică: chef Ryan DePersio şi chef Giuseppe Fanelli.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    În prima rundă, chefii trebuie să prepare aperitive cu galangal, care seamănă cu ghimbirul, şi un taco la modă. Pentru felul principal lucrează cu un fruct miniatural şi crabi.

  • Copii mici, bucătari mari

    Chefi mici cu ambiţii mari se iau la întrecere ca să vadă cine va lua acasă premiul de 10.000$. Dar ingrediente misterioase şi lucrul contra cronometru le dau bătăi de cap.

  • Cel mai bun cofetar din America

    Pentru tema surprizelor, cei opt concurenţi rămaşi prepară prăjitură „cu lavă topită". Urmează o probă cu deserturi care pot fi sfărâmate; aroma principală trebuie să fie cocosul.

  • Gătim cu Bobby şi Damaris

    Bobby şi Damaris ne învaţă cum să mâncăm bine, gustând sifon cu nectarine şi rozmarin, apoi fac ovăz cu ciocolată amăruie, demonstrând că mâncarea sănătoasă poate fi şi gustoasă.

  • Gătim cu Bobby şi Damaris

    Bobby şi Damaris pregătesc cina de Ziua Recunoştinţei şi cocktailuri cu vin fiert, portocale şi merişoare. Bobby frige un piept de curcan, şi Damaris face rulouri cu cocos şi nuci.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Sărbători în bucătărie

    Opt cofetari îşi etalează tradiţiile de familie şi splendida măiestrie culinară. Trebuie să impresioneze juriul format din Nancy Fuller, Duff Goldman şi Lorraine Pascale.

  • Sărbători în bucătărie

    Opt cofetari îşi etalează tradiţiile de familie şi splendida măiestrie culinară. Trebuie să impresioneze juriul format din Nancy Fuller, Duff Goldman şi Lorraine Pascale.

  • Sărbători în bucătărie

    Nouă cofetari încearcă să impresioneze juriul cu creaţii cu dovleac. În proba principală, trebuie să combine tradiţionala prăjitură-buturugă cu o reţetă clasică de sărbători.

Marţi

17 decembrie

  • Copii mici, bucătari mari

    Tinerii chefi trebuie să prepare o reţetă clasică, folosind mălai, în runda de aperitive. În a doua rundă, copiii trebuie să facă un desert combinând bezea şi sos de barbecue.

  • Sărbători culinare

    Chef Nti marchează orice sărbătoare specială cu reţete de suflet. Ea pregăteşte mâncăruri simple şi plăcute, pentru orice ocazie.

  • Cel mai bun cofetar din America

    Cei şapte cofetari rămaşi trebuie să facă deserturi de tip „insulă plutitoare". În proba de măiestrie, creează o prăjitură Alaska flambată, cu mango.

  • Gătim cu Bobby şi Damaris

    Bobby şi Damaris decid să dea un party cu cocktailuri, în stil sudist. În meniu au gustări pentru petreceri, cum ar fi creveţii muraţi şi sandviciurile cu felii de roşii verzi.

  • Gătim cu Bobby şi Damaris

    Bobby şi Damaris intră în spiritul sărbătorilor cu o baclava festivă şi un punci special de Crăciun, apoi prepară un homar picant delicios, cu paste fettuccini.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante imposibile

    În Stone Mountain, Georgia, Robert Irvine vizitează un local cu probleme, Sweet Potato Café. Afacerea distruge nu doar finanţele proprietarilor, ci şi căsnicia lor de 25 de ani.

  • Bucătărim împreună

    Echipa dezvăluie ingrediente secrete pentru pui la cuptor, hummus şi alte preparate. Nutriţionista Joy Bauer vine cu secrete dulci, pentru reţete de deserturi sănătoase.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly bagă la cuptor bunătăţi pentru fermieri, căci e vremea recoltei. În meniu: pateuri inspirate de pizza pepperoni şi căpşune cu ciocolată, învelite în aluat de biscuiţi.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly e gazda unei petreceri cu pizza şi găteşte afară, în stil italian. În meniu avem bile de risotto cu multă brânză, o pizza cu zucchini la grătar şi pesto de mentă.

  • Chef Alex versus America

    Eric Adjepong o provoacă pe Alex Guarnaschelli cu un ingredient foarte versatil, iar trei chefi speră să o facă omletă cu măiestria lor.

  • Contra lui Bobby Flay: De sărbători

    Alex Guarnaschelli pregăteşte o confruntare în stil italian: conaţionali ai ei vin să omagieze fructele de mare în mod memorabil pentru Bobby Flay.

  • Concursuri culinare surpriză

    Eddie Jackson îi face lui Sejal Patel, bucătar amator, surpriza vieţii lui: Sejal se măsoară cu celebrul Chef Jet Tila, într-o probă legată de capre.

  • Concursuri culinare surpriză

    Atmosfera se încinge când Jessie Flores, bucătăreasă amatoare, se întrece cu Chef Stephanie Izard, gătind ciuperci la greu. Premiul e de 5000$.

  • Cofetarii lui Moş Crăciun

    Echipele de cofetari şi sculptori în gheaţă rămase în joc creează cea mai frumoasă noapte de Ajun, făcând torturi care îl prezintă pe Moş Crăciun. Premiul e de 25.000 de dolari.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Contra lui Bobby Flay

    Scott Conant şi actriţa Sasha Pieterse fac echipă ca să-l învingă pe Bobby apelând la Anthony Lo Pinto, adept al resurselor locale, şi Franco Robazetti, expert în fructe de mare.

  • Contra lui Bobby Flay

    Anne Burrell ş Valerie Bertinelli încearcă să-l învingă pe Bobby. Ca să le vină în ajutor, îi recrutează pe Elizabeth Binder din Napa Vallei şi pe Mike Ellis din Washington, D.C.

  • Mâncăruri bizare cu Andrew Zimmern

    Andrew Zimmern pleacă pe urmele lui Lewis şi Clark, în zona Pacificului de Nord-Vest, unde gustă peşti-vampir de Pacific, caută nişte crustacee locale şi colectează sare de mare.

  • Mâncăruri bizare cu Andrew Zimmern

    Andrew explorează bucătăria din Peninsula Superioară din Michigan. În meniu: umăr de porc gătit într-o groapă cu jăratec, nişte pateuri zdravene şi peşte prins în Lacul Superior.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Cei patru chefi găsesc o tavă cu poutine şi un borcan cu bambus în primul coş. În runda pentru felul principal, coşurile conţin un peşte întreg. Ce concurent va ieşi pe primul loc?

  • Restaurante imposibile

    În Stone Mountain, Georgia, Robert Irvine vizitează un local cu probleme, Sweet Potato Café. Afacerea distruge nu doar finanţele proprietarilor, ci şi căsnicia lor de 25 de ani.

  • Bucătărim împreună

    Echipa dezvăluie ingrediente secrete pentru pui la cuptor, hummus şi alte preparate. Nutriţionista Joy Bauer vine cu secrete dulci, pentru reţete de deserturi sănătoase.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly bagă la cuptor bunătăţi pentru fermieri, căci e vremea recoltei. În meniu: pateuri inspirate de pizza pepperoni şi căpşune cu ciocolată, învelite în aluat de biscuiţi.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly e gazda unei petreceri cu pizza şi găteşte afară, în stil italian. În meniu avem bile de risotto cu multă brânză, o pizza cu zucchini la grătar şi pesto de mentă.

  • Chef Alex versus America

    Eric Adjepong o provoacă pe Alex Guarnaschelli cu un ingredient foarte versatil, iar trei chefi speră să o facă omletă cu măiestria lor.

  • Cofetarii lui Moş Crăciun

    Echipele de cofetari şi sculptori în gheaţă rămase în joc creează cea mai frumoasă noapte de Ajun, făcând torturi care îl prezintă pe Moş Crăciun. Premiul e de 25.000 de dolari.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Contra lui Bobby Flay

    Scott Conant şi actriţa Sasha Pieterse fac echipă ca să-l învingă pe Bobby apelând la Anthony Lo Pinto, adept al resurselor locale, şi Franco Robazetti, expert în fructe de mare.

  • Contra lui Bobby Flay

    Anne Burrell ş Valerie Bertinelli încearcă să-l învingă pe Bobby. Ca să le vină în ajutor, îi recrutează pe Elizabeth Binder din Napa Vallei şi pe Mike Ellis din Washington, D.C.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Cei patru chefi găsesc o tavă cu poutine şi un borcan cu bambus în primul coş. În runda pentru felul principal, coşurile conţin un peşte întreg. Ce concurent va ieşi pe primul loc?

  • Copii mici, bucătari mari

    Tinerii chefi trebuie să prepare o reţetă clasică, folosind mălai, în runda de aperitive. În a doua rundă, copiii trebuie să facă un desert combinând bezea şi sos de barbecue.

  • Cel mai bun cofetar din America

    Cei şapte cofetari rămaşi trebuie să facă deserturi de tip „insulă plutitoare". În proba de măiestrie, creează o prăjitură Alaska flambată, cu mango.

  • Gătim cu Bobby şi Damaris

    Bobby şi Damaris decid să dea un party cu cocktailuri, în stil sudist. În meniu au gustări pentru petreceri, cum ar fi creveţii muraţi şi sandviciurile cu felii de roşii verzi.

  • Gătim cu Bobby şi Damaris

    Bobby şi Damaris intră în spiritul sărbătorilor cu o baclava festivă şi un punci special de Crăciun, apoi prepară un homar picant delicios, cu paste fettuccini.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Sărbători în bucătărie

    Cei opt cofetari rămaşi lucrează în echipe, ca să facă mai multe plăcinte pe aceeaşi tavă. În proba principală fac prăjituri umplute, folosind diverse ingrediente de sezon.

  • Sărbători în bucătărie

    Cei şapte cofetari rămaşi fac un desert care combină merişoare cu o aromă de sărbători, apoi creează o reţetă dulce care combină cafeaua cu un sirop neobişnuit de cafea.

  • Sărbători în bucătărie

    Decoraţiuni de sărbători gonflabile inspiră şase cofetari să pregătească chou a la crème. În proba principală, ei vrăjesc juriul cu prăjituri cu lichior de ouă, pictate manual.