Fort William

Food Network - Programe TV

Joi

25 aprilie

  • Bucătărim împreună

    Un episod dedicat reţetelor de suflet premiate. Chefii Zac Young şi Anne Burrell vin să pregătească o budincă de banane cu mai multe straturi şi nişte nachos de 5 stele.

  • Acasă la Giada

    Giada De Larentiis găzduieşte cu plăcere la ea acasă mese intime, dar şi festivităţi la scară mare. Ea ne dezvăluie reţetele ei unice, memorabile, şi tot felul de trucuri utile.

  • Primăvara în bucătărie

    Molly Yeh le cere concurenţilor rămaşi în joc să folosească ingrediente preferate de la ferma ei ca să prepare reţete delicioase de mic-dejun, trezind gusturile celor din juriu.

  • Contra lui Bobby Flay

    Comediantul Jaboukie Young-White şi chef Anne Burrell sunt hotărâţi să-l învingă pe Bobby, aşa că recrutează doi chefi italieni experţi, Nicole Karr şi David Benstock.

  • Contra lui Bobby Flay

    Giada De Laurentiis şi Marcus Samuelsson speră că doi chefi de faimă internaţională îl vor învinge pe Bobby. În prima rundă, ei au 20 de minute ca să prepare o reţetă cu rambutan.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Cu Guy la băcănie

    Guy Fieri îi invită pe chefii lui preferaţi care fac burgeri. Concursul din Flavortown include o probă de cumpărături simpatică şi versiunea adaptată a jocului „Scaunele muzicale".

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Patru chefi la început de drum se întrec în faţa unui juriu format din trei experţi. Fel după fel, folosesc ingredientele dintr-un coş misterios ca să prepare o masă extraordinară.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Dulcele gust al victoriei

    La cel mai mare festival de deserturi din America, „Războaiele deserturilor", cei mai buni decoratori de prăjituri din ţară vin în Tampa, Florida, ca să vadă cine este cel mai bun!

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Chefii trebuie să îmbine arome dulci şi sărate în reţetele lor. În prima rundă, concurenţii trebuie să combine o plăcintă marocană cu nişte bacon caramelizat.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Concurenţii au de preparat reţete sexy din coşurile pline cu afrodisiace! La felul principal, o reţetă de suflet în formă de inimă şi un fruct dulce formează o combinaţie rară.

  • Campionatul Copiilor: Reţete la cuptor

    Mai mulţi tineri cofetari talentaţi concurează în diverse probe creative, pentru un premiu de 25.000$ în bani şi titlul de Campion al Copiilor pentru Reţete la Cuptor.

  • Mâncăruri bizare: Destinaţii delicioase

    De la delicioasa ciocolată belgiană de la Bruxelles până la celebra pizza din Napoli, chef Andrew Zimmern explorează reţete delicioase, specifice, care definesc anumite locuri.

  • Mâncăruri bizare: Destinaţii delicioase

    Andrew Zimmern străbate globul, căutând reţete definitorii pentru diverse locuri. Pe parcurs, descoperă secrete şi poveşti ascunse în spatele unor mâncăruri legendare.

  • Primăvara în bucătărie

    Molly Yeh provoacă 12 cofetari să prepare tarte cu fructe care să le reprezinte personalităţile distincte. Apoi, concurenţii au de pregătit un tort cu o bogăţie florală.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree e la fermă, unde prepară reţete simple şi rapide. Nişte spaghete cu scoici, foarte uşor de făcut, pâine prăjită cu avocado şi brânză de capră, apoi o supă Tex-Mex cu gnocchi.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree şi Ladd se bucură de o seară împreună, acasă, cu mâncăruri delicioase. Ea face frigărui cu carne şi fructe de mare, plus salată de lăptuci cu un sos gustos, ca la fermă.

  • Acasă la Giada

    Giada e gazde unei mese tradiţionale de Ziua Recunoştinţei. Meniul conţine piept de curcan, frigărui cu varză de Bruxelles şi bacon în sos de bourbon, apoi piure de rădăcinoase.

  • Acasă la Giada

    Giada De Laurentiis e invitata unui eveniment de la Hollywood, pentru un nou program matinal de comedie. Ea pregăteşte reţete de mic-dejun, ca să le aducă la eveniment.

  • Cu Guy la băcănie

    Guy Fieri îi invită pe chefii lui preferaţi care fac burgeri. Concursul din Flavortown include o probă de cumpărături simpatică şi versiunea adaptată a jocului „Scaunele muzicale".

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Patru chefi la început de drum se întrec în faţa unui juriu format din trei experţi. Fel după fel, folosesc ingredientele dintr-un coş misterios ca să prepare o masă extraordinară.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Dulcele gust al victoriei

    La cel mai mare festival de deserturi din America, „Războaiele deserturilor", cei mai buni decoratori de prăjituri din ţară vin în Tampa, Florida, ca să vadă cine este cel mai bun!

  • Campionatul Copiilor: Reţete la cuptor

    Mai mulţi tineri cofetari talentaţi concurează în diverse probe creative, pentru un premiu de 25.000$ în bani şi titlul de Campion al Copiilor pentru Reţete la Cuptor.

  • Mâncăruri bizare: Destinaţii delicioase

    De la delicioasa ciocolată belgiană de la Bruxelles până la celebra pizza din Napoli, chef Andrew Zimmern explorează reţete delicioase, specifice, care definesc anumite locuri.

  • Mâncăruri bizare: Destinaţii delicioase

    Andrew Zimmern străbate globul, căutând reţete definitorii pentru diverse locuri. Pe parcurs, descoperă secrete şi poveşti ascunse în spatele unor mâncăruri legendare.

  • Primăvara în bucătărie

    Molly Yeh provoacă 12 cofetari să prepare tarte cu fructe care să le reprezinte personalităţile distincte. Apoi, concurenţii au de pregătit un tort cu o bogăţie florală.

  • Bucătărim împreună

    Un episod dedicat reţetelor de suflet premiate. Chefii Zac Young şi Anne Burrell vin să pregătească o budincă de banane cu mai multe straturi şi nişte nachos de 5 stele.

  • Primăvara în bucătărie

    Molly Yeh le cere concurenţilor rămaşi în joc să folosească ingrediente preferate de la ferma ei ca să prepare reţete delicioase de mic-dejun, trezind gusturile celor din juriu.

  • Contra lui Bobby Flay

    Comediantul Jaboukie Young-White şi chef Anne Burrell sunt hotărâţi să-l învingă pe Bobby, aşa că recrutează doi chefi italieni experţi, Nicole Karr şi David Benstock.

  • Contra lui Bobby Flay

    Giada De Laurentiis şi Marcus Samuelsson speră că doi chefi de faimă internaţională îl vor învinge pe Bobby. În prima rundă, ei au 20 de minute ca să prepare o reţetă cu rambutan.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante imposibile

    Robert vizitează Turnpike's Rest Stop din Spring Hill, Florida. În scurt timp, îşi dă seama că declinul afacerii e provocat de lipsă de comunicare şi sandviciuri supradimensionate.

  • Restaurante imposibile

    Robert vrea să ajute Deraney's Two City Tavern din Barnesville, Georgia. Va reuşi proprietarul să-şi îmbunătăţească relaţia cu personalul şi cu comunitatea locală?

  • Restaurante imposibile

    Robert încearcă să salveze Grille No. 13 din Waldorf, Maryland. Proprietara a acumulat datorii de 350.000$ şi nu are deloc timp să stea cu fetiţa ei, care e încă un bebeluş.

Vineri

26 aprilie

  • Bucătărim împreună

    Echipa se bucură de vechi reţete preferate, inclusiv clătite cu glazură de lămâie şi sirop de arţar. Comicul Michelle Collins învaţă cum să facă sărmăluţe în stil unguresc.

  • Acasă la Giada

    Giada De Larentiis găzduieşte cu plăcere la ea acasă mese intime, dar şi festivităţi la scară mare. Ea ne dezvăluie reţetele ei unice, memorabile, şi tot felul de trucuri utile.

  • Primăvara în bucătărie

    Juraţii îi surprind pe concurenţi oferindu-i o a doua şansă unui cofetar eliminat din joc. Molly Yeh le cere concurenţilor să prepare deserturi în care apar dulciuri.

  • Contra lui Bobby Flay

    Valerie Bertinelli şi Amanda Freitag apelează la doi chefi din New York ca să-l învingă pe Bobby. Pentru început, chefii trebuie să gătească folosind o brânză cu un miros puternic.

  • Contra lui Bobby Flay

    Actorul Reid Scott şi chef Sunny Anderson fac echipă ca să-l învingă pe Bobby. În prima rundă, chefii Ned Baldwin şi Sieger Bayer vor găti folosind ciuperci „trâmbiţa piticului".

  • Restaurante americane

    Guy Fieri se înfruptă din tot felul de creaţii cu carne. În Santa Rosa vizitează un restaurant vietnamez care prepară un pho fenomenal, cu carne de porc la grătar.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri se răsfaţă cu bunătăţi delicioase, din carne. În meniu are burger cu brânză preparată cu ardei, apoi orez prăjit cu kimchi şi ramen de porc, absolut senzaţional.

  • Cu Guy la băcănie

    Guy Fieri invită în Flavortown veterani militari care gătesc bine. Echipele au de parcurs un traseu cu obstacole când fac cumpărături pentru o reţetă americană clasică, de suflet.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Patru chefi la început de drum se întrec în faţa unui juriu format din trei experţi. Fel după fel, folosesc ingredientele dintr-un coş misterios ca să prepare o masă extraordinară.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Dulcele gust al victoriei

    Este ultima şansă din acest sezon pentru Anamaria, Monty, Maythe, Lili şi RaChelle, dacă vor să-şi atingă ţelul de a fi cele mai bune nume din domeniul cofetăriei.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree e la fermă, unde prepară reţete simple şi rapide. Nişte spaghete cu scoici, foarte uşor de făcut, pâine prăjită cu avocado şi brânză de capră, apoi o supă Tex-Mex cu gnocchi.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree şi Ladd se bucură de o seară împreună, acasă, cu mâncăruri delicioase. Ea face frigărui cu carne şi fructe de mare, plus salată de lăptuci cu un sos gustos, ca la fermă.

  • Acasă la Giada

    Giada e gazde unei mese tradiţionale de Ziua Recunoştinţei. Meniul conţine piept de curcan, frigărui cu varză de Bruxelles şi bacon în sos de bourbon, apoi piure de rădăcinoase.

  • Acasă la Giada

    Giada De Laurentiis e invitata unui eveniment de la Hollywood, pentru un nou program matinal de comedie. Ea pregăteşte reţete de mic-dejun, ca să le aducă la eveniment.

  • Campionatul Copiilor: Reţete la cuptor

    Mai mulţi tineri cofetari talentaţi concurează în diverse probe creative, pentru un premiu de 25.000$ în bani şi titlul de Campion al Copiilor pentru Reţete la Cuptor.

  • Mâncăruri bizare: Destinaţii delicioase

    Andrew Zimmern străbate globul, căutând reţete definitorii pentru diverse locuri. Pe parcurs, descoperă secrete şi poveşti ascunse în spatele unor mâncăruri legendare.

  • Mâncăruri bizare: Destinaţii delicioase

    Andrew Zimmern străbate globul, căutând reţete definitorii pentru diverse locuri. Pe parcurs, descoperă secrete şi poveşti ascunse în spatele unor mâncăruri legendare.

  • Primăvara în bucătărie

    Molly Yeh vine cu probe inspirate de Mardi Gras. Cofetarii reinterpretează reţeta clasică de „prăjitură a regilor", apoi pregătesc o paradă cu care alegorice de Mardi Gras.

  • Campionatul Copiilor: Reţete la cuptor

    Valerie Bertinelli şi Duff Goldman le cer celor trei finalişti să facă prăjituri care să arate şi să erupă ca un vulcan adevărat, ca pentru o expoziţie şcolară pe teme ştiinţifice.

  • Primăvara în bucătărie

    Cei opt concurenţi lucrează în echipe, preparând miniplăcinţele de primăvară perfecte pentru o ieşire în aer liber, apoi fac desertul folosind trei ingrediente din coşul de picnic.

  • Cu Guy la băcănie

    Guy Fieri invită în Flavortown veterani militari care gătesc bine. Echipele au de parcurs un traseu cu obstacole când fac cumpărături pentru o reţetă americană clasică, de suflet.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Patru chefi la început de drum se întrec în faţa unui juriu format din trei experţi. Fel după fel, folosesc ingredientele dintr-un coş misterios ca să prepare o masă extraordinară.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Dulcele gust al victoriei

    Este ultima şansă din acest sezon pentru Anamaria, Monty, Maythe, Lili şi RaChelle, dacă vor să-şi atingă ţelul de a fi cele mai bune nume din domeniul cofetăriei.

  • Campionatul Copiilor: Reţete la cuptor

    Mai mulţi tineri cofetari talentaţi concurează în diverse probe creative, pentru un premiu de 25.000$ în bani şi titlul de Campion al Copiilor pentru Reţete la Cuptor.

  • Mâncăruri bizare: Destinaţii delicioase

    Andrew Zimmern străbate globul, căutând reţete definitorii pentru diverse locuri. Pe parcurs, descoperă secrete şi poveşti ascunse în spatele unor mâncăruri legendare.

  • Mâncăruri bizare: Destinaţii delicioase

    Andrew Zimmern străbate globul, căutând reţete definitorii pentru diverse locuri. Pe parcurs, descoperă secrete şi poveşti ascunse în spatele unor mâncăruri legendare.

  • Primăvara în bucătărie

    Molly Yeh vine cu probe inspirate de Mardi Gras. Cofetarii reinterpretează reţeta clasică de „prăjitură a regilor", apoi pregătesc o paradă cu care alegorice de Mardi Gras.

  • Bucătărim împreună

    Echipa se bucură de vechi reţete preferate, inclusiv clătite cu glazură de lămâie şi sirop de arţar. Comicul Michelle Collins învaţă cum să facă sărmăluţe în stil unguresc.

  • Primăvara în bucătărie

    Juraţii îi surprind pe concurenţi oferindu-i o a doua şansă unui cofetar eliminat din joc. Molly Yeh le cere concurenţilor să prepare deserturi în care apar dulciuri.

  • Contra lui Bobby Flay

    Valerie Bertinelli şi Amanda Freitag apelează la doi chefi din New York ca să-l învingă pe Bobby. Pentru început, chefii trebuie să gătească folosind o brânză cu un miros puternic.

  • Contra lui Bobby Flay

    Actorul Reid Scott şi chef Sunny Anderson fac echipă ca să-l învingă pe Bobby. În prima rundă, chefii Ned Baldwin şi Sieger Bayer vor găti folosind ciuperci „trâmbiţa piticului".

  • Restaurante americane

    Guy Fieri se înfruptă din tot felul de creaţii cu carne. În Santa Rosa vizitează un restaurant vietnamez care prepară un pho fenomenal, cu carne de porc la grătar.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri se răsfaţă cu bunătăţi delicioase, din carne. În meniu are burger cu brânză preparată cu ardei, apoi orez prăjit cu kimchi şi ramen de porc, absolut senzaţional.

  • Restaurante imposibile

    În Pennsylvania, Robert vrea să salveze Soul Food in the Park. Trebuie să renoveze complet clădirea părăginită şi să-l ajute pe proprietar să-şi rezolve problemele iscate de furie.

  • Restaurante imposibile

    Robert încearcă să salveze The Ship Inn din Exton, Pennsylvania. Managerul tiranic al restaurantului a acumulat mai multe relaţii distruse şi datorii în valoare de 895.000$.

  • Restaurante imposibile

    Robert ajută localul On The Bayou din Milwaukee, Wisconsin, unde trebuie să-i ajute pe proprietarii căsătoriţi să-şi repare relaţia distrusă, ca să-şi salveze sursa de venituri.

Sâmbătă

27 aprilie

  • Bucătărim împreună

    Echipa trece în revistă arome şi reţete preferate ale spectatorilor, cum sunt pulpele de pui înăbuşite cu ceapă, în stil franţuzesc. Katie Lee face un nou aluat de pizza, din năut.

  • Acasă la Giada

    Giada De Larentiis găzduieşte cu plăcere la ea acasă mese intime, dar şi festivităţi la scară mare. Ea ne dezvăluie reţetele ei unice, memorabile, şi tot felul de trucuri utile.

  • Regele cofetarilor în competiţie

    Buddy şi Duff se întrec pregătind zeci de gogoşi prăjite, pentru ora de vârf la un celebru restaurant drive-thru, apoi fac torturi fermecătoare pentru magicienii Penn şi Teller.

  • Regele cofetarilor în competiţie

    Chefii Buddy şi Duff prepară deserturi cu ciocolată în care ascund inele de logodnă pentru două cereri în căsătorie-surpriză, şi în finală - torturi inspirate de ştiinţă şi spaţiu!

  • Călătorii culinare fără reţete

    În Santa Barbara, California, băieţii îşi încearcă mâna la fileuri de peşte, apoi dezosează specialităţi din fructe-de-mare la Barbareno pentru Mike Chen, invitat în juriu.

  • Cel mai bun cofetar din America

    În finală, cofetarii trebuie să pregătească o prăjitură-tsunami, cu lămâi şi avocado. În plus, trebuie să creeze un desert cu temă hawaiiană, înalt de peste o jumătate de metru.

  • Război în bucătărie

    Jonathan Bennett e gazda concursului în care patru cofetari experţi se întrec ca să vadă al cui tort va deveni vedeta unui eveniment important.

  • Război în bucătărie

    Jonathan Bennett e gazda concursului în care patru cofetari experţi se întrec ca să vadă al cui tort va deveni vedeta unui eveniment important.

  • Război în bucătărie

    Jonathan Bennett e gazda concursului în care patru cofetari experţi se întrec ca să vadă al cui tort va deveni vedeta unui eveniment important.

  • Primăvara în bucătărie

    Cei opt concurenţi lucrează în echipe, preparând miniplăcinţele de primăvară perfecte pentru o ieşire în aer liber, apoi fac desertul folosind trei ingrediente din coşul de picnic.

  • Campionatul Copiilor: Reţete la cuptor

    Valerie Bertinelli şi Duff Goldman le cer celor trei finalişti să facă prăjituri care să arate şi să erupă ca un vulcan adevărat, ca pentru o expoziţie şcolară pe teme ştiinţifice.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Contra lui Bobby Flay

    Christian Petroni şi Leah Cohen, foşti membri ai juriului, se întorc acum în bucătărie. Laura Vitale şi Jet Tila îi jurizează şi aleg un chef care să-l înfrunte pe Bobby.

  • Contra lui Bobby Flay

    Scott Conant şi actriţa Jane Seymour vor să-i dea de lucru lui Bobby Flay. Cei doi recrutează un duet de chefi celebri: Nate Appleman din New York şi Silvia Barban din Italia.

  • Contra lui Bobby Flay

    Actriţa Emilie de Ravin şi Katie Lee nu glumesc deloc când încearcă să-l învingă pe Bobby Flay. Ele îi recrutează pe chefii Jamie Lynch şi Shorne Benjamin.

  • Contra lui Bobby Flay

    Amanda Freitag şi Laura Vitale vin pregătite să-i dea lui Bobby o lecţie despre înfrângere! Ele îi aduc pe chefii Asif Syed şi Jordan Frosolone.

  • Instrucţie în bucătărie

    Un chef de 23 de ani are nevoie de ajutorul lui Cliff ca să aibă o atitudine mai bună. Apoi Cliff ajută un proprietar de restaurant care trebuie să fie mai hotărât.

  • Următorul mare cofetar

    Fetele se întrec cu băieţii într-o probă eliminatorie, pregătind torturi tematice. Buddy pune cele două echipe să creeze torturi tematice inventive, pentru portofoliul cofetăriei.

  • Contra lui Bobby Flay

    Aisha Tyler, actriţă şi om de comedie, îl îmbie pe Bobby Flay cu cocktailuri, alături de Katie Lee Biegel. Jeff Potts şi Brittney Williams toastează pentru calea lor spre victorie.

  • Contra lui Bobby Flay

    Sunny Hostin de la The View şi Christian Petroni îl provoacă pe Bobby Flay la o probă cu rulouri indiene. Chefii Romain Paumier şi Avishar Barua sunt pe fază în bucătărie.

  • Resturi de mâncare şi reţete bestiale

    Omayra Dakis, proprietara unui food truck, şi chef Dominque Crisp transformă resturi de mâncare în tacos şi ramen, apoi gătesc pentru Antonia Lofaso şi Jake Smollett.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Chefii trebuie să îmbine arome dulci şi sărate în reţetele lor. În prima rundă, concurenţii trebuie să combine o plăcintă marocană cu nişte bacon caramelizat.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Concurenţii au de preparat reţete sexy din coşurile pline cu afrodisiace! La felul principal, o reţetă de suflet în formă de inimă şi un fruct dulce formează o combinaţie rară.

  • Primăvara în bucătărie

    Cei opt concurenţi lucrează în echipe, preparând miniplăcinţele de primăvară perfecte pentru o ieşire în aer liber, apoi fac desertul folosind trei ingrediente din coşul de picnic.

  • Campionatul Copiilor: Reţete la cuptor

    Valerie Bertinelli şi Duff Goldman le cer celor trei finalişti să facă prăjituri care să arate şi să erupă ca un vulcan adevărat, ca pentru o expoziţie şcolară pe teme ştiinţifice.

  • Instrucţie în bucătărie

    Un chef de 23 de ani are nevoie de ajutorul lui Cliff ca să aibă o atitudine mai bună. Apoi Cliff ajută un proprietar de restaurant care trebuie să fie mai hotărât.

  • Gătim la fermă

    Nancy Fuller sărbătoreşte Ziua Mamei cu trei dintre fiicele ei. În meniu avem escalop de viţel cu sos de ciuperci şi vin, apoi o prăjitură cu afine.

  • Gătim la fermă

    Nancy Fuller şi prietena ei, Kardea Brown, servesc nişte reţete clasice, pentru un weekend „de doamne". În meniu: pulpă de miel înăbuşită, cu miere, şi paste cu parmezan şi ardei.

  • Bucătărim împreună

    Echipa trece în revistă arome şi reţete preferate ale spectatorilor, cum sunt pulpele de pui înăbuşite cu ceapă, în stil franţuzesc. Katie Lee face un nou aluat de pizza, din năut.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Gătim la fermă

    Nancy Fuller sărbătoreşte Ziua Mamei cu trei dintre fiicele ei. În meniu avem escalop de viţel cu sos de ciuperci şi vin, apoi o prăjitură cu afine.

  • Gătim la fermă

    Nancy Fuller şi prietena ei, Kardea Brown, servesc nişte reţete clasice, pentru un weekend „de doamne". În meniu: pulpă de miel înăbuşită, cu miere, şi paste cu parmezan şi ardei.

Duminică

28 aprilie

  • Bucătărim împreună

    Echipa dezvăluie ingrediente secrete pentru pui la cuptor, hummus şi alte preparate. Nutriţionista Joy Bauer vine cu secrete dulci, pentru reţete de deserturi sănătoase.

  • Acasă la Giada

    Giada De Larentiis găzduieşte cu plăcere la ea acasă mese intime, dar şi festivităţi la scară mare. Ea ne dezvăluie reţetele ei unice, memorabile, şi tot felul de trucuri utile.

  • Restaurante imposibile

    Robert vizitează Turnpike's Rest Stop din Spring Hill, Florida. În scurt timp, îşi dă seama că declinul afacerii e provocat de lipsă de comunicare şi sandviciuri supradimensionate.

  • Restaurante imposibile

    Robert vrea să ajute Deraney's Two City Tavern din Barnesville, Georgia. Va reuşi proprietarul să-şi îmbunătăţească relaţia cu personalul şi cu comunitatea locală?

  • Restaurante imposibile

    Robert încearcă să salveze Grille No. 13 din Waldorf, Maryland. Proprietara a acumulat datorii de 350.000$ şi nu are deloc timp să stea cu fetiţa ei, care e încă un bebeluş.

  • Gătit cu flăcări

    Roger Mooking străbate Statele Unite ca să viziteze bucătari care gătesc acasă, maeştri ai grătarelor şi chefi care folosesc focul cu multă ingeniozitate când fac mâncare.

  • Gătit cu flăcări

    Roger Mooking străbate Statele Unite ca să viziteze bucătari care gătesc acasă, maeştri ai grătarelor şi chefi care folosesc focul cu multă ingeniozitate când fac mâncare.

  • Gătit cu flăcări

    Roger Mooking străbate Statele Unite ca să viziteze bucătari care gătesc acasă, maeştri ai grătarelor şi chefi care folosesc focul cu multă ingeniozitate când fac mâncare.

  • Gătit cu flăcări

    Roger Mooking străbate Statele Unite ca să viziteze bucătari care gătesc acasă, maeştri ai grătarelor şi chefi care folosesc focul cu multă ingeniozitate când fac mâncare.

  • Gătit cu flăcări

    Roger Mooking străbate Statele Unite ca să viziteze bucătari care gătesc acasă, maeştri ai grătarelor şi chefi care folosesc focul cu multă ingeniozitate când fac mâncare.

  • Gătit cu flăcări

    Roger Mooking străbate Statele Unite ca să viziteze bucătari care gătesc acasă, maeştri ai grătarelor şi chefi care folosesc focul cu multă ingeniozitate când fac mâncare.

  • Gătit cu flăcări

    Roger Mooking străbate Statele Unite ca să viziteze bucătari care gătesc acasă, maeştri ai grătarelor şi chefi care folosesc focul cu multă ingeniozitate când fac mâncare.

  • Gătit cu flăcări

    Roger Mooking străbate Statele Unite ca să viziteze bucătari care gătesc acasă, maeştri ai grătarelor şi chefi care folosesc focul cu multă ingeniozitate când fac mâncare.

  • Instrucţie în bucătărie

    Un chef de 23 de ani are nevoie de ajutorul lui Cliff ca să aibă o atitudine mai bună. Apoi Cliff ajută un proprietar de restaurant care trebuie să fie mai hotărât.

  • Următorul mare cofetar

    Fetele se întrec cu băieţii într-o probă eliminatorie, pregătind torturi tematice. Buddy pune cele două echipe să creeze torturi tematice inventive, pentru portofoliul cofetăriei.

  • Competiţia restaurantelor mobile

    Opt food truck-uri gourmet pornesc într-o călătorie culinară de proporţii, ca să-i convingă pe americani să iasă din zona lor de confort culinar şi să încerce reţete noi.

  • Competiţia restaurantelor mobile

    Opt food truck-uri gourmet pornesc într-o călătorie culinară de proporţii, ca să-i convingă pe americani să iasă din zona lor de confort culinar şi să încerce reţete noi.

  • Competiţia restaurantelor mobile

    Opt food truck-uri gourmet pornesc într-o călătorie culinară de proporţii, ca să-i convingă pe americani să iasă din zona lor de confort culinar şi să încerce reţete noi.

  • Competiţia restaurantelor mobile

    Opt food truck-uri gourmet pornesc într-o călătorie culinară de proporţii, ca să-i convingă pe americani să iasă din zona lor de confort culinar şi să încerce reţete noi.

  • Misiune imposibilă: Cina

    Robert Irvine ajunge în Santa Catalina pentru noul sezon turistic. Sărbătorind renaşterea insulei, el ajută un restaurant să se lanseze în stil mare.

  • Triplu test culinar cu Bobby

    Byron Gomez, chef din Costa Rica, speră că aromele lui inedite şi pregătirea Michelin îl vor ajuta să ia acasă premiul de 25.000$ de la Titanii lui Bobby Flay.

  • Micuţii cofetari

    Echipele de copii cofetari au misiunea de a pregăti şi decora torturi în formă de trenuri de sărbătoare. Într-una din probe vor transforma teancuri de fursecuri în pomi de Crăciun.

  • Maestrul cofetar

    Reţete şi testosteron: Tony Siragusa şi Jason Cameron, specialişti în amenajat spaţii pentru băieţi, năvălesc la Charm City Cakes ca să-i amenajeze lui Duff subsolul pe gustul lui.

  • Maestrul cofetar

    Duff trebuie să facă un tort de forma Bursei din New York şi are voie să sune clopoţelul care anunţă deschiderea şedinţei, apoi livrează un tort la legendara Casă James Beard.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree e la fermă, unde prepară reţete simple şi rapide. Nişte spaghete cu scoici, foarte uşor de făcut, pâine prăjită cu avocado şi brânză de capră, apoi o supă Tex-Mex cu gnocchi.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree şi Ladd se bucură de o seară împreună, acasă, cu mâncăruri delicioase. Ea face frigărui cu carne şi fructe de mare, plus salată de lăptuci cu un sos gustos, ca la fermă.

  • Acasă la Giada

    Giada e gazde unei mese tradiţionale de Ziua Recunoştinţei. Meniul conţine piept de curcan, frigărui cu varză de Bruxelles şi bacon în sos de bourbon, apoi piure de rădăcinoase.

  • Acasă la Giada

    Giada De Laurentiis e invitata unui eveniment de la Hollywood, pentru un nou program matinal de comedie. Ea pregăteşte reţete de mic-dejun, ca să le aducă la eveniment.

  • Misiune imposibilă: Cina

    Robert Irvine ajunge în Santa Catalina pentru noul sezon turistic. Sărbătorind renaşterea insulei, el ajută un restaurant să se lanseze în stil mare.

  • Triplu test culinar cu Bobby

    Byron Gomez, chef din Costa Rica, speră că aromele lui inedite şi pregătirea Michelin îl vor ajuta să ia acasă premiul de 25.000$ de la Titanii lui Bobby Flay.

  • Următorul mare cofetar

    Fetele se întrec cu băieţii într-o probă eliminatorie, pregătind torturi tematice. Buddy pune cele două echipe să creeze torturi tematice inventive, pentru portofoliul cofetăriei.

  • Gătim la fermă

    Nancy Fuller şi Eddie Jackson hrănesc nişte mici sportivi. În meniu avem coaste de vită la grătar, budincă de mălai cu smântână şi îngheţată prăjită.

  • Gătim la fermă

    Nancy Fuller pregăteşte ceva special pentru nepoţii ei: micul dejun pe post de cină! În meniu: chifle cu scorţişoară, clătite cu cârnaţi şi lapte cu căpşuni şi banane.

  • Bucătărim împreună

    Echipa dezvăluie ingrediente secrete pentru pui la cuptor, hummus şi alte preparate. Nutriţionista Joy Bauer vine cu secrete dulci, pentru reţete de deserturi sănătoase.

  • Cină la Tiffani

    Tiffani Thiessen îşi invită prietenii celebri la cine delicioase, într-o companie aleasă. Petrecerile ei sunt o combinaţie excelentă de mâncăruri gustoase şi distracţie pe cinste.

  • Cină la Tiffani

    Tiffani Thiessen îşi invită prietenii celebri la cine delicioase, într-o companie aleasă. Petrecerile ei sunt o combinaţie excelentă de mâncăruri gustoase şi distracţie pe cinste.

  • Cină la Tiffani

    Tiffani Thiessen îşi invită prietenii celebri la cine delicioase, într-o companie aleasă. Petrecerile ei sunt o combinaţie excelentă de mâncăruri gustoase şi distracţie pe cinste.

  • Cină la Tiffani

    Tiffani Thiessen îşi invită prietenii celebri la cine delicioase, într-o companie aleasă. Petrecerile ei sunt o combinaţie excelentă de mâncăruri gustoase şi distracţie pe cinste.

  • Cină la Tiffani

    Tiffani Thiessen îşi invită prietenii celebri la cine delicioase, într-o companie aleasă. Petrecerile ei sunt o combinaţie excelentă de mâncăruri gustoase şi distracţie pe cinste.

  • Cină la Tiffani

    Tiffani Thiessen îşi invită prietenii celebri la cine delicioase, într-o companie aleasă. Petrecerile ei sunt o combinaţie excelentă de mâncăruri gustoase şi distracţie pe cinste.

  • Petrecerile Patriciei

    Patricia Heaton, actriţă premiată, ne deschide uşa casei ei şi pregăteşte reţete incredibile, numai bune pentru petreceri, ca să-şi primească prietenii, colegii actori şi familia.

  • Petrecerile Patriciei

    Patricia Heaton, actriţă premiată, ne deschide uşa casei ei şi pregăteşte reţete incredibile, numai bune pentru petreceri, ca să-şi primească prietenii, colegii actori şi familia.

  • Petrecerile Patriciei

    Patricia Heaton, actriţă premiată, ne deschide uşa casei ei şi pregăteşte reţete incredibile, numai bune pentru petreceri, ca să-şi primească prietenii, colegii actori şi familia.

  • Petrecerile Patriciei

    Patricia Heaton, actriţă premiată, ne deschide uşa casei ei şi pregăteşte reţete incredibile, numai bune pentru petreceri, ca să-şi primească prietenii, colegii actori şi familia.

  • Gătim la fermă

    Nancy Fuller şi Eddie Jackson hrănesc nişte mici sportivi. În meniu avem coaste de vită la grătar, budincă de mălai cu smântână şi îngheţată prăjită.

  • Gătim la fermă

    Nancy Fuller pregăteşte ceva special pentru nepoţii ei: micul dejun pe post de cină! În meniu: chifle cu scorţişoară, clătite cu cârnaţi şi lapte cu căpşuni şi banane.

Luni

29 aprilie

  • Bucătărim împreună

    Echipa ne dezvăluie diverse secrete despre reţete minunate şi ingrediente obligatorii, cum ar fi chifteluţele magice, făcute fără pâine, sau sos de roşii rumenit la cuptor.

  • Acasă la Giada

    Giada De Larentiis găzduieşte cu plăcere la ea acasă mese intime, dar şi festivităţi la scară mare. Ea ne dezvăluie reţetele ei unice, memorabile, şi tot felul de trucuri utile.

  • Primăvara în bucătărie

    Sărbătorile se ţin lanţ, iar Molly Yeh e sufletul petrecerii. Ea le cere cofetarilor să pregătească deserturi folosind ca ingrediente cocktailuri, vin şi brânză.

  • Contra lui Bobby Flay

    Damaris Phillips şi Michael Symon, disperaţi să-l învingă pe amicul lor Bobby, speră că doi chefi din New York, Andrew Lukovsky şi Airis Johnson, vor obţine această victorie.

  • Contra lui Bobby Flay

    Wolfgang Puck şi Ted Allen au ales doi chefi talentaţi ca să-l provoace pe Bobby la întrecere. În prima rundă, ei trebuie să prepare o reţetă gustoasă, cu ciuperci champignon.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri se ospătează generos cu tot felul de bunătăţi, de la reţete senzaţionale cu carne afumată până la vafele cu bacon.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri se înfruptă din reţete cu arome regionale. În California, un local mexican grozav serveşte specialităţi în stil Michoacán, cum ar fi o pastă de legume foarte picantă.

  • Cu Guy la băcănie

    Buddy Valastro, zis „Regele cofetarilor", îl convinge pe Guy Fieri să declare Ziua Desertului în Flavortown! Patru chefi se întrec pentru premii, în jocuri inspirate de deserturi.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Patru chefi la început de drum se întrec în faţa unui juriu format din trei experţi. Fel după fel, folosesc ingredientele dintr-un coş misterios ca să prepare o masă extraordinară.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Dulcele gust al victoriei

    Concurenţii se întrec pentru marele titlu în Concursul Zahărului Suprem. Juraţii evaluează măiestria decoraţiunilor dulci ale lui Maythe, iar Lili şi RaChelle se iau la întrecere.

  • Misiune imposibilă: Cina

    Robert Irvine ajunge în Santa Catalina pentru noul sezon turistic. Sărbătorind renaşterea insulei, el ajută un restaurant să se lanseze în stil mare.

  • Triplu test culinar cu Bobby

    Byron Gomez, chef din Costa Rica, speră că aromele lui inedite şi pregătirea Michelin îl vor ajuta să ia acasă premiul de 25.000$ de la Titanii lui Bobby Flay.

  • Campionatul Copiilor: Reţete la cuptor

    Mai mulţi tineri cofetari talentaţi concurează în diverse probe creative, pentru un premiu de 25.000$ în bani şi titlul de Campion al Copiilor pentru Reţete la Cuptor.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly e gazda unei petreceri la fermă pentru care pregăteşte pui fript cu lapte bătut, o salată cu broccoli la cuptor şi struguri, apoi o glazură dulce, cu zmeură.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly sărbătoreşte Ziua Recunoştinţei la fermă, cu mâncare din belşug! În meniu: cartofi copţi de două ori, o reţetă cu varză de Bruxelles şi o plăcintă clasică de dovleac.

  • Mâncăruri bizare: Destinaţii delicioase

    Andrew Zimmern străbate globul, căutând reţete definitorii pentru diverse locuri. Pe parcurs, descoperă secrete şi poveşti ascunse în spatele unor mâncăruri legendare.

  • Mâncăruri bizare: Destinaţii delicioase

    Andrew Zimmern străbate globul, căutând reţete definitorii pentru diverse locuri. Pe parcurs, descoperă secrete şi poveşti ascunse în spatele unor mâncăruri legendare.

  • Primăvara în bucătărie

    Cofetarii din concurs trebuie să pregătească fursecuri cu cafea supradimensionate, apoi lucrează în echipă ca să facă un delicios platou de deserturi.

  • Contra lui Bobby Flay

    Starul hip-hop Lil Jon şi Anne Burrell se dezlănţuie în bucătărie, printre luminiţe, muzici şi sticle. Chefii Eva Pesantez şi Robert Butts speră să-l învingă pe Bobby.

  • Contra lui Bobby Flay

    Chefii Dan Jackson şi Camila Rinaldi sunt ajutaţi şi încurajaţi de Sunny Anderson şi Jet Tila, în timp ce încearcă să-l înfrângă pe Bobby Flay. Vor reuşi oare?

  • Lista lui Flay

    Bobby Flay şi fiica lui, Sophie, merg cu bicicletele până la Sweet Chick, restaurantul lor preferat care serveşte pui fript, apoi Bobby devine nostalgic la Blue Ribbon.

  • Bobby Flay: Dependent de grătar

    Bobby Flay, marele maestru al grătarului, se dă peste cap şi îşi demonstrează tehnicile de expert în domeniu, încercând metode noi, complet surprinzătoare.

  • Cu Guy la băcănie

    Buddy Valastro, zis „Regele cofetarilor", îl convinge pe Guy Fieri să declare Ziua Desertului în Flavortown! Patru chefi se întrec pentru premii, în jocuri inspirate de deserturi.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Patru chefi la început de drum se întrec în faţa unui juriu format din trei experţi. Fel după fel, folosesc ingredientele dintr-un coş misterios ca să prepare o masă extraordinară.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Dulcele gust al victoriei

    Concurenţii se întrec pentru marele titlu în Concursul Zahărului Suprem. Juraţii evaluează măiestria decoraţiunilor dulci ale lui Maythe, iar Lili şi RaChelle se iau la întrecere.

  • Campionatul Copiilor: Reţete la cuptor

    Mai mulţi tineri cofetari talentaţi concurează în diverse probe creative, pentru un premiu de 25.000$ în bani şi titlul de Campion al Copiilor pentru Reţete la Cuptor.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly e gazda unei petreceri la fermă pentru care pregăteşte pui fript cu lapte bătut, o salată cu broccoli la cuptor şi struguri, apoi o glazură dulce, cu zmeură.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly sărbătoreşte Ziua Recunoştinţei la fermă, cu mâncare din belşug! În meniu: cartofi copţi de două ori, o reţetă cu varză de Bruxelles şi o plăcintă clasică de dovleac.

  • Mâncăruri bizare: Destinaţii delicioase

    Andrew Zimmern străbate globul, căutând reţete definitorii pentru diverse locuri. Pe parcurs, descoperă secrete şi poveşti ascunse în spatele unor mâncăruri legendare.

  • Mâncăruri bizare: Destinaţii delicioase

    Andrew Zimmern străbate globul, căutând reţete definitorii pentru diverse locuri. Pe parcurs, descoperă secrete şi poveşti ascunse în spatele unor mâncăruri legendare.

  • Primăvara în bucătărie

    Cofetarii din concurs trebuie să pregătească fursecuri cu cafea supradimensionate, apoi lucrează în echipă ca să facă un delicios platou de deserturi.

  • Bucătărim împreună

    Echipa ne dezvăluie diverse secrete despre reţete minunate şi ingrediente obligatorii, cum ar fi chifteluţele magice, făcute fără pâine, sau sos de roşii rumenit la cuptor.

  • Primăvara în bucătărie

    Sărbătorile se ţin lanţ, iar Molly Yeh e sufletul petrecerii. Ea le cere cofetarilor să pregătească deserturi folosind ca ingrediente cocktailuri, vin şi brânză.

  • Contra lui Bobby Flay

    Damaris Phillips şi Michael Symon, disperaţi să-l învingă pe amicul lor Bobby, speră că doi chefi din New York, Andrew Lukovsky şi Airis Johnson, vor obţine această victorie.

  • Contra lui Bobby Flay

    Wolfgang Puck şi Ted Allen au ales doi chefi talentaţi ca să-l provoace pe Bobby la întrecere. În prima rundă, ei trebuie să prepare o reţetă gustoasă, cu ciuperci champignon.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri se ospătează generos cu tot felul de bunătăţi, de la reţete senzaţionale cu carne afumată până la vafele cu bacon.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri se înfruptă din reţete cu arome regionale. În California, un local mexican grozav serveşte specialităţi în stil Michoacán, cum ar fi o pastă de legume foarte picantă.

  • Restaurante imposibile

    Robert ajunge în Milwaukee ca să ajute un restaurant Tex-Mex înecat în datorii. Proprietarul trebuie să ia nişte decizii dificile ca să-şi salveze şi restaurantul, şi familia.

  • Restaurante imposibile

    Fraţii Yaser şi Nader sunt la un pas de a pierde Gaston's, bistroul lor franţuzesc. Robert trebuie să-i convingă pe aceşti proprietari plini de iluzii să-şi transforme afacerea.

  • Restaurante imposibile

    Robert Irvine ajunge la Smith's Soul Food Bistro, în Gastonia, Carolina de Nord. Proprietara localului, Cheryl, o fostă antrenoare de baschet, şi-a propus să-şi ajute comunitatea.

Marţi

30 aprilie

  • Bucătărim împreună

    Echipa foloseşte şi ultimul strop din produsul-vedetă al sezonului, preparând o mulţime de reţete pe bază de citrice: feluri principale, aperitive şi deserturi!

  • Africa în bucate

    În Africa există o cultură şi o istorie bogată a mâncărurilor de stradă. Chef Nti explorează reţetele delicioase găsite la ofertă şi reface câteva dintre preparatele ei preferate.

  • Primăvara în bucătărie

    Ultimii patru concurenţi trebuie să facă o reţetă de familie îndrăgită şi un tort de nuntă după o reţetă moştenită în familie. Campionul ales de juriu va primi premiul de 25.000$!

  • Restaurante americane

    Guy Fieri degustă arta culinară cu note culturale. Pentru început, vizitează o cafenea care serveşte specialităţi scandinave în Salt Lake City, încă din anii 1950.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri merge într-un local unde reţetele de burger conţin bere adăugată peste carnea de vită. El ajunge apoi într-un local simpatic din Atlanta, care serveşte tacos adevăraţi.

  • Cu Guy la băcănie

    Guy Fieri schimbă regulile! Chefii concurenţi pot să intre o singură dată în fiecare raion al supermarketului, ca să cumpere ingrediente, şi Guy adaugă un joc nou în fiecare rundă.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Patru chefi la început de drum se întrec în faţa unui juriu format din trei experţi. Fel după fel, folosesc ingredientele dintr-un coş misterios ca să prepare o masă extraordinară.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Dulcele gust al victoriei

    La un concurs naţional de prăjituri, tema „Minunăţiile iernii" îi pune pe concurenţi să-şi etaleze măiestria pregătind cele mai bune prăjituri ale lor pentru sărbători.

  • Contra lui Bobby Flay

    Starul hip-hop Lil Jon şi Anne Burrell se dezlănţuie în bucătărie, printre luminiţe, muzici şi sticle. Chefii Eva Pesantez şi Robert Butts speră să-l învingă pe Bobby.

  • Contra lui Bobby Flay

    Chefii Dan Jackson şi Camila Rinaldi sunt ajutaţi şi încurajaţi de Sunny Anderson şi Jet Tila, în timp ce încearcă să-l înfrângă pe Bobby Flay. Vor reuşi oare?

  • Lista lui Flay

    Bobby Flay şi fiica lui, Sophie, merg cu bicicletele până la Sweet Chick, restaurantul lor preferat care serveşte pui fript, apoi Bobby devine nostalgic la Blue Ribbon.

  • Bobby Flay: Dependent de grătar

    Bobby Flay, marele maestru al grătarului, se dă peste cap şi îşi demonstrează tehnicile de expert în domeniu, încercând metode noi, complet surprinzătoare.

  • Campionatul Copiilor: Reţete la cuptor

    Valerie şi Duff le cer concurenţilor să facă brioşe după reţete mult îndrăgite. Apoi cofetarii lucrează în perechi, ca să creeze o nouă brioşă, pentru viitor.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly şi soţul ei aduc la fermă spiritul unei petreceri într-un local de bowling. În meniu avem vafe cu cartofi dulci, nachos şi prăjiturele cu cocos în formă de biluţe.

  • Bucătăria de la fermă

    În timp ce Nick şi tatăl lui au de lucru, reparând nişte utilaje agricole, Molly pregăteşte lipii cu iaurt şi lămâie, apoi plăcinte picante cu carne de pui, coapte la tavă.

  • Mâncăruri bizare: Destinaţii delicioase

    Andrew Zimmern străbate globul, căutând reţete definitorii pentru diverse locuri. Pe parcurs, descoperă secrete şi poveşti ascunse în spatele unor mâncăruri legendare.

  • Mâncăruri bizare: Destinaţii delicioase

    Andrew Zimmern străbate globul, căutând reţete definitorii pentru diverse locuri. Pe parcurs, descoperă secrete şi poveşti ascunse în spatele unor mâncăruri legendare.

  • Primăvara în bucătărie

    Festivalurile dedicate cireşilor înfloriţi sunt un simbol şi o sărbătoare a primăverii. Molly Yeh le cere cofetarilor să pregătească deserturi inspirate de cireşii înfloriţi.

  • Maeştrii dulciurilor

    Patru chefi pricepuţi la dulciuri sunt primii care pun piciorul în bucătărie pentru o competiţie festivă, dar o surpriză uimitoare le-ar putea afecta încrederea în forţele lor.

  • Maestrul cofetar

    Maestrul Duff ajută un pompier romantic să îşi ceară iubita de soţie în mod memorabil, apoi prepară un bufet cu deserturi pentru o companie care sărbătoreşte Crăciunul în iulie.

  • Maestrul cofetar

    Echipa de la Charm City Cakes concepe un tort-rebus pentru o nuntă, apoi maestrul Duff şi decoratorii lui livrează un tort pentru militarii care îşi fac zilnic datoria.

  • Cu Guy la băcănie

    Guy Fieri schimbă regulile! Chefii concurenţi pot să intre o singură dată în fiecare raion al supermarketului, ca să cumpere ingrediente, şi Guy adaugă un joc nou în fiecare rundă.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Patru chefi la început de drum se întrec în faţa unui juriu format din trei experţi. Fel după fel, folosesc ingredientele dintr-un coş misterios ca să prepare o masă extraordinară.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Dulcele gust al victoriei

    La un concurs naţional de prăjituri, tema „Minunăţiile iernii" îi pune pe concurenţi să-şi etaleze măiestria pregătind cele mai bune prăjituri ale lor pentru sărbători.

  • Campionatul Copiilor: Reţete la cuptor

    Valerie şi Duff le cer concurenţilor să facă brioşe după reţete mult îndrăgite. Apoi cofetarii lucrează în perechi, ca să creeze o nouă brioşă, pentru viitor.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly şi soţul ei aduc la fermă spiritul unei petreceri într-un local de bowling. În meniu avem vafe cu cartofi dulci, nachos şi prăjiturele cu cocos în formă de biluţe.

  • Bucătăria de la fermă

    În timp ce Nick şi tatăl lui au de lucru, reparând nişte utilaje agricole, Molly pregăteşte lipii cu iaurt şi lămâie, apoi plăcinte picante cu carne de pui, coapte la tavă.

  • Mâncăruri bizare: Destinaţii delicioase

    Andrew Zimmern străbate globul, căutând reţete definitorii pentru diverse locuri. Pe parcurs, descoperă secrete şi poveşti ascunse în spatele unor mâncăruri legendare.

  • Mâncăruri bizare: Destinaţii delicioase

    Andrew Zimmern străbate globul, căutând reţete definitorii pentru diverse locuri. Pe parcurs, descoperă secrete şi poveşti ascunse în spatele unor mâncăruri legendare.

  • Primăvara în bucătărie

    Festivalurile dedicate cireşilor înfloriţi sunt un simbol şi o sărbătoare a primăverii. Molly Yeh le cere cofetarilor să pregătească deserturi inspirate de cireşii înfloriţi.

  • Bucătărim împreună

    Echipa foloseşte şi ultimul strop din produsul-vedetă al sezonului, preparând o mulţime de reţete pe bază de citrice: feluri principale, aperitive şi deserturi!

  • Primăvara în bucătărie

    Ultimii patru concurenţi trebuie să facă o reţetă de familie îndrăgită şi un tort de nuntă după o reţetă moştenită în familie. Campionul ales de juriu va primi premiul de 25.000$!

  • Restaurante americane

    Guy Fieri degustă arta culinară cu note culturale. Pentru început, vizitează o cafenea care serveşte specialităţi scandinave în Salt Lake City, încă din anii 1950.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri merge într-un local unde reţetele de burger conţin bere adăugată peste carnea de vită. El ajunge apoi într-un local simpatic din Atlanta, care serveşte tacos adevăraţi.

  • Restaurante imposibile

    În Stone Mountain, Georgia, Robert Irvine vizitează un local cu probleme, Sweet Potato Café. Afacerea distruge nu doar finanţele proprietarilor, ci şi căsnicia lor de 25 de ani.

  • Restaurante imposibile

    În Madison, Florida, Robert Irvine îl ajută pe fiul unui proprietar de restaurant să capete încredere şi viziune, ca să preia afacerea familiei. Va reuşi să arate că e pregătit?

  • Restaurante imposibile

    Robert Irvine vizitează Amistad Grill, o afacere de familie din Florida. Proprietarul Omar are probleme de încredere, aşa încât îşi ceartă tot timpul soţia şi fiica.