Etapa a şaptea

Food Network HD - Programe TV

Sâmbătă

20 aprilie

  • Bucătărim împreună

    Cinci specialişti în mâncare prezintă informaţii amuzante şi reţete delicioase. De la idei simple pentru cină până la noi tendinţe alimentare, discutăm chestii culinare amuzante.

  • Acasă la Giada

    Giada De Larentiis găzduieşte cu plăcere la ea acasă mese intime, dar şi festivităţi la scară mare. Ea ne dezvăluie reţetele ei unice, memorabile, şi tot felul de trucuri utile.

  • Regele cofetarilor în competiţie

    După prima rundă, cei doi cofetari sunt la egalitate. Într-o atmosferă tot mai tensionată, ei prepară întâi gustări pentru un carnaval, apoi un tort inspirat de Bollywood.

  • Regele cofetarilor în competiţie

    Cofetarii Buddy Valastro şi Duff Goldman se întrec în probe culinare, ca să-şi măsoare măiestria şi să pună capăt uneia dintre cele mai longevive dispute din istoria branşei.

  • Regele cofetarilor în competiţie

    Competiţia se încinge: Duff îl provoacă pe Buddy să creeze deserturi elegante, placate, apoi cei doi pregătesc torturi pentru o vedetă venită să-şi probeze rochia de mireasă.

  • Cel mai bun cofetar din America

    Cei şapte cofetari reinterpretează desertul oficial al statului Dakota de Sud, apoi în concurs prepară un nou desert folosind ingredientele unei reţete de prăjituri din Minnesota.

  • Cel mai bun cofetar din America

    Cei şase cofetari reinventează „prăjitura denivelată" din Michigan, folosind aroma de cireşe, apoi prepară un fel de prăjiturele cu unt, un desert mult îndrăgit din Missouri.

  • Cel mai bun cofetar din America

    Cei cinci cofetari rămaşi reinventează plăcinta cu cremă din Boston folosind sirop de cafea şi creează deserturi minunat aranjate pe farfurii, inspirate de o prăjitură din Maine.

  • Cel mai bun cofetar din America

    Cofetarii devin inventivi cu o prăjitură bască în care pun ardei iute, apoi combină într-un desert original fursecul oficial al statului New Mexico, biscochito, şi tarta cu fructe.

  • Primăvara în bucătărie

    Cei nouă concurenţi rămaşi trebuie să facă aranjamente florale cu brioşe, folosind esenţe florale, apoi creează şi decorează bile ornamentale, în grădini comestibile.

  • Campionatul Copiilor: Reţete la cuptor

    Valerie Bertinelli şi Duff Goldman le cer micilor cofetari să pregătească gogoşi şi îngheţată în culori vii, cu două arome şi culori diferite.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Contra lui Bobby Flay

    Anne Burrell şi Jet Tila fac echipă ca să decidă cine îl poate înfrânge pe Bobby Flay. Trebuie să aleagă între pizzaiolo Tony Gemignani şi Robert Aikens din Anglia.

  • Contra lui Bobby Flay

    Cântăreaţa Debbie Gibson şi chef Katie Lee sunt membri ai juriului, iar chefii Ype Von Hengst şi William Wright concurează ca să vadă cine îl va înfrunta pe Bobby Flay.

  • Contra lui Bobby Flay

    Chefii Pasquale Cozzolino şi Ivana Raca nu s-au mulţumit să-l înfrunte pe Bobby Flay o singură dată, aşa că se întorc. Alex Guarnaschelli şi Stephanie Izard fac parte din juriu.

  • Contra lui Bobby Flay

    Bobby Flay îi aduce pe Katy Smith, chef al gastronomiei mexicane, şi Jose Guerrero, un chef din Denver. Michael Symon şi Valerie Bertinelli sunt presaţi să-şi aleagă concurentul.

  • Instrucţie în bucătărie

    Chef Cliff Crooks trimite chefi cu probleme din restaurantele Americii într-o tabără de pregătire foarte solicitantă, unde vor dovedi dacă merită să-şi păstreze locul în bucătărie.

  • Următorul mare cofetar

    Concurenţii trebuie să facă un tort înalt de un metru, decorat numai cu feluri de mâncare italieneşti autentice şi reconstituite întocmai.

  • Contra lui Bobby Flay

    Chefii Paolo Calamai şi Angelo Competiello, ajutaţi de Kalen Allen şi Anne Burrell, îi arată lui "Roberto" Flay cum se gătesc reţetele din Toscana în vechiul ţinut.

  • Contra lui Bobby Flay

    Scott Conant şi Damaris Phillips se dau peste cap - inclusiv la propriu, cu un dans - ca să-i ajute pe concurenţii Hari Pulapaka şi Denis Radovic să-l învingă pe Bobby Flay.

  • Lista lui Flay

    Bobby şi fiica lui, Sophie, vizitează localurile lor preferate care servesc homar în New York City. Bobby alege Ed's Lobster, iar ea alege Red Hook Lobster Pound din Brooklyn.

  • Lista lui Flay

    Bobby Flay şi fiica lui, Sophie, vizitează pizzeriile lor preferate din New York. Se plimbă prin West Village, iau o felie clasică de New York şi degustă plăcinte în stil Detroit.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    E timpul pentru taco, iar chefii se confruntă în prima rundă cu o surpriză cu fructe de mare. Pentru felul principal avem taco cu carne, iar desertul e picant!

  • Jocuri culinare cu Guy Fieri

    Guy Fieri se dă peste cap ca să pregătească o serie de probe culinare ridicole pentru Carnie Wilson, Ross Mathews şi DJ tWitch. Cine va câştiga tigaia de aur?

  • Primăvara în bucătărie

    Cei nouă concurenţi rămaşi trebuie să facă aranjamente florale cu brioşe, folosind esenţe florale, apoi creează şi decorează bile ornamentale, în grădini comestibile.

  • Campionatul Copiilor: Reţete la cuptor

    Valerie Bertinelli şi Duff Goldman le cer micilor cofetari să pregătească gogoşi şi îngheţată în culori vii, cu două arome şi culori diferite.

  • Instrucţie în bucătărie

    Chef Cliff Crooks trimite chefi cu probleme din restaurantele Americii într-o tabără de pregătire foarte solicitantă, unde vor dovedi dacă merită să-şi păstreze locul în bucătărie.

  • Gătim la fermă

    Nancy Fuller îi învaţă să gătească pe nepotul ei şi prietenii lui. În meniu vor avea pui cu parmezan şi ciocolată, apoi milkshake cu zmeură şi unt de arahide.

  • Gătim la fermă

    Nancy Fuller dă o petrecere, căci ferma ei împlineşte 250 de ani de existenţă. În meniu avem friptură de porc învelită în bacon şi un tort cu portocale, decorat în degradé.

  • Bucătărim împreună

    Cinci specialişti în mâncare prezintă informaţii amuzante şi reţete delicioase. De la idei simple pentru cină până la noi tendinţe alimentare, discutăm chestii culinare amuzante.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree e foarte prinsă: găteşte pentru nişte adolescenţi înfometaţi. În meniu: burritos delicioşi cu chilli, fâşii de pui cu miere şi nuci pecan, apoi pizza-sandvici cu brânză topită.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree prepară o cină intimă specială, de inspiraţie italiană. Meniul din seara întâlnirii: paste cu pui alături de o salată colorată, cu de toate, şi lipii cu patru feluri de brânză.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree pregăteşte pentru copiii din echipa ei de filmare mai multe bunătăţi: bacon cu ardei jalapeno, macaroane cu costiţă în stil cheeseburger şi o negresă decadentă, la tigaie.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree creează reţete răcoroase pentru o zi toridă. În meniu: o salată Caesar-Niçoise uimitoare, cu somon, şi cel mai grozav bol cu sushi de California.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree e la fermă, unde prepară reţete simple şi rapide. Nişte spaghete cu scoici, foarte uşor de făcut, pâine prăjită cu avocado şi brânză de capră, apoi o supă Tex-Mex cu gnocchi.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Gătim la fermă

    Nancy Fuller îi învaţă să gătească pe nepotul ei şi prietenii lui. În meniu vor avea pui cu parmezan şi ciocolată, apoi milkshake cu zmeură şi unt de arahide.

  • Gătim la fermă

    Nancy Fuller dă o petrecere, căci ferma ei împlineşte 250 de ani de existenţă. În meniu avem friptură de porc învelită în bacon şi un tort cu portocale, decorat în degradé.

Duminică

21 aprilie

  • Bucătărim împreună

    Echipa sărbătoreşte Ziua Îndrăgostiţilor. Sunny Anderson şi Jeff Mauro ne împărtăşesc reţetele lor pentru fructe-de-mare, iar Katie Lee face salsa Verde caldă, cu fistic.

  • Acasă la Giada

    Giada De Larentiis găzduieşte cu plăcere la ea acasă mese intime, dar şi festivităţi la scară mare. Ea ne dezvăluie reţetele ei unice, memorabile, şi tot felul de trucuri utile.

  • Restaurante imposibile

    Robert sare în ajutorul localului Z Fish House din Loudon, Tennessee. Îl va putea ajuta pe proprietarul care se zbate să-şi redescopere pasiunea şi să fie lider pentru echipa lui?

  • Restaurante imposibile

    Robert are 48 de ore ca să salveze Big Tom's Backyard Grill and Bar din Cleveland, Tennessee. Declinul acestui restaurant le distruge căsnicia proprietarilor, Tom şi Sabrina.

  • Restaurante imposibile

    Robert se ocupă de Mr. B's Southern Kitchen din Florida, unde descoperă un restaurant în declin, care îi dezbină pe fraţii Ninkia şi Calvin.

  • Burgeri, bere şi grătare

    Michael îşi face propriul burger în Rhode Island, gustă cea mai bună burtă de porc în Columbus, Ohio, apoi încearcă o adaptare nordică a reţetei sudice de barbecue, în Buffalo.

  • Burgeri, bere şi grătare

    În NY, Michael se desfată cu o lasagna reinventată decadent - cu carne de porc, piept de pui şi bacon - apoi macaroane cu brânză. În Pittsburgh gustă un burger special.

  • Burgeri, bere şi grătare

    În Cleveland, Michael gustă confit din aripioare de pui cu glazură de sirop de arţar şi ardei iute, iar în Indianapolis - coaste de porc afumate şi prăjite, suculente şi crocante.

  • Burgeri, bere şi grătare

    În Sagaponack, New York, Michael gustă coaste de porc afumate, cu un sos barbecue cu citrice. În Columbus, Ohio, încearcă un burger cu cârnaţi afumaţi.

  • Burgeri, bere şi grătare

    În Rhode Island, Michael gustă un cârnat tradiţional, servit pe o clătită cu chilli. La o afumătoare din Columbus, Ohio, se servesc coaste aşezate pe un pat de fân flambat.

  • Burgeri, bere şi grătare

    În Plainview, New York, Michael gustă un burger cu bacon şi ciocolată. Un restaurant din Columbus, Ohio, serveşte friptură cu ananas marinată în sos de soia, pe pat de orez prăjit.

  • Burgeri, bere şi grătare

    În Cleveland, Michael gustă reţete cu tente culinare greceşti: un burger cu carne de miel şi pastă de măsline. În Indianapolis încearcă reţete noi de coaste şi crenvurşti în aluat.

  • Gătit cu flăcări

    Roger Mooking străbate Statele Unite ca să viziteze bucătari care gătesc acasă, maeştri ai grătarelor şi chefi care folosesc focul cu multă ingeniozitate când fac mâncare.

  • Instrucţie în bucătărie

    Chef Cliff Crooks trimite chefi cu probleme din restaurantele Americii într-o tabără de pregătire foarte solicitantă, unde vor dovedi dacă merită să-şi păstreze locul în bucătărie.

  • Următorul mare cofetar

    Concurenţii trebuie să facă un tort înalt de un metru, decorat numai cu feluri de mâncare italieneşti autentice şi reconstituite întocmai.

  • Competiţia restaurantelor mobile

    Opt food truck-uri gourmet pornesc într-o călătorie culinară de proporţii, ca să-i convingă pe americani să iasă din zona lor de confort culinar şi să încerce reţete noi.

  • Competiţia restaurantelor mobile

    Opt food truck-uri gourmet pornesc într-o călătorie culinară de proporţii, ca să-i convingă pe americani să iasă din zona lor de confort culinar şi să încerce reţete noi.

  • Competiţia restaurantelor mobile

    Opt food truck-uri gourmet pornesc într-o călătorie culinară de proporţii, ca să-i convingă pe americani să iasă din zona lor de confort culinar şi să încerce reţete noi.

  • Competiţia restaurantelor mobile

    Opt food truck-uri gourmet pornesc într-o călătorie culinară de proporţii, ca să-i convingă pe americani să iasă din zona lor de confort culinar şi să încerce reţete noi.

  • Misiune imposibilă: Cina

    Robert pregăteşte o cină de 5 stele pentru 60 de soldaţi. Folosind doar o bucătărie de campanie şi raţii militare, are la dispoziţie doar şapte ore ca să prepare o cină rafinată.

  • Triplu test culinar cu Bobby

    Chef Mei Lin vine cu spiritul ei de competiţie în bucătăria lui Bobby. Ca fostă protejată a lui Michael Voltaggio, e gata să demonstreze că eleva îşi poate întrece maestrul.

  • Micuţii cofetari

    Echipele micuţilor cofetari se dezlănţuie făcând creaturi ale zăpezii din aluat de gogoşi! Apoi, într-o altă probă, trebuie să le facă şi căsuţe din cereale acestor creaturi.

  • Concursuri culinare surpriză

    Eddie Jackson îi face o surpriză lui Marcus, manager de programe şi bucătar amator, oferindu-i şansa unică de a-şi măsura talentul culinar cu master chef Antonia Lofaso.

  • Concursuri culinare surpriză

    Eddie Jackson e gazda marii confruntări dintre asistenta medicală Robin şi celebrul chef Joe Sasto. Va reuşi Robin să câştige concursul şi să ia acasă premiul de 5.000$?

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree pregăteşte pentru copiii din echipa ei de filmare mai multe bunătăţi: bacon cu ardei jalapeno, macaroane cu costiţă în stil cheeseburger şi o negresă decadentă, la tigaie.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree creează reţete răcoroase pentru o zi toridă. În meniu: o salată Caesar-Niçoise uimitoare, cu somon, şi cel mai grozav bol cu sushi de California.

  • Acasă la Giada

    Giada prepară patru feluri de mâncare italienească şi le serveşte în stil chinezesc, în porţii mici. În meniu avem caramele cu alune, smochine crocante şi ravioli cu gorgonzola.

  • Acasă la Giada

    Giada, gazda unei petreceri de Halloween ca pe vremuri, prepară praline cu ciocolată, migdale şi cireşe, gogoşele umplute cu unt de arahite şi mere în ciocolată albă cu caramel.

  • Misiune imposibilă: Cina

    Robert pregăteşte o cină de 5 stele pentru 60 de soldaţi. Folosind doar o bucătărie de campanie şi raţii militare, are la dispoziţie doar şapte ore ca să prepare o cină rafinată.

  • Triplu test culinar cu Bobby

    Chef Mei Lin vine cu spiritul ei de competiţie în bucătăria lui Bobby. Ca fostă protejată a lui Michael Voltaggio, e gata să demonstreze că eleva îşi poate întrece maestrul.

  • Următorul mare cofetar

    Concurenţii trebuie să facă un tort înalt de un metru, decorat numai cu feluri de mâncare italieneşti autentice şi reconstituite întocmai.

  • Gătim la fermă

    Nancy Fuller creează o masă delicioasă din resturi de prin frigiderul ei. În meniu avem o omletă cu de toate, supă din resturi de friptură şi pepene galben umplut cu fulgi de ovăz.

  • Gătim la fermă

    Nancy Fuller invită fermierii la o fiesta de inspiraţie cubaneză. În meniu avem orez cu pui, chipsuri dulci şi picante din banane, tartă cu fructe şi brânză şi mojito aromat.

  • Bucătărim împreună

    Echipa sărbătoreşte Ziua Îndrăgostiţilor. Sunny Anderson şi Jeff Mauro ne împărtăşesc reţetele lor pentru fructe-de-mare, iar Katie Lee face salsa Verde caldă, cu fistic.

  • Cină la Tiffani

    Tiffani Thiessen îşi invită prietenii celebri la cine delicioase, într-o companie aleasă. Petrecerile ei sunt o combinaţie excelentă de mâncăruri gustoase şi distracţie pe cinste.

  • Cină la Tiffani

    Tiffani Thiessen îşi invită prietenii celebri la cine delicioase, într-o companie aleasă. Petrecerile ei sunt o combinaţie excelentă de mâncăruri gustoase şi distracţie pe cinste.

  • Cină la Tiffani

    Tiffani Thiessen îşi invită prietenii celebri la cine delicioase, într-o companie aleasă. Petrecerile ei sunt o combinaţie excelentă de mâncăruri gustoase şi distracţie pe cinste.

  • Cină la Tiffani

    Tiffani Thiessen îşi invită prietenii celebri la cine delicioase, într-o companie aleasă. Petrecerile ei sunt o combinaţie excelentă de mâncăruri gustoase şi distracţie pe cinste.

  • Cină la Tiffani

    Tiffani Thiessen îşi invită prietenii celebri la cine delicioase, într-o companie aleasă. Petrecerile ei sunt o combinaţie excelentă de mâncăruri gustoase şi distracţie pe cinste.

  • Cină la Tiffani

    Tiffani Thiessen îşi invită prietenii celebri la cine delicioase, într-o companie aleasă. Petrecerile ei sunt o combinaţie excelentă de mâncăruri gustoase şi distracţie pe cinste.

  • Cină la Tiffani

    Tiffani Thiessen îşi invită prietenii celebri la cine delicioase, într-o companie aleasă. Petrecerile ei sunt o combinaţie excelentă de mâncăruri gustoase şi distracţie pe cinste.

  • Cină la Tiffani

    Tiffani Thiessen îşi invită prietenii celebri la cine delicioase, într-o companie aleasă. Petrecerile ei sunt o combinaţie excelentă de mâncăruri gustoase şi distracţie pe cinste.

  • Cină la Tiffani

    Tiffani Thiessen îşi invită prietenii celebri la cine delicioase, într-o companie aleasă. Petrecerile ei sunt o combinaţie excelentă de mâncăruri gustoase şi distracţie pe cinste.

  • Cină la Tiffani

    Tiffani Thiessen îşi invită prietenii celebri la cine delicioase, într-o companie aleasă. Petrecerile ei sunt o combinaţie excelentă de mâncăruri gustoase şi distracţie pe cinste.

  • Gătim la fermă

    Nancy Fuller creează o masă delicioasă din resturi de prin frigiderul ei. În meniu avem o omletă cu de toate, supă din resturi de friptură şi pepene galben umplut cu fulgi de ovăz.

  • Gătim la fermă

    Nancy Fuller invită fermierii la o fiesta de inspiraţie cubaneză. În meniu avem orez cu pui, chipsuri dulci şi picante din banane, tartă cu fructe şi brânză şi mojito aromat.

Luni

22 aprilie

  • Bucătărim împreună

    Echipa ne alungă stresul cu ponturi şi trucuri care ne ajută să pregătim masa mai rapid în timpul săptămânii. Aflăm reţeta de supă de linte la foc mic, plus alte reţete delicioase.

  • Acasă la Giada

    Giada De Larentiis găzduieşte cu plăcere la ea acasă mese intime, dar şi festivităţi la scară mare. Ea ne dezvăluie reţetele ei unice, memorabile, şi tot felul de trucuri utile.

  • Primăvara în bucătărie

    Cofetarii din concurs trebuie să pregătească fursecuri cu cafea supradimensionate, apoi lucrează în echipă ca să facă un delicios platou de deserturi.

  • Contra lui Bobby Flay

    Bobby Flay vine cu un invitat special, activistul Beth Stern. Lui i se alătură Katie Lee, pentru o bătălie integral vegetariană, cu chefii vegetariani Cara Nance şi Destiny Aponte.

  • Contra lui Bobby Flay

    Alex Guarnaschelli primeşte o mână de ajutor de la Malin Akerman. Andrew Bent şi Alejandro Barrientos încearcă să fure o victorie, iar Malin se ocupă de interferenţe în bucătărie.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Cu Guy la băcănie

    Guy Fieri le dă celor patru chefi o listă cu lucruri pe care au voie să le folosească pe parcursul competiţiei. Ce vor folosi ca să prepare un festin cu fructe de mare picante?

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Patru chefi la început de drum se întrec în faţa unui juriu format din trei experţi. Fel după fel, folosesc ingredientele dintr-un coş misterios ca să prepare o masă extraordinară.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Tortul câştigător

    Patru dintre cele mai bune echipe de cofetari din America se iau la întrecere în diverse probe creative, ca să facă torturi. Echipa câştigătoare va lua premiul de 10.000 de dolari.

  • Misiune imposibilă: Cina

    Robert pregăteşte o cină de 5 stele pentru 60 de soldaţi. Folosind doar o bucătărie de campanie şi raţii militare, are la dispoziţie doar şapte ore ca să prepare o cină rafinată.

  • Triplu test culinar cu Bobby

    Chef Mei Lin vine cu spiritul ei de competiţie în bucătăria lui Bobby. Ca fostă protejată a lui Michael Voltaggio, e gata să demonstreze că eleva îşi poate întrece maestrul.

  • Campionatul Copiilor: Reţete la cuptor

    Valerie Bertinelli şi Duff Goldman le cer tinerilor concurenţi să facă milkshake-uri decorate cu preparate coapte la cuptor. Care dintre ei îşi vor asigura un loc în finală?

  • Bucătăria de la fermă

    Molly Yeh vrea să le insufle energie fermierilor din vecini, căci începe secerişul grâului, aşa că le pregăteşte o pizza grozavă, cu şuncă, spanac şi cartofi.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly Yeh decide că e timpul să-şi invite prietenii de la colegiu la fermă, unde le pregăteşte un adevărat festin în stil oriental, cu falafel crocant şi labneh de casă.

  • Mâncăruri bizare: Destinaţii delicioase

    De la delicioasa ciocolată belgiană de la Bruxelles până la celebra pizza din Napoli, chef Andrew Zimmern explorează reţete delicioase, specifice, care definesc anumite locuri.

  • Mâncăruri bizare: Destinaţii delicioase

    De la delicioasa ciocolată belgiană de la Bruxelles până la celebra pizza din Napoli, chef Andrew Zimmern explorează reţete delicioase, specifice, care definesc anumite locuri.

  • Primăvara în bucătărie

    Cofetarii pregătesc la tigaie un desert de primăvară cu fructe, bun de savurat la focul de tabără. Apoi fac un tort inspirat de primăvară, care să arate ca o decoraţiune de iarnă.

  • Contra lui Bobby Flay

    Aisha Tyler, actriţă şi om de comedie, îl îmbie pe Bobby Flay cu cocktailuri, alături de Katie Lee Biegel. Jeff Potts şi Brittney Williams toastează pentru calea lor spre victorie.

  • Contra lui Bobby Flay

    Sunny Hostin de la The View şi Christian Petroni îl provoacă pe Bobby Flay la o probă cu rulouri indiene. Chefii Romain Paumier şi Avishar Barua sunt pe fază în bucătărie.

  • Resturi de mâncare şi reţete bestiale

    Omayra Dakis, proprietara unui food truck, şi chef Dominque Crisp transformă resturi de mâncare în tacos şi ramen, apoi gătesc pentru Antonia Lofaso şi Jake Smollett.

  • Cu Guy la băcănie

    Guy Fieri le dă celor patru chefi o listă cu lucruri pe care au voie să le folosească pe parcursul competiţiei. Ce vor folosi ca să prepare un festin cu fructe de mare picante?

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Patru chefi la început de drum se întrec în faţa unui juriu format din trei experţi. Fel după fel, folosesc ingredientele dintr-un coş misterios ca să prepare o masă extraordinară.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Tortul câştigător

    Patru dintre cele mai bune echipe de cofetari din America se iau la întrecere în diverse probe creative, ca să facă torturi. Echipa câştigătoare va lua premiul de 10.000 de dolari.

  • Campionatul Copiilor: Reţete la cuptor

    Valerie Bertinelli şi Duff Goldman le cer tinerilor concurenţi să facă milkshake-uri decorate cu preparate coapte la cuptor. Care dintre ei îşi vor asigura un loc în finală?

  • Bucătăria de la fermă

    Molly Yeh vrea să le insufle energie fermierilor din vecini, căci începe secerişul grâului, aşa că le pregăteşte o pizza grozavă, cu şuncă, spanac şi cartofi.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly Yeh decide că e timpul să-şi invite prietenii de la colegiu la fermă, unde le pregăteşte un adevărat festin în stil oriental, cu falafel crocant şi labneh de casă.

  • Mâncăruri bizare: Destinaţii delicioase

    De la delicioasa ciocolată belgiană de la Bruxelles până la celebra pizza din Napoli, chef Andrew Zimmern explorează reţete delicioase, specifice, care definesc anumite locuri.

  • Mâncăruri bizare: Destinaţii delicioase

    De la delicioasa ciocolată belgiană de la Bruxelles până la celebra pizza din Napoli, chef Andrew Zimmern explorează reţete delicioase, specifice, care definesc anumite locuri.

  • Primăvara în bucătărie

    Cofetarii pregătesc la tigaie un desert de primăvară cu fructe, bun de savurat la focul de tabără. Apoi fac un tort inspirat de primăvară, care să arate ca o decoraţiune de iarnă.

  • Bucătărim împreună

    Echipa ne alungă stresul cu ponturi şi trucuri care ne ajută să pregătim masa mai rapid în timpul săptămânii. Aflăm reţeta de supă de linte la foc mic, plus alte reţete delicioase.

  • Primăvara în bucătărie

    Cofetarii din concurs trebuie să pregătească fursecuri cu cafea supradimensionate, apoi lucrează în echipă ca să facă un delicios platou de deserturi.

  • Contra lui Bobby Flay

    Bobby Flay vine cu un invitat special, activistul Beth Stern. Lui i se alătură Katie Lee, pentru o bătălie integral vegetariană, cu chefii vegetariani Cara Nance şi Destiny Aponte.

  • Contra lui Bobby Flay

    Alex Guarnaschelli primeşte o mână de ajutor de la Malin Akerman. Andrew Bent şi Alejandro Barrientos încearcă să fure o victorie, iar Malin se ocupă de interferenţe în bucătărie.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante imposibile

    Ajutând o imigrantă rusă să-şi salveze restaurantul din Las Vegas, numit Burnt Offerings, Robert caută soluţii ca să-i crească veniturile şi să-i scadă cheltuielile.

  • Restaurante imposibile

    Robert vizitează Cafe No Fur din Las Vegas, unde proprietarii, un model şi un fost jucător de poker, trebuie să-şi schimbe ideile fixe dacă vor ca afacerea lor să supravieţuiască.

  • Restaurante imposibile

    Nick, proprietarul de la Bayou Restaurant din Boutte, Louisiana, e prea mândru ca să ceară ajutor, aşa că Robert îl învaţă cum să fie un lider şi să aibă încedere în oamenii lui.

Marţi

23 aprilie

  • Bucătărim împreună

    Simplificăm serile din timpul săptămânii, prezentând reţete simple şi trucuri rapide. Gazdele ne împărtăşesc cele mai bune ponturi pentru preparat masa cu legume şi multe altele.

  • Acasă la Giada

    Giada De Larentiis găzduieşte cu plăcere la ea acasă mese intime, dar şi festivităţi la scară mare. Ea ne dezvăluie reţetele ei unice, memorabile, şi tot felul de trucuri utile.

  • Primăvara în bucătărie

    Festivalurile dedicate cireşilor înfloriţi sunt un simbol şi o sărbătoare a primăverii. Molly Yeh le cere cofetarilor să pregătească deserturi inspirate de cireşii înfloriţi.

  • Contra lui Bobby Flay

    Vedeta de golf Michelle Wie vine împreună cu Scott Conant ca să schimbe jocul lui Bobby. Jeannette Liebers şi Chris Bonnivier încearcă să se asigure că Bobby are şi o a doua şansă.

  • Contra lui Bobby Flay

    Amanda Freitag şi Sunny Anderson fac echipă ca să-l învingă pe Bobby Flay. Chef Michael Buttacavoli din Tampa şi chef Scott McDonald din New Jersey îşi măsoară forţele în teren.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Cu Guy la băcănie

    Guy Fieri le cere ajutorul mamei şi soţiei lui, ca să organizeze de Ziua Mamei jocuri în care se întrec echipe mame-copii, care conduc împreună restaurante de familie.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Patru chefi la început de drum se întrec în faţa unui juriu format din trei experţi. Fel după fel, folosesc ingredientele dintr-un coş misterios ca să prepare o masă extraordinară.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Dulcele gust al victoriei

    Trei cofetari talentaţi intră în competiţii locale. Miza este că munca lor va putea fi recunoscută de cei mai buni oameni din domeniu.

  • Contra lui Bobby Flay

    Aisha Tyler, actriţă şi om de comedie, îl îmbie pe Bobby Flay cu cocktailuri, alături de Katie Lee Biegel. Jeff Potts şi Brittney Williams toastează pentru calea lor spre victorie.

  • Contra lui Bobby Flay

    Sunny Hostin de la The View şi Christian Petroni îl provoacă pe Bobby Flay la o probă cu rulouri indiene. Chefii Romain Paumier şi Avishar Barua sunt pe fază în bucătărie.

  • Resturi de mâncare şi reţete bestiale

    Omayra Dakis, proprietara unui food truck, şi chef Dominque Crisp transformă resturi de mâncare în tacos şi ramen, apoi gătesc pentru Antonia Lofaso şi Jake Smollett.

  • Campionatul Copiilor: Reţete la cuptor

    Valerie şi Duff le cer celor trei finalişti să facă un tort cu două etaje, care să surprindă elemente reprezentative pentru un oraş celebru. Cine va câştiga titlul câştigător?

  • Bucătăria de la fermă

    Molly Yeh dă o petrecere de Halloween pentru prietenii ei şi monstruleţii lor. Pregăteşte reţete înfiorătoare, inclusiv plăcinte cu mâini fantomatice şi „frankentarte" cu broccoli.

  • Bucătăria de la fermă

    E sezonul când se recoltează sfecla. Molly pregăteşte bunătăţi pentru soţul ei, inclusiv o mâncare caldă cu carne de vită picantă şi pâine cu mălai, cu bacon şi ardei iute.

  • Mâncăruri bizare: Destinaţii delicioase

    De la delicioasa ciocolată belgiană de la Bruxelles până la celebra pizza din Napoli, chef Andrew Zimmern explorează reţete delicioase, specifice, care definesc anumite locuri.

  • Mâncăruri bizare: Destinaţii delicioase

    De la delicioasa ciocolată belgiană de la Bruxelles până la celebra pizza din Napoli, chef Andrew Zimmern explorează reţete delicioase, specifice, care definesc anumite locuri.

  • Primăvara în bucătărie

    Cofetarii concurează combinând deserturi specifice cu gustări clasice. Apoi creează din două deserturi un peisaj în care apar o pădure, un parc de distracţii, un oraş sau o plajă.

  • Micuţii cofetari

    Echipele de copii cofetari au misiunea de a pregăti şi decora torturi în formă de trenuri de sărbătoare. Într-una din probe vor transforma teancuri de fursecuri în pomi de Crăciun.

  • Maestrul cofetar

    Reţete şi testosteron: Tony Siragusa şi Jason Cameron, specialişti în amenajat spaţii pentru băieţi, năvălesc la Charm City Cakes ca să-i amenajeze lui Duff subsolul pe gustul lui.

  • Maestrul cofetar

    Duff trebuie să facă un tort de forma Bursei din New York şi are voie să sune clopoţelul care anunţă deschiderea şedinţei, apoi livrează un tort la legendara Casă James Beard.

  • Cu Guy la băcănie

    Guy Fieri le cere ajutorul mamei şi soţiei lui, ca să organizeze de Ziua Mamei jocuri în care se întrec echipe mame-copii, care conduc împreună restaurante de familie.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Patru chefi la început de drum se întrec în faţa unui juriu format din trei experţi. Fel după fel, folosesc ingredientele dintr-un coş misterios ca să prepare o masă extraordinară.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Dulcele gust al victoriei

    Trei cofetari talentaţi intră în competiţii locale. Miza este că munca lor va putea fi recunoscută de cei mai buni oameni din domeniu.

  • Campionatul Copiilor: Reţete la cuptor

    Valerie şi Duff le cer celor trei finalişti să facă un tort cu două etaje, care să surprindă elemente reprezentative pentru un oraş celebru. Cine va câştiga titlul câştigător?

  • Bucătăria de la fermă

    Molly Yeh dă o petrecere de Halloween pentru prietenii ei şi monstruleţii lor. Pregăteşte reţete înfiorătoare, inclusiv plăcinte cu mâini fantomatice şi „frankentarte" cu broccoli.

  • Bucătăria de la fermă

    E sezonul când se recoltează sfecla. Molly pregăteşte bunătăţi pentru soţul ei, inclusiv o mâncare caldă cu carne de vită picantă şi pâine cu mălai, cu bacon şi ardei iute.

  • Mâncăruri bizare: Destinaţii delicioase

    De la delicioasa ciocolată belgiană de la Bruxelles până la celebra pizza din Napoli, chef Andrew Zimmern explorează reţete delicioase, specifice, care definesc anumite locuri.

  • Mâncăruri bizare: Destinaţii delicioase

    De la delicioasa ciocolată belgiană de la Bruxelles până la celebra pizza din Napoli, chef Andrew Zimmern explorează reţete delicioase, specifice, care definesc anumite locuri.

  • Primăvara în bucătărie

    Cofetarii concurează combinând deserturi specifice cu gustări clasice. Apoi creează din două deserturi un peisaj în care apar o pădure, un parc de distracţii, un oraş sau o plajă.

  • Bucătărim împreună

    Simplificăm serile din timpul săptămânii, prezentând reţete simple şi trucuri rapide. Gazdele ne împărtăşesc cele mai bune ponturi pentru preparat masa cu legume şi multe altele.

  • Primăvara în bucătărie

    Festivalurile dedicate cireşilor înfloriţi sunt un simbol şi o sărbătoare a primăverii. Molly Yeh le cere cofetarilor să pregătească deserturi inspirate de cireşii înfloriţi.

  • Contra lui Bobby Flay

    Vedeta de golf Michelle Wie vine împreună cu Scott Conant ca să schimbe jocul lui Bobby. Jeannette Liebers şi Chris Bonnivier încearcă să se asigure că Bobby are şi o a doua şansă.

  • Contra lui Bobby Flay

    Amanda Freitag şi Sunny Anderson fac echipă ca să-l învingă pe Bobby Flay. Chef Michael Buttacavoli din Tampa şi chef Scott McDonald din New Jersey îşi măsoară forţele în teren.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante imposibile

    Robert ajunge în New Orleans, la un restaurant plin de istorie, dar care are mare nevoie de ajutorul lui. Existenţa a două familii depinde de succesul acestei afaceri.

  • Restaurante imposibile

    Robert e chemat la J's Restaurant din Waveland, Mississippi, unde trebuie să-i ajute pe proprietarii Louis şi Jeff să-şi salveze afacerea, dar şi prietenia lor de lungă durată.

  • Restaurante imposibile

    Un veteran al Forţelor Aeriene se zbate să-şi menţină pe linia de plutire restaurantul numit "The Anchor". Robert intervine ca să-l ajute să-şi gestioneze mai bine furia.

Miercuri

24 aprilie

  • Bucătărim împreună

    Un episod dedicat reţetelor de suflet. Echipa pregăteşte macaroane cu brânză, pui fript, vafele pe băţ şi popcorn „red velvet".

  • Acasă la Giada

    Giada De Larentiis găzduieşte cu plăcere la ea acasă mese intime, dar şi festivităţi la scară mare. Ea ne dezvăluie reţetele ei unice, memorabile, şi tot felul de trucuri utile.

  • Primăvara în bucătărie

    Primăvara e momentul perfect ca să ieşi afară, aşa că Molly Yeh le cere cofetarilor să prepare deserturi care să evoce tradiţii de primăvară în aer liber.

  • Contra lui Bobby Flay

    Doi chefi trebuie să prepare o reţetă delicioasă, cu ciocolată dulce-amăruie. Apoi câştigătorul îl provoacă pe Bobby la un concurs de făcut ecler cu ciocolată.

  • Contra lui Bobby Flay

    Actriţa Lela Loren şi Michael Symon recrutează doi chefi internaţionali ca să-l învingă pe Bobby. În a doua rundă, Bobby trebuie să prepare o reţetă de care n-a auzit niciodată.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Cu Guy la băcănie

    Guy Fieri invită trei echipe a câte doi chefi să prepare un best seller dulce şi picant, la cuptor. O piramidă uriaşă de prăjituri stabileşte cum vor obţine combinaţiile perfecte.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Patru chefi la început de drum se întrec în faţa unui juriu format din trei experţi. Fel după fel, folosesc ingredientele dintr-un coş misterios ca să prepare o masă extraordinară.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Dulcele gust al victoriei

    Concursurile din Texas, California şi Delaware sunt luate foarte în serios de trei cofetari ingenioşi. Trebuie să le vezi creaţiile ca să crezi că aşa ceva există cu adevărat!

  • Micuţii cofetari

    Echipele de copii cofetari au misiunea de a pregăti şi decora torturi în formă de trenuri de sărbătoare. Într-una din probe vor transforma teancuri de fursecuri în pomi de Crăciun.

  • Maestrul cofetar

    Reţete şi testosteron: Tony Siragusa şi Jason Cameron, specialişti în amenajat spaţii pentru băieţi, năvălesc la Charm City Cakes ca să-i amenajeze lui Duff subsolul pe gustul lui.

  • Maestrul cofetar

    Duff trebuie să facă un tort de forma Bursei din New York şi are voie să sune clopoţelul care anunţă deschiderea şedinţei, apoi livrează un tort la legendara Casă James Beard.

  • Campionatul Copiilor: Reţete la cuptor

    Mai mulţi tineri cofetari talentaţi concurează în diverse probe creative, pentru un premiu de 25.000$ în bani şi titlul de Campion al Copiilor pentru Reţete la Cuptor.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly e gazda unui club de brunch pe teme mexicane. În meniu: clătite delicioase din aluat de churro, cu glazură de lapte dulce, şi o salată delicioasă, cu tomatillos la grătar.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly se pregăteşte pentru o petrecere în grădină, ca să serbeze prima aniversare a fiicei ei. În meniu avem tartă cu roşii şi un tort-curcubeu, cu legume din marţipan.

  • Mâncăruri bizare: Destinaţii delicioase

    De la delicioasa ciocolată belgiană de la Bruxelles până la celebra pizza din Napoli, chef Andrew Zimmern explorează reţete delicioase, specifice, care definesc anumite locuri.

  • Mâncăruri bizare: Destinaţii delicioase

    De la delicioasa ciocolată belgiană de la Bruxelles până la celebra pizza din Napoli, chef Andrew Zimmern explorează reţete delicioase, specifice, care definesc anumite locuri.

  • Primăvara în bucătărie

    În finală, Ali invită cofetarii să creeze deserturi inspirate de păsări cântătoare de primăvară, apoi un tort ca o grădină luxuriantă. Cine va câştiga titlul şi premiul de 25.000$?

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Chefii trebuie să îmbine arome dulci şi sărate în reţetele lor. În prima rundă, concurenţii trebuie să combine o plăcintă marocană cu nişte bacon caramelizat.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Concurenţii au de preparat reţete sexy din coşurile pline cu afrodisiace! La felul principal, o reţetă de suflet în formă de inimă şi un fruct dulce formează o combinaţie rară.

  • Cu Guy la băcănie

    Guy Fieri invită trei echipe a câte doi chefi să prepare un best seller dulce şi picant, la cuptor. O piramidă uriaşă de prăjituri stabileşte cum vor obţine combinaţiile perfecte.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Patru chefi la început de drum se întrec în faţa unui juriu format din trei experţi. Fel după fel, folosesc ingredientele dintr-un coş misterios ca să prepare o masă extraordinară.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Dulcele gust al victoriei

    Concursurile din Texas, California şi Delaware sunt luate foarte în serios de trei cofetari ingenioşi. Trebuie să le vezi creaţiile ca să crezi că aşa ceva există cu adevărat!

  • Campionatul Copiilor: Reţete la cuptor

    Mai mulţi tineri cofetari talentaţi concurează în diverse probe creative, pentru un premiu de 25.000$ în bani şi titlul de Campion al Copiilor pentru Reţete la Cuptor.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly e gazda unui club de brunch pe teme mexicane. În meniu: clătite delicioase din aluat de churro, cu glazură de lapte dulce, şi o salată delicioasă, cu tomatillos la grătar.

  • Bucătăria de la fermă

    Molly se pregăteşte pentru o petrecere în grădină, ca să serbeze prima aniversare a fiicei ei. În meniu avem tartă cu roşii şi un tort-curcubeu, cu legume din marţipan.

  • Mâncăruri bizare: Destinaţii delicioase

    De la delicioasa ciocolată belgiană de la Bruxelles până la celebra pizza din Napoli, chef Andrew Zimmern explorează reţete delicioase, specifice, care definesc anumite locuri.

  • Mâncăruri bizare: Destinaţii delicioase

    De la delicioasa ciocolată belgiană de la Bruxelles până la celebra pizza din Napoli, chef Andrew Zimmern explorează reţete delicioase, specifice, care definesc anumite locuri.

  • Primăvara în bucătărie

    În finală, Ali invită cofetarii să creeze deserturi inspirate de păsări cântătoare de primăvară, apoi un tort ca o grădină luxuriantă. Cine va câştiga titlul şi premiul de 25.000$?

  • Bucătărim împreună

    Un episod dedicat reţetelor de suflet. Echipa pregăteşte macaroane cu brânză, pui fript, vafele pe băţ şi popcorn „red velvet".

  • Primăvara în bucătărie

    Primăvara e momentul perfect ca să ieşi afară, aşa că Molly Yeh le cere cofetarilor să prepare deserturi care să evoce tradiţii de primăvară în aer liber.

  • Contra lui Bobby Flay

    Doi chefi trebuie să prepare o reţetă delicioasă, cu ciocolată dulce-amăruie. Apoi câştigătorul îl provoacă pe Bobby la un concurs de făcut ecler cu ciocolată.

  • Contra lui Bobby Flay

    Actriţa Lela Loren şi Michael Symon recrutează doi chefi internaţionali ca să-l învingă pe Bobby. În a doua rundă, Bobby trebuie să prepare o reţetă de care n-a auzit niciodată.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante imposibile

    Robert sare în ajutorul localului Z Fish House din Loudon, Tennessee. Îl va putea ajuta pe proprietarul care se zbate să-şi redescopere pasiunea şi să fie lider pentru echipa lui?

  • Restaurante imposibile

    Robert are 48 de ore ca să salveze Big Tom's Backyard Grill and Bar din Cleveland, Tennessee. Declinul acestui restaurant le distruge căsnicia proprietarilor, Tom şi Sabrina.

  • Restaurante imposibile

    Robert se ocupă de Mr. B's Southern Kitchen din Florida, unde descoperă un restaurant în declin, care îi dezbină pe fraţii Ninkia şi Calvin.

Joi

25 aprilie

  • Bucătărim împreună

    Un episod dedicat reţetelor de suflet premiate. Chefii Zac Young şi Anne Burrell vin să pregătească o budincă de banane cu mai multe straturi şi nişte nachos de 5 stele.

  • Acasă la Giada

    Giada De Larentiis găzduieşte cu plăcere la ea acasă mese intime, dar şi festivităţi la scară mare. Ea ne dezvăluie reţetele ei unice, memorabile, şi tot felul de trucuri utile.

  • Primăvara în bucătărie

    Molly Yeh le cere concurenţilor rămaşi în joc să folosească ingrediente preferate de la ferma ei ca să prepare reţete delicioase de mic-dejun, trezind gusturile celor din juriu.

  • Contra lui Bobby Flay

    Comediantul Jaboukie Young-White şi chef Anne Burrell sunt hotărâţi să-l învingă pe Bobby, aşa că recrutează doi chefi italieni experţi, Nicole Karr şi David Benstock.

  • Contra lui Bobby Flay

    Giada De Laurentiis şi Marcus Samuelsson speră că doi chefi de faimă internaţională îl vor învinge pe Bobby. În prima rundă, ei au 20 de minute ca să prepare o reţetă cu rambutan.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Cu Guy la băcănie

    Guy Fieri îi invită pe chefii lui preferaţi care fac burgeri. Concursul din Flavortown include o probă de cumpărături simpatică şi versiunea adaptată a jocului „Scaunele muzicale".

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Patru chefi la început de drum se întrec în faţa unui juriu format din trei experţi. Fel după fel, folosesc ingredientele dintr-un coş misterios ca să prepare o masă extraordinară.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Dulcele gust al victoriei

    La cel mai mare festival de deserturi din America, „Războaiele deserturilor", cei mai buni decoratori de prăjituri din ţară vin în Tampa, Florida, ca să vadă cine este cel mai bun!

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Chefii trebuie să îmbine arome dulci şi sărate în reţetele lor. În prima rundă, concurenţii trebuie să combine o plăcintă marocană cu nişte bacon caramelizat.

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Concurenţii au de preparat reţete sexy din coşurile pline cu afrodisiace! La felul principal, o reţetă de suflet în formă de inimă şi un fruct dulce formează o combinaţie rară.

  • Campionatul Copiilor: Reţete la cuptor

    Mai mulţi tineri cofetari talentaţi concurează în diverse probe creative, pentru un premiu de 25.000$ în bani şi titlul de Campion al Copiilor pentru Reţete la Cuptor.

  • Mâncăruri bizare: Destinaţii delicioase

    De la delicioasa ciocolată belgiană de la Bruxelles până la celebra pizza din Napoli, chef Andrew Zimmern explorează reţete delicioase, specifice, care definesc anumite locuri.

  • Mâncăruri bizare: Destinaţii delicioase

    Andrew Zimmern străbate globul, căutând reţete definitorii pentru diverse locuri. Pe parcurs, descoperă secrete şi poveşti ascunse în spatele unor mâncăruri legendare.

  • Primăvara în bucătărie

    Molly Yeh provoacă 12 cofetari să prepare tarte cu fructe care să le reprezinte personalităţile distincte. Apoi, concurenţii au de pregătit un tort cu o bogăţie florală.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree e la fermă, unde prepară reţete simple şi rapide. Nişte spaghete cu scoici, foarte uşor de făcut, pâine prăjită cu avocado şi brânză de capră, apoi o supă Tex-Mex cu gnocchi.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree şi Ladd se bucură de o seară împreună, acasă, cu mâncăruri delicioase. Ea face frigărui cu carne şi fructe de mare, plus salată de lăptuci cu un sos gustos, ca la fermă.

  • Acasă la Giada

    Giada e gazde unei mese tradiţionale de Ziua Recunoştinţei. Meniul conţine piept de curcan, frigărui cu varză de Bruxelles şi bacon în sos de bourbon, apoi piure de rădăcinoase.

  • Acasă la Giada

    Giada De Laurentiis e invitata unui eveniment de la Hollywood, pentru un nou program matinal de comedie. Ea pregăteşte reţete de mic-dejun, ca să le aducă la eveniment.

  • Cu Guy la băcănie

    Guy Fieri îi invită pe chefii lui preferaţi care fac burgeri. Concursul din Flavortown include o probă de cumpărături simpatică şi versiunea adaptată a jocului „Scaunele muzicale".

  • Ingrediente misterioase, reţete delicioase

    Patru chefi la început de drum se întrec în faţa unui juriu format din trei experţi. Fel după fel, folosesc ingredientele dintr-un coş misterios ca să prepare o masă extraordinară.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Bucătăreasă la fermă

    Ree Drummond, blogăriţă premiată şi fostă „fată de oraş", ne dezvăluie stilul ei special de gătit în casă, de la reţete încropite rapid până la mâncăruri pretenţioase.

  • Dulcele gust al victoriei

    La cel mai mare festival de deserturi din America, „Războaiele deserturilor", cei mai buni decoratori de prăjituri din ţară vin în Tampa, Florida, ca să vadă cine este cel mai bun!

  • Campionatul Copiilor: Reţete la cuptor

    Mai mulţi tineri cofetari talentaţi concurează în diverse probe creative, pentru un premiu de 25.000$ în bani şi titlul de Campion al Copiilor pentru Reţete la Cuptor.

  • Mâncăruri bizare: Destinaţii delicioase

    De la delicioasa ciocolată belgiană de la Bruxelles până la celebra pizza din Napoli, chef Andrew Zimmern explorează reţete delicioase, specifice, care definesc anumite locuri.

  • Mâncăruri bizare: Destinaţii delicioase

    Andrew Zimmern străbate globul, căutând reţete definitorii pentru diverse locuri. Pe parcurs, descoperă secrete şi poveşti ascunse în spatele unor mâncăruri legendare.

  • Primăvara în bucătărie

    Molly Yeh provoacă 12 cofetari să prepare tarte cu fructe care să le reprezinte personalităţile distincte. Apoi, concurenţii au de pregătit un tort cu o bogăţie florală.

  • Bucătărim împreună

    Un episod dedicat reţetelor de suflet premiate. Chefii Zac Young şi Anne Burrell vin să pregătească o budincă de banane cu mai multe straturi şi nişte nachos de 5 stele.

  • Primăvara în bucătărie

    Molly Yeh le cere concurenţilor rămaşi în joc să folosească ingrediente preferate de la ferma ei ca să prepare reţete delicioase de mic-dejun, trezind gusturile celor din juriu.

  • Contra lui Bobby Flay

    Comediantul Jaboukie Young-White şi chef Anne Burrell sunt hotărâţi să-l învingă pe Bobby, aşa că recrutează doi chefi italieni experţi, Nicole Karr şi David Benstock.

  • Contra lui Bobby Flay

    Giada De Laurentiis şi Marcus Samuelsson speră că doi chefi de faimă internaţională îl vor învinge pe Bobby. În prima rundă, ei au 20 de minute ca să prepare o reţetă cu rambutan.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante americane

    Guy Fieri străbate America în căutarea unor localuri clasice, mici şi ieftine, care fac treabă bună de zeci de ani.

  • Restaurante imposibile

    Robert vizitează Turnpike's Rest Stop din Spring Hill, Florida. În scurt timp, îşi dă seama că declinul afacerii e provocat de lipsă de comunicare şi sandviciuri supradimensionate.

  • Restaurante imposibile

    Robert vrea să ajute Deraney's Two City Tavern din Barnesville, Georgia. Va reuşi proprietarul să-şi îmbunătăţească relaţia cu personalul şi cu comunitatea locală?

  • Restaurante imposibile

    Robert încearcă să salveze Grille No. 13 din Waldorf, Maryland. Proprietara a acumulat datorii de 350.000$ şi nu are deloc timp să stea cu fetiţa ei, care e încă un bebeluş.